hola

Antoni Morral: vivencias en la mitad del camino és el títol del llibre que l'escriptor Manuel Labrandero ha dedicat al fisioterapeuta, infermer i antropòleg perpetuenc Toni Morral. La idea inicial era presentar aquest llibre en una festa amb amistats i pacients per celebrar els 30 anys de l'obertura del seu centre Salut i Esport, però va arribar la Covid-19 i va esgarrar els plans. El passat Sant Jordi va exposar el llibre a la consulta i molts dels seus pacients l'han adquirit.

Labrandero ha volgut deixar clares les grans obsessions de Morral sobre la docència, el dolor i l'efecte placebo que sempre l'han obsessionat, tan en la seva faceta sanitària com en la de docència i el seu coneixement per les ones de xoc que l'han fet viatjar i donar conferències i cursos arreu del món. El llibre fa un recull de anècdotes viscudes en aquests 30 anys de professió.

Manuel Labrandero ha explicat que va assistir a algunes classes impartides a la universitat per Antoni Morral i va comprovar com les fa. Labrandero ha insistit que l'ensenyament és una de les obsessions de Morral perquè considera que les classes magistrals són del segle XV.

Les altres dues obsessions de Morral són el dolor, eliminar el dolor dels pacients, i l'efecte placebo. Labrandero ha matisat que en aquest llibre s'expliquen aquestes obsessions perquè volia que quedés clar quina és la seva empremta a nivell sanitari i docent.

L'escriptor Manuel Labrandero ha assegurat que Antoni Morral és un enamorat de Santa Perpètua i que allà on hi va ell explica d'on és.


Foto: Llibre sobre Antoni Morral / L'Informatiu

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

L’OMIC augmenta en un 60% les resolucions favorables durant el 2021
29 Jul 2022 08:04 - NataliaL’OMIC augmenta en un 60% les resolucions favorables durant el 2021

  L’Oficina Municipal d’Informació al Consumidor (OMIC) ha augmentat en un 60% les resolucions [ ... ]

El Mercat tancarà del 8 al 21 d’agost per realitzar manteniments
29 Jul 2022 08:02 - NataliaEl Mercat tancarà del 8 al 21 d’agost per realitzar manteniments

El Mercat Municipal de Santa Perpètua romandrà tancat al públic entre el 8 i el 21 d’agost amb [ ... ]

Aquest divendres finalitzen els Casals d’estiu de Santa Perpètua
28 Jul 2022 09:39 - NataliaAquest divendres finalitzen els Casals d’estiu de Santa Perpètua

El divendres 29 de juliol finalitzen les activitats infantils i juvenils de les diferents propostes [ ... ]