hola

L'Ajuntament de Santa Perpètua ha adjudicat les obres de les noves instal·lacions de l’empresa municipal Mogoda Serveis a l’empresa Abolafio Construccions SL per un import de 674.369,94 euros, IVA inclòs. Les noves dependències s’ubicaran en els terrenys municipals situats al número 33 de l’avinguda de Mossèn Jacint Verdaguer, entre la comissaria dels Mossos d’Esquadra i l’aparcament de Can Folguera, i seran el punt de referència de tot el sistema de recollida de residus i neteja viària de la ciutat. La nova seu aproparà el servei a la ciutat, alhora que suposarà una important millora de l’eficiència del servei. Aquest espai disposa de més de 3.200 metres quadrats i es correspon a l’antic pàrquing municipal de camions i actualment acull els vehicles de l’empresa municipal.

El projecte inclou els treballs de construcció de l´edifici destinat a taller, aparcament i oficines i les de la marquesina destinada a l’aparcament de camions així com les obres d’urbanització, xarxes de serveis exteriors, jardineria i reg i tancament del solar.

L’actuació també comprèn l’adequació de la planta primera amb els usos d’oficines, sala de reunions i magatzems i connexió de fibra òptica de l’edifici. L’actuació compta amb una subvenció del Pla Únic d’Obres i Serveis de Catalunya (PUOSC)de 126.703,83 euros. La nova edificació permetrà ubicar tots els vehicles de l’empresa municipal Mogoda Serveis i preveu espai per a una futura ampliació de la flota. La Societat Anònima Municipal Mogoda Serveis és l’empresa de l’Ajuntament de Santa Perpètua que s’encarrega de la neteja dels carrers i dels edificis públics, de la recollida de tota les fraccions de residus i d’andròmines, de la gestió de la Deixalleria.


Foto: Terrenys on es construirà la nova seu de Mogoda Serveis / Ajuntament

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

Els robatoris en habitatges baixen un 46,6%
19 Abr 2024 09:52 - RedaccióEls robatoris en habitatges baixen un 46,6%

Els robatoris en habitatges van baixar un 46,6% durant el 2023. Aquesta és una de les dades destacades [ ... ]

Joves del municipi organitzen aquest dissabte la primera fira urbana Block
19 Abr 2024 09:48 - RedaccióJoves del municipi organitzen aquest dissabte la primera fira urbana Block

Aquest dissabte 20 d’abril veu la llum la primera de les propostes sorgides de l’assemblea Fènix. [ ... ]

Més de 250 alumnes del municipi participen a la I Jornada esportiva escolar
19 Abr 2024 09:30 - RedaccióMés de 250 alumnes del municipi participen a la I Jornada esportiva escolar

Més de 250 infants de cinquè de Primària de les escoles de Santa Perpètua van prendre part aquest [ ... ]