hola

La proposta de pressupost de l'Ajuntament de Santa Perpètua per a l'any 2022 puja a 36,7 milions d'euros. Aquest serà un dels punts que està previst que s'aprovarà en el Ple ordinari del mes de desembre convocat per avui a les 19 hores. El pressupost de despesa corrent de l'Ajuntament per a l'any vinent de 36,7 milions d'euros suposa un creixement de 3,9 milions respecte el pressupost inicial d'aquest any.

Pel que fa al pressupost de l'empresa municipal Mogoda Serveis es preveu en 4,7 milions d'euros, uns 300.000 euros per sobre del d'aquest any i al Consorci de Can Filuà s'hi destinaran 67.000 euros, pràcticament igual que enguany.

Segons ha avançat el tinent d'alcaldia de l'Àrea de Presidència i Serveis Generals, Adelino Macías, l'Ajuntament de Santa Perpètua reforçarà les polítiques de salut, d'atenció a les persones, d'habitatge i de seguretat. Macías ha avançat que l'Ajuntament ha fet aquest pressupost tenint en compte la caiguda d'ingressos inicial i també els canvis derivats de la sentència de l'impost de plusvàlues que imposa un nou càlcul. El tinent d'alcaldia de l'Àrea de Presidència i Serveis Generals ha argumentat que a dia d'avui els ingressos per plusvàlues són d'un 30% per sota del previst i ha informat que la quantitat obtinguda per aquest concepte per l'Ajuntament és d'uns tres milions d'euros. També ha subratllat que de cara al 2022 s'han previst dos milions d'euros d'ingressos en aquest concepte.

El tinent d'alcaldia de l'Àrea de Presidència i Serveis Generals ha assegurat que "amb aquesta proposta de pressupost l'Ajuntament assegura la continuïtat dels serveis i amb la mateixa qualitat que ofereix ara a la ciutadania". També ha matisat que el personal de l'àrea treballa per aconseguir pal·liar la davallada d'ingressos derivats de les plusvàlues a través d'altres opcions tributàries i que caldrà continuar treballant al 2022 en l'actualització d'ingressos per equilibrar aquest 30% menys que poden arribar a les arques municipals.

 

Foto: Ajuntament de Santa Perpètua / L'Informatiu

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

L’OMIC augmenta en un 60% les resolucions favorables durant el 2021
29 Jul 2022 08:04 - NataliaL’OMIC augmenta en un 60% les resolucions favorables durant el 2021

  L’Oficina Municipal d’Informació al Consumidor (OMIC) ha augmentat en un 60% les resolucions [ ... ]

El Mercat tancarà del 8 al 21 d’agost per realitzar manteniments
29 Jul 2022 08:02 - NataliaEl Mercat tancarà del 8 al 21 d’agost per realitzar manteniments

El Mercat Municipal de Santa Perpètua romandrà tancat al públic entre el 8 i el 21 d’agost amb [ ... ]

Aquest divendres finalitzen els Casals d’estiu de Santa Perpètua
28 Jul 2022 09:39 - NataliaAquest divendres finalitzen els Casals d’estiu de Santa Perpètua

El divendres 29 de juliol finalitzen les activitats infantils i juvenils de les diferents propostes [ ... ]