hola

La pressió ciutadana ha aconseguit aturar aquest dimarts 22 de març un desnonament al carrer Roger de Llúria 81D, al barri de Can Folguera. Una vintena de persones s’han concentrat a les 12.15 hores a la porta de l’immoble per donar suport a la família.

El regidor d’Habitatge de l’Ajuntament de Santa Perpètua, Sergi Hernández, va manifestar que ha estat "un exercici de solidaritat ciutadana per aturar una ordre de llançament d'una família del barri de Can Folguera que estava rebent la defensa municipal de l’oficina local de habitatge amb l’activació del Programa social de “risc de pèrdua de habitatge”, on s’ha acreditat la seva situació de vulnerabilitat  i defensat els seus drets davant dels grans propietaris de habitatge".

El regidor va explicar que la família complia amb una sèrie de requisits i els ha justificat davant el jutjat però no han estat admesos a tràmit i per això estava previst el desnonament durant la jornada d'aquest dimarts. Hernández va manifestar que l'Ajuntament "seguirà lluitant contra l'exclusió residencial, treballant per els drets dels veïns i veïnes de Santa Perpètua davant dels grans tenidors".

D'altra banda, un membre de la PAH Housef Saqlawy va expressar que van comunicar a la comitiva judicial la necessitat d'aturar el desnonament i que finalment s'ha aconseguir encara que no hi ha nova data de llançament. Va afegir que durant aquest temps "cal treballar per aconseguir un lloguer social per a aquesta família ja que amb la nova llei tenen dret a gaudir-ne"


Foto: Veins a la porta de l'immoble del barri de Can Folguera / L'Informatiu

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

L’Ajuntament reclama el bon ús del parc de l’Aigua
21 Jun 2024 09:22 - RedaccióL’Ajuntament reclama el bon ús del parc de l’Aigua

  El primer cap de setmana de funcionament del parc d’Aigua va registrar incidències en el funcionament [ ... ]

El parc de Pere Bufí acollirà la revetlla del Casal Popular Pit Roig
21 Jun 2024 09:12 - RedaccióEl parc de Pere Bufí acollirà la revetlla del Casal Popular Pit Roig

El Casal Popular Pit Roig organitza la revetlla Sant Joan popular aquest diumenge 23 de juny al parc [ ... ]

La Xarxa de Centres Cívics fa una sortida el 27 de juny a Gallecs
21 Jun 2024 09:11 - RedaccióLa Xarxa de Centres Cívics fa una sortida el 27 de juny a Gallecs

La Xarxa de Centres Cívics programa el 27 de juny una sortida-taller a Gallecs amb la col·laboració [ ... ]