hola

Les obres d'ampliació de l'Institut Escola Santiga començaran aquest estiu i es perllongaran durant els tres propers cursos, ja que s'han d'executar per fases. Els Serveis Territorials d'Educació del Vallès Occidental van explicar quines són les actuacions i les previsions d'execució en una reunió de treball mantinguda amb l'Ajuntament de Santa Perpètua i les direccions i representants de les famílies de l'Institut Escola Santiga i de l'Escola Els Aigüerols el dijous 17 de febrer a la Sala de Plens de l'Ajuntament.

La primera actuació que es preveu iniciar al mes de juliol suposaria l'ampliació d'aules del cicle Infantil i de la zona del pati que dona al carrer de la Mestra. També inclouria un nou accés de serveis a la zona de cuina separat de la zona educativa per guanyar seguretat.

Les altres actuacions suposaran el creixement d'una planta sobre les actuals aules d'infantil que acolliran els laboratoris necessaris per a Secundària i la darrera fase seria la construcció d'un edifici annex a l'actual de tres plantes que aniria alineat i enllaçat amb l'actual. En aquesta nova edificació s'encabirien sis noves aules.

La directora dels Serveis Territorials d'Educació del Vallès Occidental, Maria Teresa Fons, ha demanat "paciència" a la comunitat educativa perquè totes les obres suposen inconvenients i perquè la pandèmia ha provocat problemes en el subministrament de materials de construcció. Fons va insistir que els processos de tramitació d'obra pública són més lents del que voldríem totes i tots, però que aquests treballs d'ampliació ja estan planificats i part ja podran començar aquest estiu.

L'alcaldessa de Santa Perpètua, Isabel Garcia, també es va pronunciar en aquesta línia i es va mostrar disposada a cedir "els espais que necessiti el centre educatiu per poder organitzar les classes mentre durin els treballs d'ampliació".

La directora dels Serveis Territorials d'Educació del Vallès Occidental, Maria Teresa Fons, considera que "el projecte d'Institut Escola Santiga sorgit de la fusió de dos centres amb dos projectes educatius molt potents i amb uns professionals de qualitat excepcional serà un model de centre" i ha reconegut "el gran treball educatiu realitzat per els dos centres que han treballat conjuntament en un únic projecte educatiu".

 

Foto: La reunió entre els Serveis Territorials i l'Ajuntament de Santa Perpètua es va celebrar a la Sala de Plens / L'Informatiu

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

Salut anuncia en un comunicat que el CUAP s'inaugurarà “a l’estiu”
22 Mar 2024 14:41 - RedaccióSalut anuncia en un comunicat que el CUAP s'inaugurarà “a l’estiu”

El Centre d’Urgències d’Atenció Primària (CUAP) de Santa Perpètua s’inaugurarà aquest estiu, [ ... ]

L'OMIC ajuda a recuperar 70.000 euros a través de 160 reclamacions
22 Mar 2024 14:26 - RedaccióL'OMIC ajuda a recuperar 70.000 euros a través de 160 reclamacions

  L’Oficina Municipal d’Informació al Consumidor (OMIC) va atendre l’any 2023 un total de [ ... ]

S’inicia la instal·lació d'una planta fotovoltaica a la nau municipal de la Creueta
22 Mar 2024 14:22 - RedaccióS’inicia la instal·lació d'una planta fotovoltaica a la nau municipal de la Creueta

L'Ajuntament de Santa Perpetua de Mogoda ha iniciat els treballs d’instal·lació d’una planta fotovoltaica [ ... ]