hola

Antoni Morral: vivencias en la mitad del camino és el títol del llibre que l'escriptor Manuel Labrandero ha dedicat al fisioterapeuta, infermer i antropòleg perpetuenc Toni Morral. La idea inicial era presentar aquest llibre en una festa amb amistats i pacients per celebrar els 30 anys de l'obertura del seu centre Salut i Esport, però va arribar la Covid-19 i va esgarrar els plans. El passat Sant Jordi va exposar el llibre a la consulta i molts dels seus pacients l'han adquirit.

Labrandero ha volgut deixar clares les grans obsessions de Morral sobre la docència, el dolor i l'efecte placebo que sempre l'han obsessionat, tan en la seva faceta sanitària com en la de docència i el seu coneixement per les ones de xoc que l'han fet viatjar i donar conferències i cursos arreu del món. El llibre fa un recull de anècdotes viscudes en aquests 30 anys de professió.

Manuel Labrandero ha explicat que va assistir a algunes classes impartides a la universitat per Antoni Morral i va comprovar com les fa. Labrandero ha insistit que l'ensenyament és una de les obsessions de Morral perquè considera que les classes magistrals són del segle XV.

Les altres dues obsessions de Morral són el dolor, eliminar el dolor dels pacients, i l'efecte placebo. Labrandero ha matisat que en aquest llibre s'expliquen aquestes obsessions perquè volia que quedés clar quina és la seva empremta a nivell sanitari i docent.

L'escriptor Manuel Labrandero ha assegurat que Antoni Morral és un enamorat de Santa Perpètua i que allà on hi va ell explica d'on és.


Foto: Llibre sobre Antoni Morral / L'Informatiu

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

El Fènix desplega les seves ales amb l'èxit de la primera activitat del projecte, la fira urbana Block
22 Abr 2024 12:21 - RedaccióEl Fènix desplega les seves ales amb l'èxit de la primera activitat del projecte, la fira urbana Block

La primera activitat del projecte Fènix va tenir lloc aquest dissabte 20 d’abril al parc dels Ametller. [ ... ]

L'Ajuntament reactivarà el Consell Municipal de Medi Ambient
22 Abr 2024 11:18 - RedaccióL'Ajuntament reactivarà el Consell Municipal de Medi Ambient

L'Ajuntament de Santa Perpètua podrà reactivar el Consell Municipal de Medi Ambient després que en [ ... ]

L'AFA de l'Escola Bernat de Mogoda recull llibres i joguines per a un mercat solidari
19 Abr 2024 12:49 - RedaccióL'AFA de l'Escola Bernat de Mogoda recull llibres i joguines per a un mercat solidari

L’AFA de l’Escola Bernat de Mogoda recull fins al 26 d’abril llibres i joguines per celebrar el [ ... ]