hola

 

La campanya 'Cap infant sense joguina' que organitza anualment la Regidoria de Serveis Socials de l'Ajuntament de Santa Perpètua de Mogoda ha beneficiat un total de 96 infants de 46 famílies en situació de vulnerabilitat. El Consistori ha volgut destacar la important aportació ciutadana a la campanya de recollida de joguines.

La classe de 5è de Primària de l'Escola Els Aigüerols va fer una campanya al centre educatiu i va aconseguir aportar una trentena de joguines.La idea de participar en aquesta campanya va sorgir a partir de voler posar un granet de sorra en alguna iniciativa social, segons ha explicat la calsse dels "Activistes". També s'han rebut pilotes de bàsquet donades pel Club Bàsquet Santa Perpètua i aportacions de joguines per part de l'agrupació local del PSC i de la immobiliària Romo Real Estate. Destacar que a la Xarxa de Centres Cívics es van fer aportacions ciutadanes. L'Ajuntament recorda que l'empresa CASSA va fer una aportació de 2.000 euros a aquesta campanya municipal.

La Regidoria de Serveis Socials vol agrair totes les aportacions fetes en aquesta edició així com el suport de dues alumnes de l'Institut Rovira Forns que, en el marc del Servei Comunitari, van prendre part en el procés d'elaboració del lots de joguines que es van repartir a les famílies beneficiàries. Cada infant va rebre un joc o joguina i un llibre adequat a la seva edat, gràcies a les recomanacions de la Biblioteca Josep Jardí. La repartició es va fer de forma esglaonada als tutors, amb cita prèvia i complint amb tots els requisits Covid-19.

Si es fa una comparativa d'aquesta mateixa campanya amb altres anys, la xifra d'enguany ha minvat respecte anys anteriors. Aquest 2022 han estat un total de 96 infants de 46 famílies vulnerables, mentre que l'any passat es van beneficiar 119 infants de 56 famílies; el 2020, 76 famílies i 170 infants, el 2019 en van gaudir 138 infants de 67 famílies, el 2018 van ser 116 infants i el 2017, 125 els infants.


Foto:La classe d'Els Aigüerols va aportar una trentena de joguines / Els Aigüerols 

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

Un total de 241 alumnes de 3er de Primària participen al Visquem l'Ajuntament l’Ajuntament
28 Maig 2024 12:24 - RedaccióUn total de 241 alumnes de 3er de Primària participen al Visquem l'Ajuntament l’Ajuntament

L’activitat Visquem l’Ajuntament, que cada any ofereix el Consistori als centres educatius de Primària [ ... ]

Parada informativa al mercat setmanal amb motiu del Dia Mundial sense fum
28 Maig 2024 12:19 - RedaccióParada informativa al mercat setmanal amb motiu del Dia Mundial sense fum

Santa Perpètua commemorarà el 30 de maig el Dia sense fum amb una parada informativa al mercat ambulant [ ... ]

La riera Seca recupera el seu estat un any després del vessament d’oli
28 Maig 2024 11:54 - RedaccióLa riera Seca recupera el seu estat un any després del vessament d’oli

Aquest mes de maig s’ha complert un any del vessament de 1.000 m3 d’oli vegetal a la riera Seca [ ... ]