hola

La presidenta de l'AMERC i alcaldessa de Santa Perpètua, Isabel Garcia, ha demanat a la delegació del Govern a Catalunya, a la Generalitat i a la Diputació de Barcelona la millora de la senyalització de les infraestructures viàries interurbanes als Polígons d'Activitat Econòmica (PAE) de la Riera de Caldes.

Un estudi de mobilitat sostenible, en el marc del projecte Living Lab, posa de manifest la necessitat de millorar aquesta senyalització amb l'objectiu de promoure la mobilitat sostenible i segura.

El Pla de senyalització interurbana als Polígons de l'eix de la riera de Caldes contempla 126 actuacions amb un pressupost de 136.000 euros, dels quals 59.285,05 euros corresponen a actuacions per a les zones industrials i 77.140 euros estarien vinculats a la modificació de la senyalització de la sortida 18 de l'autopista AP-7.

La presidenta de l'AMERC ha enviat cartes amb aquesta petició, acompanyada de l'estudi econòmic del pla de senyalització, a la delegada del Govern, Maria Eugènia Gay; al director general d'Infraestructures de la Generalitat de Catalunya, David Prat; i al diputat delegat de Mobilitat, Espais Naturals i Prevenció d'Incendis de la Diputació de Barcelona, Valentí Junyent.

Les millores a realitzar en la senyalització per part de la Generalitat tindrien un cost econòmic d'uns 30.000 euros i s'executarien principalment en la carretera C-59. La inversió en l'autopista AP-7, segons l'estudi, seria d'uns 77.000 euros si es renovessin tots els senyals, un cost molt elevat degut a les seves grans dimensions. En aquest casos, proposa l'AMERC, es podrien utilitzar adhesius que reduirien el cost amb una inversió de només 4.000 euros. La millora a l'entorn a la sortida 18 de l’AP-7 contempla un total de 10 actuacions, dues són a senyals titularitat de la Generalitat de Catalunya amb un cost de 5.455,63 euros i les altres vuit a senyals de titularitat estatal amb un cost de 71.684,38 euros.

Per últim, a la Diputació de Barcelona es demana una millora en la senyalització de les vies B-142, B-143, B-144 i B-145 que suposarien un cost d'uns mil euros. El pla de senyalització també preveu que si es volgués unificar la imatge de benvinguda de tots els PAE de l’AMERC caldria instal·lar 81 senyals incloent els 28 nous senyals d’entrada proposats i la substitució dels 53 senyals d’entrada ja existents amb un cost total d'uns 92.000 euros.

 

Foto: Rotonda d'entrada i sortida a l'AP-7 al terme municipal de Santa Perpètua / L'Informatiu

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

Santa Perpètua commemora el Dia Internacional de les Persones amb Diversitat Funcional
01 Des 2023 09:22 - RedaccióSanta Perpètua commemora el Dia Internacional de les Persones amb Diversitat Funcional

L’Ajuntament de Santa Perpètua de Mogoda en col·laboració amb l’Escola Municipal de les Arts [ ... ]

Unes quaranta parades ompliran aquest dissabte la Fira de Nadal
01 Des 2023 09:20 - RedaccióUnes quaranta parades ompliran aquest dissabte la Fira de Nadal

Gairebé una quarantena de paradetes participaran aquest dissabte 2 de desembre a la Fira de Nadal de [ ... ]

L’Assemblea Fènix debat aquest divendres quines de les onze propostes volen dur a terme
01 Des 2023 09:31 - RedaccióL’Assemblea Fènix debat aquest divendres quines de les onze propostes volen dur a terme

Ja ha arribat el dia de l’assemblea Fènix. Aquest divendres 1 de desembre a les 18 hores a La Promo [ ... ]