hola

L’Ajuntament de Santa Perpètua continua realitzant accions en el marc de l’elaboració del nou Pla de Mobilitat Urbana del municipi. Des d’aquest dilluns ja es troba obert un qüestionari online sobre els hàbits de mobilitat de la ciutadania de Santa Perpètua. L’objectiu d’aquesta acció participativa és recollir dades sobre els hàbits personals en relació als desplaçaments, al tipus de vehicle que s’utilitza i a les preferències pel que fa a la mobilitat. La regidora de Mobilitat de l’Ajuntament, Neus Garcia, ha explicat que l’enquesta servirà perquè “la ciutadania pugui contestar i dir la seva sobre quins són els seus hàbits de mobilitat, tant a dins del municipi com per anar a treballar o estudiar”. A l’enquesta també hi haurà preguntes que permetran recollir totes les opinions possibles i així “elaborar un Pla de Mobilitat que intenti resoldre les problemàtiques del municipi”, ha comentat Neus García. El qüestionari es pot contestar a l’enllaç https://bit.ly/QuestionariHabitsMobilitatSPM.

La regidora ha convidat a la ciutadania a participar en l’enquesta i formar part de l’elaboració del Pla de Mobilitat i també ha anunciat que la següent acció participativa seran enquestes al carrer per seguir recollint opinions sobre la mobilitat a Santa Perpètua. Aquestes es realitzaran una vegada acabi el termini per contestar el qüestionari online que és el 20 de gener.

Neus García ha detallat que la redacció del nou Pla de Mobilitat té com a objectiu “aconseguir una mobilitat més segura, sostenible i saludable” per a la ciutadania de Santa Perpètua.

 

Foto: Participants als itineraris de mobilitat que es van fer al novembre / L'Informatiu

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

La propera setmana s'inicia la prova pilot de la zona taronja a l’aparcament del carrer de València
24 Maig 2024 12:15 - RedaccióLa propera setmana s'inicia la prova pilot de la zona taronja a l’aparcament del carrer de València

La propera setmana començarà la prova pilot de la zona taronja en l’aparcament del carrer de València [ ... ]

El Casal Popular inaugura la seva seu amb diverses activitats
24 Maig 2024 11:38 - RedaccióEl Casal Popular inaugura la seva seu amb diverses activitats

El Casal Popular Pit Roig inaugura la seva nova seu situada a la plaça de l’Església amb activitats [ ... ]

Catorze equips posen a prova el seu prototip de vehicle elèctric al circuit del parc Central
24 Maig 2024 09:19 - RedaccióCatorze equips posen a prova el seu prototip de vehicle elèctric al circuit del parc Central

Catorze equips formats per alumnat de cicles formatius del grau superior d’automoció d’arreu de [ ... ]