hola

La Cavalcada de Reis tancarà el 5 de gener la programació de Nadal SPM dissenyada per l'Ajuntament de Santa Perpètua de Mogoda i les entitats i comerços. Està previst que Ses Majestats els Reis d'Orient arribin a l'Estació de la Florida a les 17.30 hores i acabin el recorregut sobre les 20 hores a la plaça de la Vila. L'Ajuntament recorda que no hi haurà llançament de caramels i demana a la ciutadania que segueixi les mesures de seguretat i eviti les aglomeracions. 

Els infants de Santa Perpètua tornaran a gaudir enguany de la visita de Ses Majestats els Reis d'Orient. Es realitzarà la tradicional Cavalcada que recorrerà els carrers del municipi i en la qual participaran vuit entitats formant una comitiva amb una dotzena de carrosses. 

Està previst que Ses Majestats els Reis d'Orient arribin en tren a l'estació de la Florida sobre les 17.30 hores. La sortida de la Cavalcada serà a les 18 hores a l'avinguda quatre i el recorregut passarà pel passeig de la Florida, l'avinguda Barcelona, el carrer de Genís Sala i la Rambla. Està previst que l'alcaldessa de Santa Perpètua Isabel Garcia faci el lliurament de la clau màgica als Reis d'Orient sobre les 20 hores a la plaça de la Vila. El regidor de Cultura, Marçal Solà, ha explicat que "hem decidit que no hi haurà llançament de caramels al llarg del recorregut per evitar aglomeracions i demanem a la ciutadania que respecti les mesures de seguretat i eviti les concentracions de persones".

Melcior, Gaspar i Baltasar aniran sobre les carrosses de llaminadures i dolços que l'any passat es van poder veure a la plaça de l'Era. Obrirà la Cavalcada una estrella d'Orient i tot seguit hi haurà la comparsa i el camió de la Central de Reis. L'AFA de l'Escola Santa Perpètua portarà xumets i cartes; les AMPA de les escoles la Florida i Els Aigüerols i el Centro Cultural Andaluz portaran els regals; el Club de Natació s'encarregarà del carbó; la Casa de Andalucía dels desitjos i la carrossa de l'AMPA de l'Escola Tabor té per títol Anem a dormir. Tancarà l'AMPA del Col·legi Sagrada Família amb una carrossa d'estels.

Especial a la Ràdio i seguiment a les xarxes socials

Ràdio Santa Perpètua emetrà un programa especial que es podrà escoltar al 107.0 de l'FM o a radio.staperpetua.org des de les 17 fins a les 20.30 hores. L'espai radiofònic comptarà amb connexions en directe des dels diferents punts de la Cavalcada i permetrà escoltar el discurs de Ses Majestats els Reis des del balcó de l'Ajuntament. El parlament es podrà seguir també en un directe de vídeo des dels Facebook de Ràdio Santa Perpètua i l'Ajuntament. A més, el Servei de Comunicació també oferirà informació a través del Facebook i Twitter @AjuntamentSPM i de l'Instagram @linformatiuSPM durant tota l'activitat per tal que la ciutadania pugui seguir el recorregut i saber en tot moment per on passa la Comitiva Reial.

 

Foto: Ses Majestats els Reis d'Orient al balcó de l'Ajuntament / Josep Cano

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

Un incendi afecta a l'establiment Griñán, de la Rambla
25 Abr 2024 13:31 - RedaccióUn incendi afecta a l'establiment Griñán, de la Rambla

L'establiment Griñan de la Rambla va patir ahir dimecres un incendi que va afectar a la zona de les [ ... ]

L’Oficina Local d’Habitatge i Rehabilitació amplia serveis
24 Abr 2024 11:25 - RedaccióL’Oficina Local d’Habitatge i Rehabilitació amplia serveis

L’Agència de l’Habitatge de Catalunya (AHC) finançarà amb un màxim de 200.000 euros durant el [ ... ]

El Fènix desplega les seves ales amb l'èxit de la primera activitat del projecte, la fira urbana Block
22 Abr 2024 12:21 - RedaccióEl Fènix desplega les seves ales amb l'èxit de la primera activitat del projecte, la fira urbana Block

La primera activitat del projecte Fènix va tenir lloc aquest dissabte 20 d’abril al parc dels Ametller. [ ... ]