hola

El Gremi d'Industrials Firaires de Barcelona i Província ja ha instal·lat les seves atraccions al Recinte Firal de Santa Perpètua i iniciarà la seva activitat avui divendres 4 de març. Una cinquantena d’atraccions i casetes de joc s’han ubicat a l’espai en el marc de la Festa Major d’Hivern. La ubicació d’algunes de les atraccions ha estat modificada en aquesta fira amb motiu de la propera construcció del Centre d’Urgències d’Atenció Primària i perquè serveixi per valorar com serà aquesta convivència un cop el CUAP estigui en funcionament.

La fira s’obrirà a la ciutadania aquest divendres i estarà instal·lada al municipi fins dilluns 7 de març en horari de cinc de la tarda a 1 de la matinada, tot i que la música s’escoltarà fins a les11 de la nit. Segons ha informat el Gremi d’industrials firaires aquest divendres entre les 17 i les 20 hores no hi haurà música al recinte per tal que els infants amb trastorns de l’aspecte autista i altres sensibilitats puguin gaudir de les atraccions. A més, també aquest divendres es farà l’oferta 2x1 per gaudir durant tot el dia.

El gremi també ha donat a l’escola Barcanova, d’educació especial, un total de 480 tiquets per a les atraccions de les quals gaudiran els 120 alumnes que te el centre i 60 tiquets més a l’associació Espiral Catalunya que ha lliurat a un total de 20 famílies. Les entrades les podran utilitzar durant tota la Festa Major d’Hivern.

Els firaires ha estat un dels col·lectius més afectats per la pandèmia i han hagut de suspendre tota la seva activitat durant més d’un any. Ara, volen tornar a la normalitat tot cuidant les mesures de prevenció Covid-19.

La vicepresidenta del Gremi d’Industrials Firaires de Barcelona i província, Isabel Ragageles, ha explicat que durant aquests dies de Fira, els infants i joves podran gaudir d’atraccions modernes i divertides per gaudir amb amics i famílies.

Foto: Imatge d'arxiu / Josep Cano

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

Nova edició del Línia Directa amb l'alcaldessa aquest divendres
11 Abr 2024 10:09 - RedaccióNova edició del Línia Directa amb l'alcaldessa aquest divendres

Aquest divendres 12 d'abril Ràdio Santa Perpètua oferirà una altra edició del programa radiofònic [ ... ]

El jurat de Viles Florides visita Santa Perpètua
10 Abr 2024 12:13 - RedaccióEl jurat de Viles Florides visita Santa Perpètua

El jurat de Viles Florides ha visitat Santa Perpètua per comprovar la situació de les zones verdes [ ... ]

El CUAP de Santa Perpètua podrà atendre unes 30.000 visites a l'any
10 Abr 2024 11:52 - RedaccióEl CUAP de Santa Perpètua podrà atendre unes 30.000 visites a l'any

El Centre d’Urgències d’Atenció Primària (CUAP) de Santa Perpètua està preparat per atendre [ ... ]