hola

La Fira Nadal de Santa Perpètua va atreure moltíssimes persones que al llarg de la jornada del 12 de desembre es van atansar i passejar per la Rambla i la plaça de la Vila on es va celebrar aquesta activitat. Una quarantena de paradetes d'establiments i entitats diverses es van instal·lar a la Rambla oferint articles relacionats amb l'època de Nadal.

La plaça de la Vila va ser l'escenari d'activitats lúdiques i culturals com la Festa del Tió en la qual van participar un total de 250 infants. Jocs per a nenes i nens de 0 a 6 anys i concerts del Combo Infussion i del grup de batukada Santuka, tots dos de l'Escola Municipal de les Arts (EMA). També va actuar el Ball de Gitanes.

La regidora de Comerç, Neus Garcia, considera que els establiments comercials perpetuencs van tenir vendes, però sobretot que els ha servit d'aparador en un dia que normalment tenen tancat. La regidora de Participació i Acció Veïnal, Sandra Gómez, ha explicat que la nova distribució dissenyada aquest any per evitar aglomeracions i permetrà en tot moment activitats culturals i comercials ha funcionat molt bé i a més dona opció de creixement per properes edicions.
Sandra Gómez ha valorat molt bé la nova oferta de jocs per a infants de 0 a 6 anys que ha estat novetat enguany i que ha tingut una molt bona acollida.Les dues regidores han volgut destacar la bona actitud de les persones que han passat per la Fira Nadal mantenint distàncies, amb mascareta i evitant tocar materials.

La regidora de Comerç, Neus Garcia, ha posat en valor l'estand de la plataforma comercial online de l'AMERC Compraprop que ha distribuït una carta pels Reis. Garcia ha recordat que a més de la carta, la clientela dels establiments comercials obtindran tiquets pel trenet de Nadal.

 Aquest any sí s'ha pogut fer la Fira de Nadal després que al 2020 la pandèmia obligués a la seva suspensió.


Foto: La Fira Nadal es va celebrar ahir a la rambla i a la plaça de la Vila / Josep Cano

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

Salut anuncia en un comunicat que el CUAP s'inaugurarà “a l’estiu”
22 Mar 2024 14:41 - RedaccióSalut anuncia en un comunicat que el CUAP s'inaugurarà “a l’estiu”

El Centre d’Urgències d’Atenció Primària (CUAP) de Santa Perpètua s’inaugurarà aquest estiu, [ ... ]

L'OMIC ajuda a recuperar 70.000 euros a través de 160 reclamacions
22 Mar 2024 14:26 - RedaccióL'OMIC ajuda a recuperar 70.000 euros a través de 160 reclamacions

  L’Oficina Municipal d’Informació al Consumidor (OMIC) va atendre l’any 2023 un total de [ ... ]

S’inicia la instal·lació d'una planta fotovoltaica a la nau municipal de la Creueta
22 Mar 2024 14:22 - RedaccióS’inicia la instal·lació d'una planta fotovoltaica a la nau municipal de la Creueta

L'Ajuntament de Santa Perpetua de Mogoda ha iniciat els treballs d’instal·lació d’una planta fotovoltaica [ ... ]