hola

L’Ajuntament de Santa Perpètua de Mogoda estrena aquest dimarts 22 de febrer un nou web municipal. L’objectiu de la renovació d’aquest mitjà de Comunicació és oferir a la ciutadania tota la informació del Consistori de manera més fàcil i accessible en un mitjà que s’adapta a les exigències de tots els formats digitals de visualització, tant ordinadors com dispositius mòbils i tauletes i integra les diferents xarxes i canals d’informació municipals.

El regidor de Comunicació, Marçal Solà, ha assenyalat que "hem treballat per un nou web que presenti la informació de manera més clara i intuïtiva per facilitar la cerca, reforçar la transparència en la gestió i apropar l’Ajuntament a la ciutadania i els serveis que s’ofereixen a les persones d’una manera clara i ràpida". L’edil també ha detallat que el nou web es complementa i dona més visibilitat a la Seu Electrònica i al Portal de la Transparència, que formen la gran aposta municipal per una administració electrònica de qualitat. "Als darrers mesos també hem treballat en millorar aquests altres dos webs, la seu com l’espai de tramitació digital amb l’Ajuntament; i el portal com a insígnia del rendiment de comptes de tota la gestió municipal i de l’organització de la Corporació", ha assenyalat Solà.

El nou web institucional incorpora la informació per àmbits però també per temàtiques i relaciona els continguts a diversitat d’espais del web amb l’objectiu de facilitar la cerca; a diferència del seu predecessor desvincula la presentació de la informació de l’organigrama municipal i publica les informacions i els recursos per temàtiques. "El web és l'aparador de tot allò que ofereix l'Ajuntament a la ciutadania, i a la ciutadania no li interessa quina regidoria és la responsable, si no quin és el servei o recurs que se li ofereix", ha asseverat el regidor que també ha detallat que el nou web s’ha creat amb el suport de la Diputació de Barcelona, mitjançat un dels ajuts tècnics del Catàleg de serveis.

Marçal Solà ha explicat que el nou portal institucional anirà incorporant progressivament nous continguts i noves funcionalitats com ara una tematització pròpia d’Ajuts i subvencions, on la ciutadania trobarà de manera àgil i ràpida aquest tipus de suports que poden estar al seu abast. Solà ha convidat a la ciutadania a conèixer aquesta renovada eina i a navegar pels diferents espais i ha manifestat que mitjançant el formulari de contacte els veïns i veïnes poden realitzar aquells suggeriments i aportacions que creguin necessaris per tal de millorar-la cada dia. El regidor també ha volgut agrair la col·laboració de la Diputació i de tot el personal municipal implicat en aquest nou canal d’informació, liderat per la Unitat de Comunicació.

El nou web recupera l’agenda d’activitats del municipi i també incorpora la possibilitat de subscripció a un butlletí digital setmanal que s’enviarà per correu electrònic totes les persones que s’hagin donat d’alta, els dijous a les 15 hores i que presentarà les informacions publicades els darrers set dies i l’agenda d’activitats del divendres a dijous següents. Les persones interessades es poden inscriure en aquest enllaç i poden triar totes les informacions o bé assenyalar les categories que li siguin de més interès.

 

Foto: El nou web de l'Ajuntament és ara més accessible / L'Informatiu

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

L’OMIC augmenta en un 60% les resolucions favorables durant el 2021
29 Jul 2022 08:04 - NataliaL’OMIC augmenta en un 60% les resolucions favorables durant el 2021

  L’Oficina Municipal d’Informació al Consumidor (OMIC) ha augmentat en un 60% les resolucions [ ... ]

El Mercat tancarà del 8 al 21 d’agost per realitzar manteniments
29 Jul 2022 08:02 - NataliaEl Mercat tancarà del 8 al 21 d’agost per realitzar manteniments

El Mercat Municipal de Santa Perpètua romandrà tancat al públic entre el 8 i el 21 d’agost amb [ ... ]

Aquest divendres finalitzen els Casals d’estiu de Santa Perpètua
28 Jul 2022 09:39 - NataliaAquest divendres finalitzen els Casals d’estiu de Santa Perpètua

El divendres 29 de juliol finalitzen les activitats infantils i juvenils de les diferents propostes [ ... ]