hola

L'Ajuntament de Santa Perpètua ha adjudicat les obres de les noves instal·lacions de l’empresa municipal Mogoda Serveis a l’empresa Abolafio Construccions SL per un import de 674.369,94 euros, IVA inclòs. Les noves dependències s’ubicaran en els terrenys municipals situats al número 33 de l’avinguda de Mossèn Jacint Verdaguer, entre la comissaria dels Mossos d’Esquadra i l’aparcament de Can Folguera, i seran el punt de referència de tot el sistema de recollida de residus i neteja viària de la ciutat. La nova seu aproparà el servei a la ciutat, alhora que suposarà una important millora de l’eficiència del servei. Aquest espai disposa de més de 3.200 metres quadrats i es correspon a l’antic pàrquing municipal de camions i actualment acull els vehicles de l’empresa municipal.

El projecte inclou els treballs de construcció de l´edifici destinat a taller, aparcament i oficines i les de la marquesina destinada a l’aparcament de camions així com les obres d’urbanització, xarxes de serveis exteriors, jardineria i reg i tancament del solar.

L’actuació també comprèn l’adequació de la planta primera amb els usos d’oficines, sala de reunions i magatzems i connexió de fibra òptica de l’edifici. L’actuació compta amb una subvenció del Pla Únic d’Obres i Serveis de Catalunya (PUOSC)de 126.703,83 euros. La nova edificació permetrà ubicar tots els vehicles de l’empresa municipal Mogoda Serveis i preveu espai per a una futura ampliació de la flota. La Societat Anònima Municipal Mogoda Serveis és l’empresa de l’Ajuntament de Santa Perpètua que s’encarrega de la neteja dels carrers i dels edificis públics, de la recollida de tota les fraccions de residus i d’andròmines, de la gestió de la Deixalleria.


Foto: Terrenys on es construirà la nova seu de Mogoda Serveis / Ajuntament

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

L’OMIC augmenta en un 60% les resolucions favorables durant el 2021
29 Jul 2022 08:04 - NataliaL’OMIC augmenta en un 60% les resolucions favorables durant el 2021

  L’Oficina Municipal d’Informació al Consumidor (OMIC) ha augmentat en un 60% les resolucions [ ... ]

El Mercat tancarà del 8 al 21 d’agost per realitzar manteniments
29 Jul 2022 08:02 - NataliaEl Mercat tancarà del 8 al 21 d’agost per realitzar manteniments

El Mercat Municipal de Santa Perpètua romandrà tancat al públic entre el 8 i el 21 d’agost amb [ ... ]

Aquest divendres finalitzen els Casals d’estiu de Santa Perpètua
28 Jul 2022 09:39 - NataliaAquest divendres finalitzen els Casals d’estiu de Santa Perpètua

El divendres 29 de juliol finalitzen les activitats infantils i juvenils de les diferents propostes [ ... ]