hola

L'Ajuntament de Santa Perpètua ha adjudicat les obres de les noves instal·lacions de l’empresa municipal Mogoda Serveis a l’empresa Abolafio Construccions SL per un import de 674.369,94 euros, IVA inclòs. Les noves dependències s’ubicaran en els terrenys municipals situats al número 33 de l’avinguda de Mossèn Jacint Verdaguer, entre la comissaria dels Mossos d’Esquadra i l’aparcament de Can Folguera, i seran el punt de referència de tot el sistema de recollida de residus i neteja viària de la ciutat. La nova seu aproparà el servei a la ciutat, alhora que suposarà una important millora de l’eficiència del servei. Aquest espai disposa de més de 3.200 metres quadrats i es correspon a l’antic pàrquing municipal de camions i actualment acull els vehicles de l’empresa municipal.

El projecte inclou els treballs de construcció de l´edifici destinat a taller, aparcament i oficines i les de la marquesina destinada a l’aparcament de camions així com les obres d’urbanització, xarxes de serveis exteriors, jardineria i reg i tancament del solar.

L’actuació també comprèn l’adequació de la planta primera amb els usos d’oficines, sala de reunions i magatzems i connexió de fibra òptica de l’edifici. L’actuació compta amb una subvenció del Pla Únic d’Obres i Serveis de Catalunya (PUOSC)de 126.703,83 euros. La nova edificació permetrà ubicar tots els vehicles de l’empresa municipal Mogoda Serveis i preveu espai per a una futura ampliació de la flota. La Societat Anònima Municipal Mogoda Serveis és l’empresa de l’Ajuntament de Santa Perpètua que s’encarrega de la neteja dels carrers i dels edificis públics, de la recollida de tota les fraccions de residus i d’andròmines, de la gestió de la Deixalleria.


Foto: Terrenys on es construirà la nova seu de Mogoda Serveis / Ajuntament

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

El podcast SPM és Voluntariat compleix un any
05 Des 2023 13:53 - RedaccióEl podcast SPM és Voluntariat compleix un any

El Punt de Voluntariat i la Regidoria de Comunicació de l’Ajuntament de Santa Perpètua continuen [ ... ]

Taller d’embolcall amb teles per tancar la temporada del’Aula del Parc
05 Des 2023 13:40 - RedaccióTaller d’embolcall amb teles per tancar la temporada del’Aula del Parc

L’Aula del parc clou la temporada el diumenge 10 de desembre amb el taller familiar Embolcalla amb [ ... ]

Entra en funcionament el nou dipòsit d'aigües de La Florida
04 Des 2023 12:36 - RedaccióEntra en funcionament el nou dipòsit d'aigües de La Florida

Els treballs per posar en marxa el nou dipòsit d’aigües de la Florida han finalitzat i després [ ... ]