hola

L'Ajuntament de Santa Perpètua ha adjudicat les obres de les noves instal·lacions de l’empresa municipal Mogoda Serveis a l’empresa Abolafio Construccions SL per un import de 674.369,94 euros, IVA inclòs. Les noves dependències s’ubicaran en els terrenys municipals situats al número 33 de l’avinguda de Mossèn Jacint Verdaguer, entre la comissaria dels Mossos d’Esquadra i l’aparcament de Can Folguera, i seran el punt de referència de tot el sistema de recollida de residus i neteja viària de la ciutat. La nova seu aproparà el servei a la ciutat, alhora que suposarà una important millora de l’eficiència del servei. Aquest espai disposa de més de 3.200 metres quadrats i es correspon a l’antic pàrquing municipal de camions i actualment acull els vehicles de l’empresa municipal.

El projecte inclou els treballs de construcció de l´edifici destinat a taller, aparcament i oficines i les de la marquesina destinada a l’aparcament de camions així com les obres d’urbanització, xarxes de serveis exteriors, jardineria i reg i tancament del solar.

L’actuació també comprèn l’adequació de la planta primera amb els usos d’oficines, sala de reunions i magatzems i connexió de fibra òptica de l’edifici. L’actuació compta amb una subvenció del Pla Únic d’Obres i Serveis de Catalunya (PUOSC)de 126.703,83 euros. La nova edificació permetrà ubicar tots els vehicles de l’empresa municipal Mogoda Serveis i preveu espai per a una futura ampliació de la flota. La Societat Anònima Municipal Mogoda Serveis és l’empresa de l’Ajuntament de Santa Perpètua que s’encarrega de la neteja dels carrers i dels edificis públics, de la recollida de tota les fraccions de residus i d’andròmines, de la gestió de la Deixalleria.


Foto: Terrenys on es construirà la nova seu de Mogoda Serveis / Ajuntament

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

Un total de 241 alumnes de 3er de Primària participen al Visquem l'Ajuntament l’Ajuntament
28 Maig 2024 12:24 - RedaccióUn total de 241 alumnes de 3er de Primària participen al Visquem l'Ajuntament l’Ajuntament

L’activitat Visquem l’Ajuntament, que cada any ofereix el Consistori als centres educatius de Primària [ ... ]

Parada informativa al mercat setmanal amb motiu del Dia Mundial sense fum
28 Maig 2024 12:19 - RedaccióParada informativa al mercat setmanal amb motiu del Dia Mundial sense fum

Santa Perpètua commemorarà el 30 de maig el Dia sense fum amb una parada informativa al mercat ambulant [ ... ]

La riera Seca recupera el seu estat un any després del vessament d’oli
28 Maig 2024 11:54 - RedaccióLa riera Seca recupera el seu estat un any després del vessament d’oli

Aquest mes de maig s’ha complert un any del vessament de 1.000 m3 d’oli vegetal a la riera Seca [ ... ]