hola

La Regidoria de Desenvolupament Local inicia les accions de millora de les competències informàtiques del dispositiu d’orientació i inserció AlfaTIC. Durant els mesos de febrer i març hi ha previstes noves actuacions grupals per “ajudar les persones en cerca de feina a millorar la seva ocupabilitat”, segons ha destacat el departament municipal.

La primera de les accions tindrà lloc del 28 de febrer al 3 de març i porta com a títol Afrontar la cerca de feina amb autoconfiança. Els dies 9, 10 i 11 de març se celebrarà el curs Tècniques de cerca de feina i el 14 i 15 de març sessions de networking i xarxes socials. El 18 de març tindrà lloc un monogràfic sobre el Certificat digital per relacionar-se amb l’Administració pública i els dies 21 i 22 serà el torn del curs d’alfabetització digital. El curs sobre autoconeixement i balanç competencial tindrà lloc el 24 i el 25 de març i Competències transversals clau del 28 de març a l’1 d’abril. AlfaTIC és un dispositiu d’inserció adreçat a persones en cerca de feina residents a Can Folguera, especialment aquelles que volen millorar les seves habilitats per cercar feina utilitzant la informàtica i les eines TIC, segons ha explicat la Regidoria.

També ofereix orientació personalitzada en la cerca de feina. El programa s’emmarca en el projecte Treball als barris 2021, subvencionat pel Servei d’Ocupació de Catalunya (SOC). Les persones del barri de Can Folguera interessades en les formacions es poden adreçar a la recepció de Desenvolupament Local i seran convocades a una sessió informativa.

 

Foto: Imatge d'una de les sessions del dispositiu / L'Informatiu

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

 S’inicia el període de pagament voluntari del nou rebut comarcal de tractament de residus
17 Maig 2024 12:48 - Redacció S’inicia el període de pagament voluntari del nou rebut comarcal de tractament de residus

Aquest divendres, 17 de maig, s’inicia el període de pagament voluntari del nou rebut comarcal de [ ... ]

L'AFA de l'Institut Escola Santiga celebra diumenge la Festa de la Natura
17 Maig 2024 10:06 - RedaccióL'AFA de l'Institut Escola Santiga celebra diumenge la Festa de la Natura

L’Associació de Famílies d’Alumnes (AFA) de l’Institut Escola Santiga celebrarà el 19 de maig [ ... ]

L'AMPTA de l'Escola La Florida celebra dissabte la seva festa i la 8ª edició del cros
17 Maig 2024 09:59 - RedaccióL'AMPTA de l'Escola La Florida celebra dissabte la seva festa i la 8ª edició del cros

El dissabte 18 de maig l’AMPTA de l’Escola La Florida celebra la seva activitat anual. Ha programat [ ... ]