hola


L’Ajuntament de Santa Perpètua farà una aportació de 3.000 euros a la campanya de suport a la població víctima del conflicte armat a Ucraïna que promou el Fons Català de Cooperació al Desenvolupament.


A més, el Consistori fa també una crida per fer aportacions econòmiques als diferents comptes bancaris d’aquest organisme que són: BBVA, codi IBAN: ES91 0182 6035 4102 0160 8531 i CaixaBank, codi IBAN: ES79 2100 3200 9625 0002 9627

Davant el conflicte armat entre Rússia i Ucraïna, i l'èxode massiu de la població civil ucraïnesa a països veïns, el Fons Català ha iniciat una campanya per donar suport a les víctimes del conflicte. Des del món local es vol contribuir a facilitar una resposta humanitària eficaç, àmplia i oportuna a les zones afectades, i han fet una crida als municipis catalans, a les entitats i a les campanyes solidàries per sumar-s’hi a aquesta crida.

El Fons Català està fent una identificació de necessitats a terreny i s'establirà aliances amb municipis i entitats locals per tal de dur-les a terme. La informació que s'ha rebut fins ara sobre les recollides de material a Catalunya és preocupant, ja que el transport de materials cap a Ucraïna està sent molt difícil. L’Ajuntament de Santa Perpètua s’hi suma aquesta iniciativa amb una aportació inicial de 3.000 euros i estarà pendent d’altres campanyes d’enviament de material i acollida de refugiats.

 

Foto: Veïnat de Santa Perpètua durant la concentració en favor el poble d'Ucraïna / Josep Cano

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

El podcast SPM és Voluntariat compleix un any
05 Des 2023 13:53 - RedaccióEl podcast SPM és Voluntariat compleix un any

El Punt de Voluntariat i la Regidoria de Comunicació de l’Ajuntament de Santa Perpètua continuen [ ... ]

Taller d’embolcall amb teles per tancar la temporada del’Aula del Parc
05 Des 2023 13:40 - RedaccióTaller d’embolcall amb teles per tancar la temporada del’Aula del Parc

L’Aula del parc clou la temporada el diumenge 10 de desembre amb el taller familiar Embolcalla amb [ ... ]

Entra en funcionament el nou dipòsit d'aigües de La Florida
04 Des 2023 12:36 - RedaccióEntra en funcionament el nou dipòsit d'aigües de La Florida

Els treballs per posar en marxa el nou dipòsit d’aigües de la Florida han finalitzat i després [ ... ]