hola

L'Ajuntament de Santa Perpètua i l'Agència de l'Habitatge de Catalunya han signat el conveni perquè el Consistori accedeixi a la plataforma informàtica de gestió d'Inspecció Tècnica d'Edificis (ITE). El regidor d'Habitatge, Sergi Hernández, ha explicat que el document "permet recopilar les dades de l'estat de conservació dels edificis i si aquests disposen de la ITE vigent". A través de les dades, l'Ajuntament podrà establir un pla estratègic de rehabilitació d'edificis en els quals no s'ha intervingut. Hernández ha detallat que la formalització del conveni "és una política incorporada al programa d'inversions de dos milions d'euros per instal·lar ascensors i suprimir barreres arquitectòniques".

Aquesta acció té un vessant social, ja que així l'Ajuntament ajudarà a les comunitats de veïns amb rendes més baixes a millorar l'accessibilitat i l'estat dels edificis. El conveni, segons Hernández, permetrà "lligar la instal·lació d'ascensors a la rehabilitació energètica i supressió de barreres arquitectòniques amb els fons europeus Next Generation" i altres subvencions. S'ha format una Comissió de Seguiment que es reunirà una vegada a l'any com a mínim i per valorar el grau del compliment dels objectius i els compromisos del conveni, que té una vigència de quatre anys.

 

Foto: Permetrà recopilar informació sobre l'estat de l'edificació al municipi / L'Informatiu

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

L'Escola Bernat de Mogoda se suma a la commemoració del 25N
28 Nov 2023 09:55 - RedaccióL'Escola Bernat de Mogoda se suma a la commemoració del 25N

La comunitat educativa i les famílies de l'Escola Bernat de Mogoda s'han sumat a la commemoració del [ ... ]

La Policia Nacional intervé 80 quilos de cocaïna a Santa Perpètua i deté tres membres per tràfic de drogues
27 Nov 2023 14:16 - RedaccióLa Policia Nacional intervé 80 quilos de cocaïna a Santa Perpètua i deté tres membres per tràfic de drogues

La Policia Nacional ha detingut a Santa Perpètua de Mogoda tres membres d'un grup dedicat al tràfic [ ... ]

L'INS Estela Ibèrica ret homenatge a les víctimes de les violències masclistes
27 Nov 2023 11:21 - RedaccióL'INS Estela Ibèrica ret homenatge a les víctimes de les violències masclistes

L'alumnat i professorat de l'Institut Estela Ibèrica va retre homenatge a totes les víctimes de les [ ... ]