hola

L'ONGD Alkaria duu a terme una campanya de Solidaritat amb Cuba amb l'objectiu d'aconseguir material sanitari, medicament i material ortopèdic. L'acció solidària està organitzada amb diferents entitats catalanes i amb el suport del Ministeri de Sanitat de Cuba.

Fins al 31 de desembre es pot portar material al Centre Cívic can Folguera. Els medicaments han de tenir com a mínim un any de vigència i si es vol adquirir material es demanen sobretot xeringues per fer la campanya de vacunació Covid. També hi ha l'opció de fer aportacions econòmiques a un número de compte ES47 2100 1888 1202 0018 1904.

La campanya pretén lluitar contra el bloqueig que pateix la illa caribenya des de fa molts anys i que impedeix disposar de material mèdic de primera necessitat i més en aquesta situació de pandèmia Covid.

El president de l'ONGD Alkaria, Xavier Barreda, ha recomanat que si es vol fer adquisició de material sigui xeringues per a la vacunació que tenen un cost d'uns 0,40 o 0,60 euros per unitat.Alkaria col·labora en aquesta campanya amb aquest punt de recollida i d'altres entitats s'encarregaran de supervisar els donatius i embalar-los per fer-los arribar via marítima a Cuba on el Ministeri de Sanitat tornarà a revisar-los i farà la distribució pertinent.

Solidaritat amb Cuba. Trenquem el setge criminal. Prou bloqueig contra Cuba! és el nom de la campanya que Alkaria i altres ONG catalanes han posat en marxa per recollir material sanitari i ortopèdic i medicaments per enviar a la illa. Les aportacions es poden fer fins al 31 de desembre al Centre Cívic Can Folguera.


Foto: Imatge d'arxiu d'un punt informatiu d'Alkaria / L'Informatiu

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

Santa Perpètua commemorarà el 30N el Dia Internacional de la Ciutat Educadora
29 Nov 2023 11:22 - RedaccióSanta Perpètua commemorarà el 30N el Dia Internacional de la Ciutat Educadora

Santa Perpètua de Mogoda commemorarà el 30N el Dia Internacional de la Ciutat Educadora. L’acte [ ... ]

L'APP de la zona vermella registra més de 3.500 estacionaments durant les tres primeres setmanes
29 Nov 2023 09:38 - RedaccióL'APP de la zona vermella registra més de 3.500 estacionaments durant les tres primeres setmanes

Durant les tres primeres setmanes de funcionament de l'app de la zona vermella i de la zona de càrrega [ ... ]

Santa Perpètua rep una subvenció per iniciar el Pla Educatiu d'Entorn
29 Nov 2023 11:08 - RedaccióSanta Perpètua rep una subvenció per iniciar el Pla Educatiu d'Entorn

Santa Perpètua està en disposició d'iniciar al Pla Educatiu d'Entorn després de rebre la subvenció [ ... ]