hola

L'Ajuntament de Santa Perpètua ha obert del 17 de març a l'1 d'abril el període perquè les associacions sense ànim de lucre puguin presentar la sol·licitud de subvenció per a l'any 2022.

Es poden presentar projectes de l'Àrea de Ciutadania i Serveis a les Persones que inclou set àmbits: Cultura; Educació; Serveis Socials, Infància i Adolescència; Participació i Acció Veïnal; Salut Pública; Igualtat, Drets Civils i Ciutadania; i Esports. El Consistori destinarà enguany un màxim de 119.000 euros a subvencionar activitats de les entitats locals que s'hagin programat entre el 7 de novembre de 2021 i el 6 de novembre de 2022.

Les activitats o projectes que es subvencionaran "hauran de fomentar activitats d’interès general o social que tinguin per finalitat: millorar la cohesió i inclusió social de la ciutat, promoure l’associacionisme i el voluntariat, fomentar valors socials i culturals i formes de participació noves, millorar els canals de participació ciutadana, possibilitar el creixement cultural quantitatiu o qualitatiu de la ciutat, i fomentar valors de civisme i convivència" segons ha destacat el tinent d'alcaldia de l'Àrea de Ciutadania i Atenció a les Persones, Pere García.

A les entitats vinculades a Cultura es destinaran un màxim de 50.000 euros; a Esports, 35.000 euros; a Educació, 11.000 euros; a Salut Pública, 10.000 euros; a Serveis Socials, Infància i Adolescència i Participació i acció veïnal, 6.000 euros a cada àmbit i a Igualtat, Drets Civils i Ciutadania destinarà 1.000 euros.

D'altra banda, l'Ajuntament ha concedit una subvenció de 3.000 euros a cada una de les tres entitats de gent gran: l'Agrupació de Pensionistes i Jubilats de Santa Perpètua, el Club Edad de Oro i l’Associació de Gent Gran i Pensionistes. L'import es destina a la promoció i manteniment del Programa d’envelliment actiu per a la Gent Gran de Santa Perpètua de Mogoda.


Foto: Ajuntament de Santa Perpètua / L'Informatiu

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

Santa Perpètua commemora el Dia Internacional de les Persones amb Diversitat Funcional
01 Des 2023 09:22 - RedaccióSanta Perpètua commemora el Dia Internacional de les Persones amb Diversitat Funcional

L’Ajuntament de Santa Perpètua de Mogoda en col·laboració amb l’Escola Municipal de les Arts [ ... ]

Unes quaranta parades ompliran aquest dissabte la Fira de Nadal
01 Des 2023 09:20 - RedaccióUnes quaranta parades ompliran aquest dissabte la Fira de Nadal

Gairebé una quarantena de paradetes participaran aquest dissabte 2 de desembre a la Fira de Nadal de [ ... ]

L’Assemblea Fènix debat aquest divendres quines de les onze propostes volen dur a terme
01 Des 2023 09:31 - RedaccióL’Assemblea Fènix debat aquest divendres quines de les onze propostes volen dur a terme

Ja ha arribat el dia de l’assemblea Fènix. Aquest divendres 1 de desembre a les 18 hores a La Promo [ ... ]