hola

Les obres d'ampliació de la calçada del passeig de la Florida, en el tram comprès entre la rotonda de l'Espai del Pensament i el camí de la Granja es troben en marxa. La calçada, actualment de cinc metres, s'eixampla a sis metres amb la intenció que puguin circular dos vehicles. Aquest metre es guanya de la vorera actual que es traslladarà per darrera dels pilars del pont de la via de la línia de Rodalies R8. Els treballs també inclouen una modificació de la rotonda de l'Espai del Pensament, realitzant una rotonda complerta per portar els vehicles a la calçada esquerra en el sentit Passeig de la Florida-avinguda de l'Onze de Setembre.

L'actuació forma part del projecte complementari de la urbanització del camí de la Granja entre l'avinguda de Mossèn Jacint Verdaguer i de l'avinguda de Girona i resol la cruïlla del camí de la Granja amb el passeig de la Florida per donar més importància als vianants que als vehicles que circulen pel passeig de la Florida, segons l'Àrea de Territori, que afegeix que "el passeig de la Florida en la seva part central es connecta amb el passeig al costat del parc Central, donant continuïtat i preferència als vianants".

Aquesta solució també permet millorar la seguretat del trànsit en aquesta intersecció ja que en la proposta inicial els vehicles havien de transitar per la zona de vianants per a la seva incorporació a la calçada del passeig de la Florida. Aquest projecte té un pressupost de 48.320,16 euros.

La urbanització del camí de la Granja ha aconseguit un trajecte accessible i fer d'intercanviador de transport, entre el bus interurbà i urbà i la nova estació de rodalies de la línia R8 (Granollers- Martorell) al nostre municipi que se situa davant de la Granja Soldevila. El projecte ha finalitzat i queden pendent els darrers treballs d'una de les tres fases en el tram comprès entre el passatge de Mas Granollacs i l'avinguda de Girona.

 

Foto: Treballs al passeig de la Florida / L’Informatiu

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

L’OMIC augmenta en un 60% les resolucions favorables durant el 2021
29 Jul 2022 08:04 - NataliaL’OMIC augmenta en un 60% les resolucions favorables durant el 2021

  L’Oficina Municipal d’Informació al Consumidor (OMIC) ha augmentat en un 60% les resolucions [ ... ]

El Mercat tancarà del 8 al 21 d’agost per realitzar manteniments
29 Jul 2022 08:02 - NataliaEl Mercat tancarà del 8 al 21 d’agost per realitzar manteniments

El Mercat Municipal de Santa Perpètua romandrà tancat al públic entre el 8 i el 21 d’agost amb [ ... ]

Aquest divendres finalitzen els Casals d’estiu de Santa Perpètua
28 Jul 2022 09:39 - NataliaAquest divendres finalitzen els Casals d’estiu de Santa Perpètua

El divendres 29 de juliol finalitzen les activitats infantils i juvenils de les diferents propostes [ ... ]