hola

El Punt Jove ha començat el 2022 amb un canvi d'imatge que s'ha treballat de manera conjunta entre les regidories de Joventut i de Comunicació. El nou logo del Punt Jove està format per un requadre de color groc una mica inclinat que juga a ser un megàfon. El responsable del Punt Jove, Nil Altayó, ha explicat que el canvi d'imatge pretén donar un nou impuls a un servei plenament consolidat i ajudar a difondre la seva manera de treballar i la seva essència. Aquest canvi no vindrà sol, el Punt Jove també viurà canvis en l'espai físics i ampliarà les seves actuacions. Durant l'any s'aniran implementant aquestes renovacions a través de nous materials per informar de matèries diverses, per exemple, i el Punt Jove se sumarà al grup d'integradors i de dinamitzadors de Joventut i tindrà presència fent tallers als centres de Secundària de la localitat.

Nil Altayó recorda que el Punt Jove és un servei públic d'informació per a persones de 12 a 30 anys sobre temes tan diversos com orientació acadèmica, laboral, sobre salut, sexualitat, gènere, habitatge, emancipació juvenil o mobilitat internacional, entre d'altres. "La missió és aconseguir que els joves no dubtin a apropar-se al Punt Jove per informar-se sobre qualsevol aspecte de la seva vida", ha puntualitzat Altayó.

El canvi de logo del Punt Jove respon a una intenció: augmentar el nombre de consultes i visites i difondre el servei, segons ha explicat el responsable del Punt Jove, Nil Altayó. Altayó ha explicat que a través de la nova imatge es volia mostrar un to informal i que transmetés proximitat. El responsable del Punt Jove ha anunciat que al 2022 el servei augmentarà en actuacions i que altres aspectes relacionats amb la imatge patiran transformacions en la mateixa línia del nou logo.

El Punt Jove és un servei municipal públic i gratuït sobre diversos aspectes que preocupen a les persones d'entre 12 i 30 anys aproximadament. Nil Altayó reconeix que moltes consultes són de caire acadèmic però que s'atenen i es vol que augmentin les consultes per altres temàtiques. Altayó ha agraït el treball conjunt fet amb la Regidoria de Comunicació per disposar d'aquest logo renovat i els canvis d'imatge que s'aniran produint al llarg de l'any al Punt Jove.


Foto: Imatge de la campanya / L’Informatiu

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

La Policia Nacional intervé 80 quilos de cocaïna a Santa Perpètua i deté tres membres per tràfic de drogues
27 Nov 2023 14:16 - RedaccióLa Policia Nacional intervé 80 quilos de cocaïna a Santa Perpètua i deté tres membres per tràfic de drogues

La Policia Nacional ha detingut a Santa Perpètua de Mogoda tres membres d'un grup dedicat al tràfic [ ... ]

L'INS Estela Ibèrica ret homenatge a les víctimes de les violències masclistes
27 Nov 2023 11:21 - RedaccióL'INS Estela Ibèrica ret homenatge a les víctimes de les violències masclistes

L'alumnat i professorat de l'Institut Estela Ibèrica va retre homenatge a totes les víctimes de les [ ... ]

Isabel Garcia:
27 Nov 2023 09:27 - RedaccióIsabel Garcia: "Cal treballar més que mai per fer front a les violències masclistes"

La plaça de la Vila va acollir dissabte l’acte central de la programació commemorativa del 25N, [ ... ]