hola

La pressió ciutadana ha aconseguit aturar aquest dimarts 22 de març un desnonament al carrer Roger de Llúria 81D, al barri de Can Folguera. Una vintena de persones s’han concentrat a les 12.15 hores a la porta de l’immoble per donar suport a la família.

El regidor d’Habitatge de l’Ajuntament de Santa Perpètua, Sergi Hernández, va manifestar que ha estat "un exercici de solidaritat ciutadana per aturar una ordre de llançament d'una família del barri de Can Folguera que estava rebent la defensa municipal de l’oficina local de habitatge amb l’activació del Programa social de “risc de pèrdua de habitatge”, on s’ha acreditat la seva situació de vulnerabilitat  i defensat els seus drets davant dels grans propietaris de habitatge".

El regidor va explicar que la família complia amb una sèrie de requisits i els ha justificat davant el jutjat però no han estat admesos a tràmit i per això estava previst el desnonament durant la jornada d'aquest dimarts. Hernández va manifestar que l'Ajuntament "seguirà lluitant contra l'exclusió residencial, treballant per els drets dels veïns i veïnes de Santa Perpètua davant dels grans tenidors".

D'altra banda, un membre de la PAH Housef Saqlawy va expressar que van comunicar a la comitiva judicial la necessitat d'aturar el desnonament i que finalment s'ha aconseguir encara que no hi ha nova data de llançament. Va afegir que durant aquest temps "cal treballar per aconseguir un lloguer social per a aquesta família ja que amb la nova llei tenen dret a gaudir-ne"


Foto: Veins a la porta de l'immoble del barri de Can Folguera / L'Informatiu

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

El Fènix desplega les seves ales amb l'èxit de la primera activitat del projecte, la fira urbana Block
22 Abr 2024 12:21 - RedaccióEl Fènix desplega les seves ales amb l'èxit de la primera activitat del projecte, la fira urbana Block

La primera activitat del projecte Fènix va tenir lloc aquest dissabte 20 d’abril al parc dels Ametller. [ ... ]

L'Ajuntament reactivarà el Consell Municipal de Medi Ambient
22 Abr 2024 11:18 - RedaccióL'Ajuntament reactivarà el Consell Municipal de Medi Ambient

L'Ajuntament de Santa Perpètua podrà reactivar el Consell Municipal de Medi Ambient després que en [ ... ]

L'AFA de l'Escola Bernat de Mogoda recull llibres i joguines per a un mercat solidari
19 Abr 2024 12:49 - RedaccióL'AFA de l'Escola Bernat de Mogoda recull llibres i joguines per a un mercat solidari

L’AFA de l’Escola Bernat de Mogoda recull fins al 26 d’abril llibres i joguines per celebrar el [ ... ]