hola

 

La campanya 'Cap infant sense joguina' que organitza anualment la Regidoria de Serveis Socials de l'Ajuntament de Santa Perpètua de Mogoda ha beneficiat un total de 96 infants de 46 famílies en situació de vulnerabilitat. El Consistori ha volgut destacar la important aportació ciutadana a la campanya de recollida de joguines.

La classe de 5è de Primària de l'Escola Els Aigüerols va fer una campanya al centre educatiu i va aconseguir aportar una trentena de joguines.La idea de participar en aquesta campanya va sorgir a partir de voler posar un granet de sorra en alguna iniciativa social, segons ha explicat la calsse dels "Activistes". També s'han rebut pilotes de bàsquet donades pel Club Bàsquet Santa Perpètua i aportacions de joguines per part de l'agrupació local del PSC i de la immobiliària Romo Real Estate. Destacar que a la Xarxa de Centres Cívics es van fer aportacions ciutadanes. L'Ajuntament recorda que l'empresa CASSA va fer una aportació de 2.000 euros a aquesta campanya municipal.

La Regidoria de Serveis Socials vol agrair totes les aportacions fetes en aquesta edició així com el suport de dues alumnes de l'Institut Rovira Forns que, en el marc del Servei Comunitari, van prendre part en el procés d'elaboració del lots de joguines que es van repartir a les famílies beneficiàries. Cada infant va rebre un joc o joguina i un llibre adequat a la seva edat, gràcies a les recomanacions de la Biblioteca Josep Jardí. La repartició es va fer de forma esglaonada als tutors, amb cita prèvia i complint amb tots els requisits Covid-19.

Si es fa una comparativa d'aquesta mateixa campanya amb altres anys, la xifra d'enguany ha minvat respecte anys anteriors. Aquest 2022 han estat un total de 96 infants de 46 famílies vulnerables, mentre que l'any passat es van beneficiar 119 infants de 56 famílies; el 2020, 76 famílies i 170 infants, el 2019 en van gaudir 138 infants de 67 famílies, el 2018 van ser 116 infants i el 2017, 125 els infants.


Foto:La classe d'Els Aigüerols va aportar una trentena de joguines / Els Aigüerols 

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

L’OMIC augmenta en un 60% les resolucions favorables durant el 2021
29 Jul 2022 08:04 - NataliaL’OMIC augmenta en un 60% les resolucions favorables durant el 2021

  L’Oficina Municipal d’Informació al Consumidor (OMIC) ha augmentat en un 60% les resolucions [ ... ]

El Mercat tancarà del 8 al 21 d’agost per realitzar manteniments
29 Jul 2022 08:02 - NataliaEl Mercat tancarà del 8 al 21 d’agost per realitzar manteniments

El Mercat Municipal de Santa Perpètua romandrà tancat al públic entre el 8 i el 21 d’agost amb [ ... ]

Aquest divendres finalitzen els Casals d’estiu de Santa Perpètua
28 Jul 2022 09:39 - NataliaAquest divendres finalitzen els Casals d’estiu de Santa Perpètua

El divendres 29 de juliol finalitzen les activitats infantils i juvenils de les diferents propostes [ ... ]