hola

La Regidoria de Comerç organitzarà aquest any l'activitat el Trenet de Nadal, que tindrà lloc del 22 al 24 de desembre. Aquest trenet recor­rerà alguns carrers de Santa Perpètua per dinamitzar el comerç local i fomentar les compres de Nadal i Reis. El 22 de desembre l'horari establert és de tarda, de 17 a 20 hores; el dijous 23 serà en horari de matí i tarda, de 10 a 14 hores, i de 17 a 20 hores; i el divendres 24 de desembre l'horari serà de matí.

L'organització ha explicat que els tiquets es podran aconseguir comprant als comerços locals. La regidora de Comerç de l'Ajuntament de Santa Perpètua, Neus Garcia, ha anunciat que fins dimecres 15 de desembre "els comerços que vulguin encara poden demanar tiquets del Trenet de Nadal per repartir entre la seva clientela". Els comerços que ho desitgin han de contactar amb la Regidoria per obtenir tiquets de l'activitat i ho poden fer trucant al telèfon 93 544 61 63 o enviant un correu a l'adreça comerc@staperpetua.cat.

Des del departament municipal també han explicat que es repartiran tiquets a l'Associació de Comerciants perquè els reparteixin entre els seus associats i al Mercat Municipal.

Cal recordar que els menors de 3 anys que no ocupin plaça de vagó podran viatjar sense tiquet. El tren de Nadal tindrà la seva sortida i arribada al passeig de la Florida amb Onze de Se­tembre.

Comerços que reparteixen tiquets

Els comerços on actualment es poden adquirir els tiquets del Trenet de Nadal són: Bazar Asiático, Ca l'Apolonia, Ca la Raquel Carnisseria, Ca la Raquel Queviures, Cal Rellotger, Calçats Zahara, Calitas, Calçats Zahara, Carn Ben Bona, Carnisseria de l'Òscar, Cecopi Drogueria, Ekpbikes, El Herbolario, Electroferta, Floristeria Dani, Fruita D'Or, Fruteria Germans Guerrero, Golafre, Griñan Sabaters, Guixots, Josep María Floristes, Joyeria Garcia, Joyeria Viccar, La Boutique, Moda Infantil Manoli, Modas Angelines, Nou Estudi Arenas, Ohana Baby Store, Olive Ferreteria i Bricolatge, Papereria Rambla, Quality Home -Productes a Miquetes, Roba per a nens Juani, Seyma Droguerías, SL., Super Fruits, Zoe Moda, Calçats Herrera, Optica suiza, Optica Abraxas, Suministros Diessa, El cau de la bici, Modas Peppy, Sabway SPM, Sabate 2010 SL, Ramona Domingo Baqué, El Anticuario, Carlin, Petits Et Mamans, Bodega Folguera, Nerma Centros, Optica Medica, Peixateria Manolo, Xarcuteria Viñallonga, Assegurances Bilbao, El planeta de Alba, Xarcuteria Subirats, Grupo Diper 2006 S.L. i Basar Santa Perpètua.

 

Foto: Els tiquets per al trenet es poden adquirir als comerços de Santa Perpètua / L’Informatiu

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

Els robatoris en habitatges baixen un 46,6%
19 Abr 2024 09:52 - RedaccióEls robatoris en habitatges baixen un 46,6%

Els robatoris en habitatges van baixar un 46,6% durant el 2023. Aquesta és una de les dades destacades [ ... ]

Joves del municipi organitzen aquest dissabte la primera fira urbana Block
19 Abr 2024 09:48 - RedaccióJoves del municipi organitzen aquest dissabte la primera fira urbana Block

Aquest dissabte 20 d’abril veu la llum la primera de les propostes sorgides de l’assemblea Fènix. [ ... ]

Més de 250 alumnes del municipi participen a la I Jornada esportiva escolar
19 Abr 2024 09:30 - RedaccióMés de 250 alumnes del municipi participen a la I Jornada esportiva escolar

Més de 250 infants de cinquè de Primària de les escoles de Santa Perpètua van prendre part aquest [ ... ]