hola

L’Ajuntament de Santa Perpètua se suma un any més a L’Hora del Planeta, una campanya que, mitjançant l’acte simbòlic d’apagar la llum durant una hora, vol mobilitzar la societat per actuar contra el canvi climàtic i connectar amb la naturalesa.

La iniciativa, promoguda pel World Wide Fund for Nature (WWF), tindrà lloc aquest dissabte 26 de març entre les 20.30 i les 21.30 hores. Santa Perpètua apagarà, en aquesta edició, els llums de la plaça de l’Església, la plaça de la Vila, la Granja Soldevila i la font de la rotonda de la Font.

Aquest any, l’Hora del Planeta vol donar suport al conflicte a Ucraïna i a la crisi humanitària que la guerra està provocant. A més, enguany l’edició i segons la WWF "té lloc en un moment important, ja que una aliança de governs i organitzacions demanen una major ambició i acció urgent per detenir i revertir la pèrdua de la naturalesa el 2030". Així, WWF anuncia que unes setmanes després de l’Hora del Planeta tindrà lloc la Conferència de l’ONU per la Biodiversitat.

A més, aquest any la iniciativa ha anat un pas més enllà i ha proposat fer la volta al món fent els 40.000 km del perímetre del planeta Terra. La campanya #KMPorElPlaneta ha consistit a sumar km fent qualsevol esport per "demostrar que amb esforç i treball en equip podem aconseguir metes que semblen impossibles". El motiu d’aquesta iniciativa és que aquesta carrera "representa una metàfora de la realitat que vivim", ja que de cara a l’any 2030 s’han de frenar la pèrdua de biodiversitat i reduir a la meitat les emissions de CO2.

 

Foto: Campanar de l'Esgélsia de Santa Perpètua durant l'Hora del Planeta 2021 / L'Informatiu

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

Un incendi afecta a l'establiment Griñán, de la Rambla
25 Abr 2024 13:31 - RedaccióUn incendi afecta a l'establiment Griñán, de la Rambla

L'establiment Griñan de la Rambla va patir ahir dimecres un incendi que va afectar a la zona de les [ ... ]

L’Oficina Local d’Habitatge i Rehabilitació amplia serveis
24 Abr 2024 11:25 - RedaccióL’Oficina Local d’Habitatge i Rehabilitació amplia serveis

L’Agència de l’Habitatge de Catalunya (AHC) finançarà amb un màxim de 200.000 euros durant el [ ... ]

El Fènix desplega les seves ales amb l'èxit de la primera activitat del projecte, la fira urbana Block
22 Abr 2024 12:21 - RedaccióEl Fènix desplega les seves ales amb l'èxit de la primera activitat del projecte, la fira urbana Block

La primera activitat del projecte Fènix va tenir lloc aquest dissabte 20 d’abril al parc dels Ametller. [ ... ]