hola

Les obres d'ampliació de la calçada del passeig de la Florida, en el tram comprès entre la rotonda de l'Espai del Pensament i el camí de la Granja es troben en marxa. La calçada, actualment de cinc metres, s'eixampla a sis metres amb la intenció que puguin circular dos vehicles. Aquest metre es guanya de la vorera actual que es traslladarà per darrera dels pilars del pont de la via de la línia de Rodalies R8. Els treballs també inclouen una modificació de la rotonda de l'Espai del Pensament, realitzant una rotonda complerta per portar els vehicles a la calçada esquerra en el sentit Passeig de la Florida-avinguda de l'Onze de Setembre.

L'actuació forma part del projecte complementari de la urbanització del camí de la Granja entre l'avinguda de Mossèn Jacint Verdaguer i de l'avinguda de Girona i resol la cruïlla del camí de la Granja amb el passeig de la Florida per donar més importància als vianants que als vehicles que circulen pel passeig de la Florida, segons l'Àrea de Territori, que afegeix que "el passeig de la Florida en la seva part central es connecta amb el passeig al costat del parc Central, donant continuïtat i preferència als vianants".

Aquesta solució també permet millorar la seguretat del trànsit en aquesta intersecció ja que en la proposta inicial els vehicles havien de transitar per la zona de vianants per a la seva incorporació a la calçada del passeig de la Florida. Aquest projecte té un pressupost de 48.320,16 euros.

La urbanització del camí de la Granja ha aconseguit un trajecte accessible i fer d'intercanviador de transport, entre el bus interurbà i urbà i la nova estació de rodalies de la línia R8 (Granollers- Martorell) al nostre municipi que se situa davant de la Granja Soldevila. El projecte ha finalitzat i queden pendent els darrers treballs d'una de les tres fases en el tram comprès entre el passatge de Mas Granollacs i l'avinguda de Girona.

 

Foto: Treballs al passeig de la Florida / L’Informatiu

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

El Fènix desplega les seves ales amb l'èxit de la primera activitat del projecte, la fira urbana Block
22 Abr 2024 12:21 - RedaccióEl Fènix desplega les seves ales amb l'èxit de la primera activitat del projecte, la fira urbana Block

La primera activitat del projecte Fènix va tenir lloc aquest dissabte 20 d’abril al parc dels Ametller. [ ... ]

L'Ajuntament reactivarà el Consell Municipal de Medi Ambient
22 Abr 2024 11:18 - RedaccióL'Ajuntament reactivarà el Consell Municipal de Medi Ambient

L'Ajuntament de Santa Perpètua podrà reactivar el Consell Municipal de Medi Ambient després que en [ ... ]

L'AFA de l'Escola Bernat de Mogoda recull llibres i joguines per a un mercat solidari
19 Abr 2024 12:49 - RedaccióL'AFA de l'Escola Bernat de Mogoda recull llibres i joguines per a un mercat solidari

L’AFA de l’Escola Bernat de Mogoda recull fins al 26 d’abril llibres i joguines per celebrar el [ ... ]