hola

Un total de 230 persones han participat en el qüestionari online sobre hàbits de mobilitat al municipi que ajudarà a la confecció de la diagnosi del Pla de Mobilitat de Santa Perpètua de Mogoda. Ara, a finals d'aquest mes de gener, i durant quinze dies es portaran a terme enquestes a peu de carrer per continuar recollint dades sobre els hàbits personals en relació als desplaçaments, al tipus de vehicle que s'utilitza, les preferències i les problemàtiques pel que fa a la mobilitat.

La regidora de Mobilitat, Neus Garcia, ha informat que la intenció és realitzar 300 enquestes al carrer per facilitar la participació a la ciutadania que no ha pogut contestar el qüestionari online i pugui tenir una altra oportunitat. Les persones entrevistadores aniran degudament identificades i s'ubicaran "en diferents llocs concorreguts del municipi com ara centres educatius, equipaments esportius, la plaça del Mercat o el mercat setmanal dels dijous", segons ha expressat Neus Garcia, que ha afegit que "la intenció és entrevistar diferents perfils i edats per recollir un ampli ventall d'opinions variades".

L'empresa que redacta el Pla de Mobilitat farà el buidatge de totes les enquestes per traslladar la informació a la diagnosi. Un cop estigui redactada es portaran a terme les propostes i les prioritzacions del Pla.

 

Foto: La Rambla està tancada al trànsit algunes franges horàries durant el cap de setmana / Josep Cano

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

L'APP de la zona vermella registra més de 3.500 estacionaments durant les tres primeres setmanes
29 Nov 2023 09:38 - RedaccióL'APP de la zona vermella registra més de 3.500 estacionaments durant les tres primeres setmanes

Durant les tres primeres setmanes de funcionament de l'app de la zona vermella i de la zona de càrrega [ ... ]

Santa Perpètua rep una subvenció per iniciar el Pla Educatiu d'Entorn
29 Nov 2023 11:08 - RedaccióSanta Perpètua rep una subvenció per iniciar el Pla Educatiu d'Entorn

Santa Perpètua està en disposició d'iniciar al Pla Educatiu d'Entorn després de rebre la subvenció [ ... ]

El Gran Recapte recull gairebé 3.000 quilos d'aliments
28 Nov 2023 13:09 - RedaccióEl Gran Recapte recull gairebé 3.000 quilos d'aliments

El Gran Recapte d'Aliments va aconseguir gairebé 3.000 quilos en la donació física que es va realitzar [ ... ]