hola

El Punt Jove ha començat el 2022 amb un canvi d'imatge que s'ha treballat de manera conjunta entre les regidories de Joventut i de Comunicació. El nou logo del Punt Jove està format per un requadre de color groc una mica inclinat que juga a ser un megàfon. El responsable del Punt Jove, Nil Altayó, ha explicat que el canvi d'imatge pretén donar un nou impuls a un servei plenament consolidat i ajudar a difondre la seva manera de treballar i la seva essència. Aquest canvi no vindrà sol, el Punt Jove també viurà canvis en l'espai físics i ampliarà les seves actuacions. Durant l'any s'aniran implementant aquestes renovacions a través de nous materials per informar de matèries diverses, per exemple, i el Punt Jove se sumarà al grup d'integradors i de dinamitzadors de Joventut i tindrà presència fent tallers als centres de Secundària de la localitat.

Nil Altayó recorda que el Punt Jove és un servei públic d'informació per a persones de 12 a 30 anys sobre temes tan diversos com orientació acadèmica, laboral, sobre salut, sexualitat, gènere, habitatge, emancipació juvenil o mobilitat internacional, entre d'altres. "La missió és aconseguir que els joves no dubtin a apropar-se al Punt Jove per informar-se sobre qualsevol aspecte de la seva vida", ha puntualitzat Altayó.

El canvi de logo del Punt Jove respon a una intenció: augmentar el nombre de consultes i visites i difondre el servei, segons ha explicat el responsable del Punt Jove, Nil Altayó. Altayó ha explicat que a través de la nova imatge es volia mostrar un to informal i que transmetés proximitat. El responsable del Punt Jove ha anunciat que al 2022 el servei augmentarà en actuacions i que altres aspectes relacionats amb la imatge patiran transformacions en la mateixa línia del nou logo.

El Punt Jove és un servei municipal públic i gratuït sobre diversos aspectes que preocupen a les persones d'entre 12 i 30 anys aproximadament. Nil Altayó reconeix que moltes consultes són de caire acadèmic però que s'atenen i es vol que augmentin les consultes per altres temàtiques. Altayó ha agraït el treball conjunt fet amb la Regidoria de Comunicació per disposar d'aquest logo renovat i els canvis d'imatge que s'aniran produint al llarg de l'any al Punt Jove.


Foto: Imatge de la campanya / L’Informatiu

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

L’OMIC augmenta en un 60% les resolucions favorables durant el 2021
29 Jul 2022 08:04 - NataliaL’OMIC augmenta en un 60% les resolucions favorables durant el 2021

  L’Oficina Municipal d’Informació al Consumidor (OMIC) ha augmentat en un 60% les resolucions [ ... ]

El Mercat tancarà del 8 al 21 d’agost per realitzar manteniments
29 Jul 2022 08:02 - NataliaEl Mercat tancarà del 8 al 21 d’agost per realitzar manteniments

El Mercat Municipal de Santa Perpètua romandrà tancat al públic entre el 8 i el 21 d’agost amb [ ... ]

Aquest divendres finalitzen els Casals d’estiu de Santa Perpètua
28 Jul 2022 09:39 - NataliaAquest divendres finalitzen els Casals d’estiu de Santa Perpètua

El divendres 29 de juliol finalitzen les activitats infantils i juvenils de les diferents propostes [ ... ]