hola

L'Ajuntament de Santa Perpètua ha portat a terme dues reunions obertes a la ciutadania per explicar les dades extretes en la primera fase del procés participatiu de recollida de propostes per a les activitats de la gent gran. Les trobades s'han celebrat al Centre Cívic El Vapor i La Florida.

Un total de 122 persones han omplert el formulari que ha estat accessible a través dels equipament de Sociocultural SPM. El perfil majoritari de participació a les enquestes és d'una dona d'entre 65 i 69 anys dels barris de La Florida i Centre Vila i que actualment fa alguna activitat del Sociocultural SPM.

L'objectiu de la Regidoria de Gent Gran amb les xerrades participatives ha estat consolidar i debatre les propostes. De moment, les que es fan actualment tenen molt bona valoració i es demana continuïtat, sobretot la de gimnàstica, i entre les noves propostes destaquen dues: testament vital i gestió de les emocions.

El tècnic de Gent Gran, Àlex Agramunt, ha destacat que s'han superat les expectatives inicials de participació a l'enquesta, ja que han estat 122 els formularis omplerts. Agramunt ha destacat que les persones que han respòs l'enquesta volen continuar fent les activitats actuals, sobretot gimnàstica.

Entre les propostes fetes a través dels formularis destaquen dues activitats, una sobre gestionar les emocions i una altra sobre el testament vital, segons ha avançat el tècnic de Gent Gran qui ha explicat que a les reunions s'han donat a conèixer les dades extretes i s'ha fet debat sobre com volen que siguin les activitats propostes de cara a la temporada vinent.

En els formularis de la gent gran també es va fer una pregunta a part de les activitats que era sobre la possibilitat de constituir un òrgan consultiu de la Gent Gran del municipi. Agramunt creu que caldrà treballar aquest aspecte perquè un 75% dels enquestats s'han mostrat favorables i només un 4% a vot en contra, a més dels que estan a favor un 51% ha manifestat que estarien disposats a formar-ne part.

 

Foto: La Regidoria ha recollit propostes de 122 persones / L'Informatiu

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

L’OMIC augmenta en un 60% les resolucions favorables durant el 2021
29 Jul 2022 08:04 - NataliaL’OMIC augmenta en un 60% les resolucions favorables durant el 2021

  L’Oficina Municipal d’Informació al Consumidor (OMIC) ha augmentat en un 60% les resolucions [ ... ]

El Mercat tancarà del 8 al 21 d’agost per realitzar manteniments
29 Jul 2022 08:02 - NataliaEl Mercat tancarà del 8 al 21 d’agost per realitzar manteniments

El Mercat Municipal de Santa Perpètua romandrà tancat al públic entre el 8 i el 21 d’agost amb [ ... ]

Aquest divendres finalitzen els Casals d’estiu de Santa Perpètua
28 Jul 2022 09:39 - NataliaAquest divendres finalitzen els Casals d’estiu de Santa Perpètua

El divendres 29 de juliol finalitzen les activitats infantils i juvenils de les diferents propostes [ ... ]