hola

Aquest diumenge Santa Perpètua obrirà la seva Fira Nadal que tindrà lloc entre les 10 i les 19 hores i en la qual hi haurà gairebé una quarantena de paradetes d'entitats, comerços i artesania. Les regidories de Cultura, Participació i acció veïnal i Comerç de l'Ajuntament de Santa Perpètua han treballat conjuntament en la recuperació d'aquesta activitat emblemàtica del Nadal perpetuenc que l'any passat no es va poder realitzar a causa de la situació de la Covid-19.

Enguany s'ha definit una programació adreçada a tota la ciutadania i adaptada a les mesures de seguretat. En aquest sentit, totes les paradetes de Nadal estaran distribuïdes al llarg de la Rambla per mantenir les distàncies i es reserva la plaça de la Vila per a les actuacions i activitats.

Tampoc es permet la distribució d'alimentació i begudes que no estiguin envasades i amb l'etiquetatge correcte. Durant el desenvolupament de l'activitat es recorda que l'ús de la mascareta és obligatori sempre i quan no es pugui mantenir la distància de seguretat.

Dins de la Fira Nadal tindrà lloc la Festa del tió. A partir de les 11.30 hores els infants podran fer cagar el Tió. L'activitat és gratuïta i es podran obtenir unes butlletes que serviran per establir els torns.

A més, al matí hi haurà un espai de joc per a infants de 0 a 6 anys dinamitzat per Tata Inti i també llits elàstics durant tota la jornada. A les 18 hores tindran lloc els concerts del combo Infussion i del grup de batucada Santuka de l'Escola Municipal de les Arts (EMA). L'alcaldessa de Santa Perpètua, Isabel Garcia, ha destacat que aquest any es recupera la Fira Nadal i això implica una mica més de normalitat i alegria.

Garcia ha subratllat que cal prendre totes les mesures de prevenció sanitàries perquè la incidència de la Covid està pujant i hem de gaudir amb precaucions. L'alcaldessa ha explicat que les entitats perpetuenques també comencen a organitzar activitats de Nadal i ha volgut donar èmfasi a que la majoria inclouen una campanya solidària al seus actes.

 

Foto: La Fira tindrà lloc de les 10 a les 19h a la plaça de la Vila i la Rambla / Josep Cano

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

Aquest divendres finalitza el període d'inscripció al programa Estiu SPM
18 Abr 2024 11:33 - RedaccióAquest divendres finalitza el període d'inscripció al programa Estiu SPM

  L’Ajuntament de Santa Perpètua ofereix la programació Estiu SPM que consta dels Casals d’estiu, [ ... ]

Obertes les inscripcions per al bus a demanda que funcionarà gratuïtament el 12M
18 Abr 2024 11:07 - RedaccióObertes les inscripcions per al bus a demanda que funcionarà gratuïtament el 12M

L’Ajuntament de Santa Perpètua de Mogoda oferirà el servei de bus urbà gratuït durant la propera [ ... ]

El consum domèstic d'aigua baixa durant el primer trimestre fins al 153 litres per habitant i dia
18 Abr 2024 09:20 - RedaccióEl consum domèstic d'aigua baixa durant el primer trimestre fins al 153 litres per habitant i dia

Els consums domèstics d’aigua de Santa Perpètua van baixar durant el primer trimestre de l’any [ ... ]