hola

L’Ajuntament de Santa Perpètua se suma un any més a L’Hora del Planeta, una campanya que, mitjançant l’acte simbòlic d’apagar la llum durant una hora, vol mobilitzar la societat per actuar contra el canvi climàtic i connectar amb la naturalesa.

La iniciativa, promoguda pel World Wide Fund for Nature (WWF), tindrà lloc aquest dissabte 26 de març entre les 20.30 i les 21.30 hores. Santa Perpètua apagarà, en aquesta edició, els llums de la plaça de l’Església, la plaça de la Vila, la Granja Soldevila i la font de la rotonda de la Font.

Aquest any, l’Hora del Planeta vol donar suport al conflicte a Ucraïna i a la crisi humanitària que la guerra està provocant. A més, enguany l’edició i segons la WWF "té lloc en un moment important, ja que una aliança de governs i organitzacions demanen una major ambició i acció urgent per detenir i revertir la pèrdua de la naturalesa el 2030". Així, WWF anuncia que unes setmanes després de l’Hora del Planeta tindrà lloc la Conferència de l’ONU per la Biodiversitat.

A més, aquest any la iniciativa ha anat un pas més enllà i ha proposat fer la volta al món fent els 40.000 km del perímetre del planeta Terra. La campanya #KMPorElPlaneta ha consistit a sumar km fent qualsevol esport per "demostrar que amb esforç i treball en equip podem aconseguir metes que semblen impossibles". El motiu d’aquesta iniciativa és que aquesta carrera "representa una metàfora de la realitat que vivim", ja que de cara a l’any 2030 s’han de frenar la pèrdua de biodiversitat i reduir a la meitat les emissions de CO2.

 

Foto: Campanar de l'Esgélsia de Santa Perpètua durant l'Hora del Planeta 2021 / L'Informatiu

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

L’Ajuntament reclama el bon ús del parc de l’Aigua
21 Jun 2024 09:22 - RedaccióL’Ajuntament reclama el bon ús del parc de l’Aigua

  El primer cap de setmana de funcionament del parc d’Aigua va registrar incidències en el funcionament [ ... ]

El parc de Pere Bufí acollirà la revetlla del Casal Popular Pit Roig
21 Jun 2024 09:12 - RedaccióEl parc de Pere Bufí acollirà la revetlla del Casal Popular Pit Roig

El Casal Popular Pit Roig organitza la revetlla Sant Joan popular aquest diumenge 23 de juny al parc [ ... ]

La Xarxa de Centres Cívics fa una sortida el 27 de juny a Gallecs
21 Jun 2024 09:11 - RedaccióLa Xarxa de Centres Cívics fa una sortida el 27 de juny a Gallecs

La Xarxa de Centres Cívics programa el 27 de juny una sortida-taller a Gallecs amb la col·laboració [ ... ]