hola

L’Ajuntament de Santa Perpètua continua realitzant accions en el marc de l’elaboració del nou Pla de Mobilitat Urbana del municipi. Des d’aquest dilluns ja es troba obert un qüestionari online sobre els hàbits de mobilitat de la ciutadania de Santa Perpètua. L’objectiu d’aquesta acció participativa és recollir dades sobre els hàbits personals en relació als desplaçaments, al tipus de vehicle que s’utilitza i a les preferències pel que fa a la mobilitat. La regidora de Mobilitat de l’Ajuntament, Neus Garcia, ha explicat que l’enquesta servirà perquè “la ciutadania pugui contestar i dir la seva sobre quins són els seus hàbits de mobilitat, tant a dins del municipi com per anar a treballar o estudiar”. A l’enquesta també hi haurà preguntes que permetran recollir totes les opinions possibles i així “elaborar un Pla de Mobilitat que intenti resoldre les problemàtiques del municipi”, ha comentat Neus García. El qüestionari es pot contestar a l’enllaç https://bit.ly/QuestionariHabitsMobilitatSPM.

La regidora ha convidat a la ciutadania a participar en l’enquesta i formar part de l’elaboració del Pla de Mobilitat i també ha anunciat que la següent acció participativa seran enquestes al carrer per seguir recollint opinions sobre la mobilitat a Santa Perpètua. Aquestes es realitzaran una vegada acabi el termini per contestar el qüestionari online que és el 20 de gener.

Neus García ha detallat que la redacció del nou Pla de Mobilitat té com a objectiu “aconseguir una mobilitat més segura, sostenible i saludable” per a la ciutadania de Santa Perpètua.

 

Foto: Participants als itineraris de mobilitat que es van fer al novembre / L'Informatiu

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

Aquest divendres finalitza el període d'inscripció al programa Estiu SPM
18 Abr 2024 11:33 - RedaccióAquest divendres finalitza el període d'inscripció al programa Estiu SPM

  L’Ajuntament de Santa Perpètua ofereix la programació Estiu SPM que consta dels Casals d’estiu, [ ... ]

Obertes les inscripcions per al bus a demanda que funcionarà gratuïtament el 12M
18 Abr 2024 11:07 - RedaccióObertes les inscripcions per al bus a demanda que funcionarà gratuïtament el 12M

L’Ajuntament de Santa Perpètua de Mogoda oferirà el servei de bus urbà gratuït durant la propera [ ... ]

El consum domèstic d'aigua baixa durant el primer trimestre fins al 153 litres per habitant i dia
18 Abr 2024 09:20 - RedaccióEl consum domèstic d'aigua baixa durant el primer trimestre fins al 153 litres per habitant i dia

Els consums domèstics d’aigua de Santa Perpètua van baixar durant el primer trimestre de l’any [ ... ]