hola

El jurat del Moviment Viles Florides de la Confederació d’Horticultura Ornamental de Catalunya ha visitat Santa Perpètua per avaluar l'enjardinament dels espais públics i la millora dels espais verds.

Santa Perpètua s'ha presentat novament al moviment Viles Florides i aquesta setmana el jurat ha visitat la ciutat per comprovar l'estat de la transformació dels espais públics a través de l'enjardinament i la millora dels espais verds. L'Ajuntament es va presentar per primera vegada el 2017 i va obtenir tres Flors d'Honor d'un màxim de quatre possibles.

Aquest moviment està promogut per la Confederació d’Horticultura Ornamental de Catalunya (CHOC) promou la transformació de racons, pobles i ciutats de Catalunya a través de la planta verda. Viles Florides vol posar en valor la riquesa natural i paisatgística del país mitjançant el reconeixement públic d’aquells projectes d’enjardinament, ornamentació floral, mobiliari urbà i espais lúdics que, tant en l’àmbit públic com privat, esdevinguin un exemple a seguir.

Les novetats d'aquesta edició a Santa Perpètua són la nova plaça del 8 de març i l'arranjament del Camí de la Granja. La regidora d'Obres i Manteniment, Neus Garcia, ha puntualitzat que aquest jurat no es limita a valorar la quantitat de jardins o flors sinó quin tipus de plantes són i les bones pràctiques per al sistema de reg i control de plagues, entre d'altres.

Neus Garcia ha comentat que des de 2017 Santa Perpètua ha anat revalidant les tres flors d'honor cada any que és una molt bona qualificació per la nostra ciutat, segons diu la regidora, que comenta que encara no se sap el veredicte del jurat d'enguany. Garcia assegura que mantenir un any més les tres flors d'honor ja seria un èxit perquè demostraria que s'està treballant bé.


Foto: Imatge del passeig de la Florida a l'alçada del parc dels Països Catalans / L'Informatiu

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

Els delictes a Santa Perpètua han baixat gairebé un 11% en els dos darrers anys
23 Maig 2024 09:30 - RedaccióEls delictes a Santa Perpètua han baixat gairebé un 11% en els dos darrers anys

Els delictes coneguts a Santa Perpètua van baixar l’any passat gairebé un 11% respecte les dades [ ... ]

Crida a la ciutadania per fer aportacions d’ajut a Cuba
22 Maig 2024 11:38 - RedaccióCrida a la ciutadania per fer aportacions d’ajut a Cuba

El Fons Català de Cooperació al Desenvolupament ha llençat una campanya d’emergència de suport [ ... ]

Els primers sis mesos de funcionament de l'App de zona vermella registra més de 88.400 aparcaments
22 Maig 2024 11:12 - RedaccióEls primers sis mesos de funcionament de l'App de zona vermella registra més de 88.400 aparcaments

Durant els primers sis mesos de funcionament de l’app de la zona vermella i de la zona DUM (Distribució [ ... ]