hola

L'ONGD Alkaria duu a terme una campanya de Solidaritat amb Cuba amb l'objectiu d'aconseguir material sanitari, medicament i material ortopèdic. L'acció solidària està organitzada amb diferents entitats catalanes i amb el suport del Ministeri de Sanitat de Cuba.

Fins al 31 de desembre es pot portar material al Centre Cívic can Folguera. Els medicaments han de tenir com a mínim un any de vigència i si es vol adquirir material es demanen sobretot xeringues per fer la campanya de vacunació Covid. També hi ha l'opció de fer aportacions econòmiques a un número de compte ES47 2100 1888 1202 0018 1904.

La campanya pretén lluitar contra el bloqueig que pateix la illa caribenya des de fa molts anys i que impedeix disposar de material mèdic de primera necessitat i més en aquesta situació de pandèmia Covid.

El president de l'ONGD Alkaria, Xavier Barreda, ha recomanat que si es vol fer adquisició de material sigui xeringues per a la vacunació que tenen un cost d'uns 0,40 o 0,60 euros per unitat.Alkaria col·labora en aquesta campanya amb aquest punt de recollida i d'altres entitats s'encarregaran de supervisar els donatius i embalar-los per fer-los arribar via marítima a Cuba on el Ministeri de Sanitat tornarà a revisar-los i farà la distribució pertinent.

Solidaritat amb Cuba. Trenquem el setge criminal. Prou bloqueig contra Cuba! és el nom de la campanya que Alkaria i altres ONG catalanes han posat en marxa per recollir material sanitari i ortopèdic i medicaments per enviar a la illa. Les aportacions es poden fer fins al 31 de desembre al Centre Cívic Can Folguera.


Foto: Imatge d'arxiu d'un punt informatiu d'Alkaria / L'Informatiu

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

Els delictes a Santa Perpètua han baixat gairebé un 11% en els dos darrers anys
23 Maig 2024 09:30 - RedaccióEls delictes a Santa Perpètua han baixat gairebé un 11% en els dos darrers anys

Els delictes coneguts a Santa Perpètua van baixar l’any passat gairebé un 11% respecte les dades [ ... ]

Crida a la ciutadania per fer aportacions d’ajut a Cuba
22 Maig 2024 11:38 - RedaccióCrida a la ciutadania per fer aportacions d’ajut a Cuba

El Fons Català de Cooperació al Desenvolupament ha llençat una campanya d’emergència de suport [ ... ]

Els primers sis mesos de funcionament de l'App de zona vermella registra més de 88.400 aparcaments
22 Maig 2024 11:12 - RedaccióEls primers sis mesos de funcionament de l'App de zona vermella registra més de 88.400 aparcaments

Durant els primers sis mesos de funcionament de l’app de la zona vermella i de la zona DUM (Distribució [ ... ]