hola

Les obres d'ampliació de l'Institut Escola Santiga començaran aquest estiu i es perllongaran durant els tres propers cursos, ja que s'han d'executar per fases. Els Serveis Territorials d'Educació del Vallès Occidental van explicar quines són les actuacions i les previsions d'execució en una reunió de treball mantinguda amb l'Ajuntament de Santa Perpètua i les direccions i representants de les famílies de l'Institut Escola Santiga i de l'Escola Els Aigüerols el dijous 17 de febrer a la Sala de Plens de l'Ajuntament.

La primera actuació que es preveu iniciar al mes de juliol suposaria l'ampliació d'aules del cicle Infantil i de la zona del pati que dona al carrer de la Mestra. També inclouria un nou accés de serveis a la zona de cuina separat de la zona educativa per guanyar seguretat.

Les altres actuacions suposaran el creixement d'una planta sobre les actuals aules d'infantil que acolliran els laboratoris necessaris per a Secundària i la darrera fase seria la construcció d'un edifici annex a l'actual de tres plantes que aniria alineat i enllaçat amb l'actual. En aquesta nova edificació s'encabirien sis noves aules.

La directora dels Serveis Territorials d'Educació del Vallès Occidental, Maria Teresa Fons, ha demanat "paciència" a la comunitat educativa perquè totes les obres suposen inconvenients i perquè la pandèmia ha provocat problemes en el subministrament de materials de construcció. Fons va insistir que els processos de tramitació d'obra pública són més lents del que voldríem totes i tots, però que aquests treballs d'ampliació ja estan planificats i part ja podran començar aquest estiu.

L'alcaldessa de Santa Perpètua, Isabel Garcia, també es va pronunciar en aquesta línia i es va mostrar disposada a cedir "els espais que necessiti el centre educatiu per poder organitzar les classes mentre durin els treballs d'ampliació".

La directora dels Serveis Territorials d'Educació del Vallès Occidental, Maria Teresa Fons, considera que "el projecte d'Institut Escola Santiga sorgit de la fusió de dos centres amb dos projectes educatius molt potents i amb uns professionals de qualitat excepcional serà un model de centre" i ha reconegut "el gran treball educatiu realitzat per els dos centres que han treballat conjuntament en un únic projecte educatiu".

 

Foto: La reunió entre els Serveis Territorials i l'Ajuntament de Santa Perpètua es va celebrar a la Sala de Plens / L'Informatiu

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

L'Ajuntament reactivarà el Consell Municipal de Medi Ambient
22 Abr 2024 11:18 - RedaccióL'Ajuntament reactivarà el Consell Municipal de Medi Ambient

L'Ajuntament de Santa Perpètua podrà reactivar el Consell Municipal de Medi Ambient després que en [ ... ]

L'AFA de l'Escola Bernat de Mogoda recull llibres i joguines per a un mercat solidari
19 Abr 2024 12:49 - RedaccióL'AFA de l'Escola Bernat de Mogoda recull llibres i joguines per a un mercat solidari

L’AFA de l’Escola Bernat de Mogoda recull fins al 26 d’abril llibres i joguines per celebrar el [ ... ]

Els robatoris en habitatges baixen un 46,6%
19 Abr 2024 09:52 - RedaccióEls robatoris en habitatges baixen un 46,6%

Els robatoris en habitatges van baixar un 46,6% durant el 2023. Aquesta és una de les dades destacades [ ... ]