hola

 

La Policia Local i els Mossos d'Esquadra han desmantellat un punt de venda de droga a Santa Perpètua. Aquesta activitat il·lícita estava situada en un bar situat en el llindar dels barris de Centre Vila i Can Folguera.

L'actuació policial es va realitzar divendres 21 de gener a les 19.45 h. En l'escorcoll a l'establiment es van localitzar amagats i en embolcalls diversos gairebé tres quilos d'haixix i de cocaïna, segons fonts policials. Les substàncies estupefaents estaven embolcallades en dosis unipersonals i en paquets de dimensions més grans.

Els agents també van poder localitzar diners fraccionats, indici de ser procedents de la venda de la substància, i productes per tallar la cocaïna. Davant de les troballes, els agents van detenir a la persona que regenta l'establiment com a presumpte autor d'un delicte contra la salut pública, i van requisar les substàncies i els diners il·lícits. El detingut és un veí de Santa Perpètua, de 51 anys i nacionalitat espanyola i ha passat a disposició judicial.

La Policia Local ha destacat que han estat avisos de la ciutadania del barri que tenien indicis i se sentien insegurs els que van posar sobre la pista als agents de l'existència d'aquest punt de venda de droga a la localitat. El cap de la Policia Local, Xavi López, s'ha mostrat sorprès per la quantitat important de cocaïna i haixix, gairebé tres quilos, que es va localitzar a l'establiment. També ha apuntat que delictes de salut pública com aquest poden comportar sis anys de presó o més, però que la investigació policial de les unitats especialitzades dels Mossos determinarà si pot tenir altres agreujants.


Foto: Droga incautada durant la intervenció / Policia Local

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

Salut anuncia en un comunicat que el CUAP s'inaugurarà “a l’estiu”
22 Mar 2024 14:41 - RedaccióSalut anuncia en un comunicat que el CUAP s'inaugurarà “a l’estiu”

El Centre d’Urgències d’Atenció Primària (CUAP) de Santa Perpètua s’inaugurarà aquest estiu, [ ... ]

L'OMIC ajuda a recuperar 70.000 euros a través de 160 reclamacions
22 Mar 2024 14:26 - RedaccióL'OMIC ajuda a recuperar 70.000 euros a través de 160 reclamacions

  L’Oficina Municipal d’Informació al Consumidor (OMIC) va atendre l’any 2023 un total de [ ... ]

S’inicia la instal·lació d'una planta fotovoltaica a la nau municipal de la Creueta
22 Mar 2024 14:22 - RedaccióS’inicia la instal·lació d'una planta fotovoltaica a la nau municipal de la Creueta

L'Ajuntament de Santa Perpetua de Mogoda ha iniciat els treballs d’instal·lació d’una planta fotovoltaica [ ... ]