hola

Reciclos, el programa basat en el Sistema de Devolució i Recompensa (SDR) que desenvolupa Ecoembes i que va arribar a Santa Perpètua al mes de setembre, iniciarà un projecte solidari per col·laborar amb La Marató. Enguany aquest esdeveniment benèfic se celebra el 19 de desembre i estarà dedicat a la salut mental.

El regidor de Medi Ambient de l'Ajuntament de Santa Perpètua, Joan Martínez, ha anunciat que a través de l'obtenció de punts Reciclos la ciutadania del municipi podrà sumar-los per col·laborar amb La Marató.

La Regidoria recorda que per aconseguir punts cal registrar-se a la webapp i, a casa, escanejar el codi de barres de la llauna o ampolla de plàstic que es vol reciclar abans de tirar-la al cubell. Una vegada al carrer, cal acudir a un contenidor groc amb els envasos, dipositar-los allí i escanejar el codi QR que hi ha en el contenidor. En fer-ho, s'obtindran punts que es podran aportar al projecte de La Marató. La donació s'obrirà en els propers dies.

D'altra banda, la primera iniciativa solidària de Santa Perpètua a Reciclos ha estat la naturalització de la riera de Caldes amb la plantació d'arbres autòctons. La ciutadania del municipi va aconseguir 1.200 punts reciclant llaunes i ampolles de plàstic tres setmanes abans de la finalització de la campanya. El regidor de Medi Ambient ha afirmat que "el següent pas és la plantació d'arbres que segurament es farà a finals de l'hivern o principis de la primavera".

 

Foto: La ciutadania pot reciclar llaunes i ampolles de plàstic als contenidors grocs / Josep Cano

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

Els robatoris en habitatges baixen un 46,6%
19 Abr 2024 09:52 - RedaccióEls robatoris en habitatges baixen un 46,6%

Els robatoris en habitatges van baixar un 46,6% durant el 2023. Aquesta és una de les dades destacades [ ... ]

Joves del municipi organitzen aquest dissabte la primera fira urbana Block
19 Abr 2024 09:48 - RedaccióJoves del municipi organitzen aquest dissabte la primera fira urbana Block

Aquest dissabte 20 d’abril veu la llum la primera de les propostes sorgides de l’assemblea Fènix. [ ... ]

Més de 250 alumnes del municipi participen a la I Jornada esportiva escolar
19 Abr 2024 09:30 - RedaccióMés de 250 alumnes del municipi participen a la I Jornada esportiva escolar

Més de 250 infants de cinquè de Primària de les escoles de Santa Perpètua van prendre part aquest [ ... ]