hola

 

La Deixalleria municipal repartirà bosses compostables a aquells ciutadans que ho demanin un cop hagin portat els seus residus a les instal·lacions. L’objectiu de la iniciativa de la Regidoria de Medi Ambient, és ajudar a tots aquelles persones que reciclen la fracció de l’orgànica a les seves llars facilitant les bosses on s’hi ha de dipositar aquesta matèria. “Malgrat que la ciutadania té l’obligatorietat de reciclar per motius legals, econòmics i ambientals, volem facilitar la seva realització”, expliquen des de Medi Ambient.

L’Ajuntament de Santa Perpètua recorda que tots els domicilis han de pagar la taxa municipal de residus, però que segons l’ús que es fa de la Deixalleria s’obtenen bonificacions. Per a aquelles persones que facin de tres a cinc aportacions, la reducció en la taxa és del 5%, si es fan entre sis i deu, 15% i a partir d’onze és d’un 20%. Per això és molt important presentar la targeta identificativa al personal de la Deixalleria que es pot realitzar a les mateixes instal·lacions.

Servei Reutilitza

La Deixalleria disposa del servei Reutilitza que dona segona vida a objectes en bon estat de conservació i funcionament. Segons l’estat de l’objecte s’introdueix amb un número de referència al programa Reutilitza que es pot consultar al web municipal staperpetua.cat. Allà els usuaris s’han d’identificar amb el número de targeta de la deixalleria i el DNI i poden veure i triar els objectes que volen reutilitzar. Un cop es demana, l’usuari disposa de tres dies per retirar-lo personalment de la Deixalleria i signar un document de compromís de bon i ús i de no revenda de l’objecte.


Foto: Deixalleria Municipal / L'Informatiu

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

L’OMIC augmenta en un 60% les resolucions favorables durant el 2021
29 Jul 2022 08:04 - NataliaL’OMIC augmenta en un 60% les resolucions favorables durant el 2021

  L’Oficina Municipal d’Informació al Consumidor (OMIC) ha augmentat en un 60% les resolucions [ ... ]

El Mercat tancarà del 8 al 21 d’agost per realitzar manteniments
29 Jul 2022 08:02 - NataliaEl Mercat tancarà del 8 al 21 d’agost per realitzar manteniments

El Mercat Municipal de Santa Perpètua romandrà tancat al públic entre el 8 i el 21 d’agost amb [ ... ]

Aquest divendres finalitzen els Casals d’estiu de Santa Perpètua
28 Jul 2022 09:39 - NataliaAquest divendres finalitzen els Casals d’estiu de Santa Perpètua

El divendres 29 de juliol finalitzen les activitats infantils i juvenils de les diferents propostes [ ... ]