hola

 

La Deixalleria municipal repartirà bosses compostables a aquells ciutadans que ho demanin un cop hagin portat els seus residus a les instal·lacions. L’objectiu de la iniciativa de la Regidoria de Medi Ambient, és ajudar a tots aquelles persones que reciclen la fracció de l’orgànica a les seves llars facilitant les bosses on s’hi ha de dipositar aquesta matèria. “Malgrat que la ciutadania té l’obligatorietat de reciclar per motius legals, econòmics i ambientals, volem facilitar la seva realització”, expliquen des de Medi Ambient.

L’Ajuntament de Santa Perpètua recorda que tots els domicilis han de pagar la taxa municipal de residus, però que segons l’ús que es fa de la Deixalleria s’obtenen bonificacions. Per a aquelles persones que facin de tres a cinc aportacions, la reducció en la taxa és del 5%, si es fan entre sis i deu, 15% i a partir d’onze és d’un 20%. Per això és molt important presentar la targeta identificativa al personal de la Deixalleria que es pot realitzar a les mateixes instal·lacions.

Servei Reutilitza

La Deixalleria disposa del servei Reutilitza que dona segona vida a objectes en bon estat de conservació i funcionament. Segons l’estat de l’objecte s’introdueix amb un número de referència al programa Reutilitza que es pot consultar al web municipal staperpetua.cat. Allà els usuaris s’han d’identificar amb el número de targeta de la deixalleria i el DNI i poden veure i triar els objectes que volen reutilitzar. Un cop es demana, l’usuari disposa de tres dies per retirar-lo personalment de la Deixalleria i signar un document de compromís de bon i ús i de no revenda de l’objecte.


Foto: Deixalleria Municipal / L'Informatiu

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

Els robatoris en habitatges baixen un 46,6%
19 Abr 2024 09:52 - RedaccióEls robatoris en habitatges baixen un 46,6%

Els robatoris en habitatges van baixar un 46,6% durant el 2023. Aquesta és una de les dades destacades [ ... ]

Joves del municipi organitzen aquest dissabte la primera fira urbana Block
19 Abr 2024 09:48 - RedaccióJoves del municipi organitzen aquest dissabte la primera fira urbana Block

Aquest dissabte 20 d’abril veu la llum la primera de les propostes sorgides de l’assemblea Fènix. [ ... ]

Més de 250 alumnes del municipi participen a la I Jornada esportiva escolar
19 Abr 2024 09:30 - RedaccióMés de 250 alumnes del municipi participen a la I Jornada esportiva escolar

Més de 250 infants de cinquè de Primària de les escoles de Santa Perpètua van prendre part aquest [ ... ]