hola

El Punt Jove ha començat el 2022 amb un canvi d'imatge que s'ha treballat de manera conjunta entre les regidories de Joventut i de Comunicació. El nou logo del Punt Jove està format per un requadre de color groc una mica inclinat que juga a ser un megàfon. El responsable del Punt Jove, Nil Altayó, ha explicat que el canvi d'imatge pretén donar un nou impuls a un servei plenament consolidat i ajudar a difondre la seva manera de treballar i la seva essència. Aquest canvi no vindrà sol, el Punt Jove també viurà canvis en l'espai físics i ampliarà les seves actuacions. Durant l'any s'aniran implementant aquestes renovacions a través de nous materials per informar de matèries diverses, per exemple, i el Punt Jove se sumarà al grup d'integradors i de dinamitzadors de Joventut i tindrà presència fent tallers als centres de Secundària de la localitat.

Nil Altayó recorda que el Punt Jove és un servei públic d'informació per a persones de 12 a 30 anys sobre temes tan diversos com orientació acadèmica, laboral, sobre salut, sexualitat, gènere, habitatge, emancipació juvenil o mobilitat internacional, entre d'altres. "La missió és aconseguir que els joves no dubtin a apropar-se al Punt Jove per informar-se sobre qualsevol aspecte de la seva vida", ha puntualitzat Altayó.

El canvi de logo del Punt Jove respon a una intenció: augmentar el nombre de consultes i visites i difondre el servei, segons ha explicat el responsable del Punt Jove, Nil Altayó. Altayó ha explicat que a través de la nova imatge es volia mostrar un to informal i que transmetés proximitat. El responsable del Punt Jove ha anunciat que al 2022 el servei augmentarà en actuacions i que altres aspectes relacionats amb la imatge patiran transformacions en la mateixa línia del nou logo.

El Punt Jove és un servei municipal públic i gratuït sobre diversos aspectes que preocupen a les persones d'entre 12 i 30 anys aproximadament. Nil Altayó reconeix que moltes consultes són de caire acadèmic però que s'atenen i es vol que augmentin les consultes per altres temàtiques. Altayó ha agraït el treball conjunt fet amb la Regidoria de Comunicació per disposar d'aquest logo renovat i els canvis d'imatge que s'aniran produint al llarg de l'any al Punt Jove.


Foto: Imatge de la campanya / L’Informatiu

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

El Fènix desplega les seves ales amb l'èxit de la primera activitat del projecte, la fira urbana Block
22 Abr 2024 12:21 - RedaccióEl Fènix desplega les seves ales amb l'èxit de la primera activitat del projecte, la fira urbana Block

La primera activitat del projecte Fènix va tenir lloc aquest dissabte 20 d’abril al parc dels Ametller. [ ... ]

L'Ajuntament reactivarà el Consell Municipal de Medi Ambient
22 Abr 2024 11:18 - RedaccióL'Ajuntament reactivarà el Consell Municipal de Medi Ambient

L'Ajuntament de Santa Perpètua podrà reactivar el Consell Municipal de Medi Ambient després que en [ ... ]

L'AFA de l'Escola Bernat de Mogoda recull llibres i joguines per a un mercat solidari
19 Abr 2024 12:49 - RedaccióL'AFA de l'Escola Bernat de Mogoda recull llibres i joguines per a un mercat solidari

L’AFA de l’Escola Bernat de Mogoda recull fins al 26 d’abril llibres i joguines per celebrar el [ ... ]