hola

Conèixer les històries de vida dels veïns i veïnes de Santa Perpètua és l’objectiu de Portes Enfora. Aquest nou projecte de l’Ajuntament liderat per l’Informatiu i Ràdio Santa Perpètua amb la productora Mashup Barcelona, s’estrena aquest divendres 14 de gener amb l’entrevista a Byron García, veí de Can Filuà.

Portes Enfora tindrà tres formats diferents. Al nou canal de Youtube linformatiuSPM es publicarà l’entrevista en vídeo on es podrà conèixer el Byron, la seva relació amb Santa Perpètua i les seves aficions, entre d’altres. A més, es podrà llegir un extracte de l’entrevista a la contraportada de l'edició 675 de l’Informatiu (que es distribueix el 14 de gener) i a Ràdio Santa Perpètua s’estrena el programa Portes Enfora el 17 de gener de 20.30 a 21 hores.

En aquesta primera fase del projecte es donarà veu a deu persones del municipi. Les històries de vida dels protagonistes s’entrellaçaran a través de la música. Cada persona triarà una cançó amb la que se sent identificada. El primer convidat haurà de definir el segon escoltant aquesta cançó. Totes les cançons es poden escoltar a la llista Portes Enfora d’Spotify.

El regidor de Comunicació, Marçal Solà, ha explicat que “conèixer a les persones que viuen a Santa Perpètua és conèixer Santa Perpètua” i ha afegit que “Portes enfora és una manera de posar a l’abast de tothom de forma directa els relats de les històries de les perpetuenques i els perpetuencs”. La cap de la Unitat de Comunicació, Cesca Mejías, ha detallat que “estem molt motivades amb aquest projecte que ens permet donar veu a la ciutadania, que és un dels principals objectius dels mitjans de proximitat”. Per la seva banda, la perpetuenca Sílvia Pagès, directora de la productora Mashup Barcelona, ha manifestat que “l’audiovisual ens connecta d’una manera més empàtica i vivencial a l’experiència relatada pels altres; crec que Portes Enfora és un exercici d’escolta que ens apropa uns als altres”.

 

Foto: L'entrevista a Byron García dona el tret de sortida al projecte / L'Informatiu

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

Santa Perpètua commemorarà el 30N el Dia Internacional de la Ciutat Educadora
29 Nov 2023 11:22 - RedaccióSanta Perpètua commemorarà el 30N el Dia Internacional de la Ciutat Educadora

Santa Perpètua de Mogoda commemorarà el 30N el Dia Internacional de la Ciutat Educadora. L’acte [ ... ]

L'APP de la zona vermella registra més de 3.500 estacionaments durant les tres primeres setmanes
29 Nov 2023 09:38 - RedaccióL'APP de la zona vermella registra més de 3.500 estacionaments durant les tres primeres setmanes

Durant les tres primeres setmanes de funcionament de l'app de la zona vermella i de la zona de càrrega [ ... ]

Santa Perpètua rep una subvenció per iniciar el Pla Educatiu d'Entorn
29 Nov 2023 11:08 - RedaccióSanta Perpètua rep una subvenció per iniciar el Pla Educatiu d'Entorn

Santa Perpètua està en disposició d'iniciar al Pla Educatiu d'Entorn després de rebre la subvenció [ ... ]