hola

La proposta de pressupost de l'Ajuntament de Santa Perpètua per a l'any 2022 puja a 36,7 milions d'euros. Aquest serà un dels punts que està previst que s'aprovarà en el Ple ordinari del mes de desembre convocat per avui a les 19 hores. El pressupost de despesa corrent de l'Ajuntament per a l'any vinent de 36,7 milions d'euros suposa un creixement de 3,9 milions respecte el pressupost inicial d'aquest any.

Pel que fa al pressupost de l'empresa municipal Mogoda Serveis es preveu en 4,7 milions d'euros, uns 300.000 euros per sobre del d'aquest any i al Consorci de Can Filuà s'hi destinaran 67.000 euros, pràcticament igual que enguany.

Segons ha avançat el tinent d'alcaldia de l'Àrea de Presidència i Serveis Generals, Adelino Macías, l'Ajuntament de Santa Perpètua reforçarà les polítiques de salut, d'atenció a les persones, d'habitatge i de seguretat. Macías ha avançat que l'Ajuntament ha fet aquest pressupost tenint en compte la caiguda d'ingressos inicial i també els canvis derivats de la sentència de l'impost de plusvàlues que imposa un nou càlcul. El tinent d'alcaldia de l'Àrea de Presidència i Serveis Generals ha argumentat que a dia d'avui els ingressos per plusvàlues són d'un 30% per sota del previst i ha informat que la quantitat obtinguda per aquest concepte per l'Ajuntament és d'uns tres milions d'euros. També ha subratllat que de cara al 2022 s'han previst dos milions d'euros d'ingressos en aquest concepte.

El tinent d'alcaldia de l'Àrea de Presidència i Serveis Generals ha assegurat que "amb aquesta proposta de pressupost l'Ajuntament assegura la continuïtat dels serveis i amb la mateixa qualitat que ofereix ara a la ciutadania". També ha matisat que el personal de l'àrea treballa per aconseguir pal·liar la davallada d'ingressos derivats de les plusvàlues a través d'altres opcions tributàries i que caldrà continuar treballant al 2022 en l'actualització d'ingressos per equilibrar aquest 30% menys que poden arribar a les arques municipals.

 

Foto: Ajuntament de Santa Perpètua / L'Informatiu

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

Santa Perpètua commemorarà el 30N el Dia Internacional de la Ciutat Educadora
29 Nov 2023 11:22 - RedaccióSanta Perpètua commemorarà el 30N el Dia Internacional de la Ciutat Educadora

Santa Perpètua de Mogoda commemorarà el 30N el Dia Internacional de la Ciutat Educadora. L’acte [ ... ]

L'APP de la zona vermella registra més de 3.500 estacionaments durant les tres primeres setmanes
29 Nov 2023 09:38 - RedaccióL'APP de la zona vermella registra més de 3.500 estacionaments durant les tres primeres setmanes

Durant les tres primeres setmanes de funcionament de l'app de la zona vermella i de la zona de càrrega [ ... ]

Santa Perpètua rep una subvenció per iniciar el Pla Educatiu d'Entorn
29 Nov 2023 11:08 - RedaccióSanta Perpètua rep una subvenció per iniciar el Pla Educatiu d'Entorn

Santa Perpètua està en disposició d'iniciar al Pla Educatiu d'Entorn després de rebre la subvenció [ ... ]