hola

El Gremi d'Industrials Firaires de Barcelona i Província ja ha instal·lat les seves atraccions al Recinte Firal de Santa Perpètua i iniciarà la seva activitat avui divendres 4 de març. Una cinquantena d’atraccions i casetes de joc s’han ubicat a l’espai en el marc de la Festa Major d’Hivern. La ubicació d’algunes de les atraccions ha estat modificada en aquesta fira amb motiu de la propera construcció del Centre d’Urgències d’Atenció Primària i perquè serveixi per valorar com serà aquesta convivència un cop el CUAP estigui en funcionament.

La fira s’obrirà a la ciutadania aquest divendres i estarà instal·lada al municipi fins dilluns 7 de març en horari de cinc de la tarda a 1 de la matinada, tot i que la música s’escoltarà fins a les11 de la nit. Segons ha informat el Gremi d’industrials firaires aquest divendres entre les 17 i les 20 hores no hi haurà música al recinte per tal que els infants amb trastorns de l’aspecte autista i altres sensibilitats puguin gaudir de les atraccions. A més, també aquest divendres es farà l’oferta 2x1 per gaudir durant tot el dia.

El gremi també ha donat a l’escola Barcanova, d’educació especial, un total de 480 tiquets per a les atraccions de les quals gaudiran els 120 alumnes que te el centre i 60 tiquets més a l’associació Espiral Catalunya que ha lliurat a un total de 20 famílies. Les entrades les podran utilitzar durant tota la Festa Major d’Hivern.

Els firaires ha estat un dels col·lectius més afectats per la pandèmia i han hagut de suspendre tota la seva activitat durant més d’un any. Ara, volen tornar a la normalitat tot cuidant les mesures de prevenció Covid-19.

La vicepresidenta del Gremi d’Industrials Firaires de Barcelona i província, Isabel Ragageles, ha explicat que durant aquests dies de Fira, els infants i joves podran gaudir d’atraccions modernes i divertides per gaudir amb amics i famílies.

Foto: Imatge d'arxiu / Josep Cano

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

Salut anuncia en un comunicat que el CUAP s'inaugurarà “a l’estiu”
22 Mar 2024 14:41 - RedaccióSalut anuncia en un comunicat que el CUAP s'inaugurarà “a l’estiu”

El Centre d’Urgències d’Atenció Primària (CUAP) de Santa Perpètua s’inaugurarà aquest estiu, [ ... ]

L'OMIC ajuda a recuperar 70.000 euros a través de 160 reclamacions
22 Mar 2024 14:26 - RedaccióL'OMIC ajuda a recuperar 70.000 euros a través de 160 reclamacions

  L’Oficina Municipal d’Informació al Consumidor (OMIC) va atendre l’any 2023 un total de [ ... ]

S’inicia la instal·lació d'una planta fotovoltaica a la nau municipal de la Creueta
22 Mar 2024 14:22 - RedaccióS’inicia la instal·lació d'una planta fotovoltaica a la nau municipal de la Creueta

L'Ajuntament de Santa Perpetua de Mogoda ha iniciat els treballs d’instal·lació d’una planta fotovoltaica [ ... ]