hola

La Central dels Reis tornarà a instal·lar-se a Santa Perpètua els dies previs a la Nit de Reis adaptant-se a les mesures de seguretat de la Covid-19. El 2, 3 i 4 de gener el complex de la Granja Soldevila tornarà a transformar-se en un centre de logística de regals entre les 17 i les 20.30 hores. La principal novetat és que enguany les entrades tenen el cost d'un euro i es podran adquirir a staperpetua.cat a partir de les 9 del matí del dia 30 de desembre fins al seu exhauriment. Les entrades s'hauran d'adquirir per grups de convivència i pagaran totes les persones a partir d'un any. A més, s'assignarà un horari d'accés i es recomana assistir quinze minuts abans per poder validar l'entrada. En cas de no arribar a l'hora es perdrà l'entrada i no es retornarà l'import. Cultura recomana portar l'entrada descarregada al mòbil o bé ensenyar el correu electrònic de confirmació.

La Central dels Reis presentarà també novetats en el recorregut i l'entrada es farà per la porta principal de la Granja Soldevila a la qual es podrà accedir a peu pel Camí de la Granja. Les persones que arribin a la Central amb cotxe podran aparcar a la zona senyalitzada del Recinte Firal. L'Ajuntament recorda que les persones que visitin la Central dels Reis hauran de portar mascareta durant tot el recorregut, posar-se gel hidroalcohòlic a l'entrada i respectar la distància de seguretat entre grups de convivència.

Durant el recorregut, els infants podran lliurar les seves cartes als operaris, que seran els que iniciaran el procés de preparació dels regals. També s'instal·larà una bústia a l'exterior perquè els que no puguin o vulguin accedir-hi, dipositin les seves cartes. El regidor de Cultura Marçal Solà ha explicat que "seguim apostant per instal·lar el magatzem de logística de regals a Santa Perpètua i ens adaptem un any més a les mesures de seguretat que marca la pandèmia" i ha afegit que "la Central dels Reis arriba enguany a la setena edició i és una activitat molt esperada pels infants de Santa Perpètua i dels municipis veïns". La realització de la Central dels Reis està condiciona a les mesures que estableixi el Procicat.

 

Foto: La Central dels Reis obrirà el 2, 3 i 4 de gener de 17 a 20.30 hores / L’Informatiu

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

El Fènix desplega les seves ales amb l'èxit de la primera activitat del projecte, la fira urbana Block
22 Abr 2024 12:21 - RedaccióEl Fènix desplega les seves ales amb l'èxit de la primera activitat del projecte, la fira urbana Block

La primera activitat del projecte Fènix va tenir lloc aquest dissabte 20 d’abril al parc dels Ametller. [ ... ]

L'Ajuntament reactivarà el Consell Municipal de Medi Ambient
22 Abr 2024 11:18 - RedaccióL'Ajuntament reactivarà el Consell Municipal de Medi Ambient

L'Ajuntament de Santa Perpètua podrà reactivar el Consell Municipal de Medi Ambient després que en [ ... ]

L'AFA de l'Escola Bernat de Mogoda recull llibres i joguines per a un mercat solidari
19 Abr 2024 12:49 - RedaccióL'AFA de l'Escola Bernat de Mogoda recull llibres i joguines per a un mercat solidari

L’AFA de l’Escola Bernat de Mogoda recull fins al 26 d’abril llibres i joguines per celebrar el [ ... ]