hola

El jurat del Moviment Viles Florides de la Confederació d’Horticultura Ornamental de Catalunya ha visitat Santa Perpètua per avaluar l'enjardinament dels espais públics i la millora dels espais verds.

Santa Perpètua s'ha presentat novament al moviment Viles Florides i aquesta setmana el jurat ha visitat la ciutat per comprovar l'estat de la transformació dels espais públics a través de l'enjardinament i la millora dels espais verds. L'Ajuntament es va presentar per primera vegada el 2017 i va obtenir tres Flors d'Honor d'un màxim de quatre possibles.

Aquest moviment està promogut per la Confederació d’Horticultura Ornamental de Catalunya (CHOC) promou la transformació de racons, pobles i ciutats de Catalunya a través de la planta verda. Viles Florides vol posar en valor la riquesa natural i paisatgística del país mitjançant el reconeixement públic d’aquells projectes d’enjardinament, ornamentació floral, mobiliari urbà i espais lúdics que, tant en l’àmbit públic com privat, esdevinguin un exemple a seguir.

Les novetats d'aquesta edició a Santa Perpètua són la nova plaça del 8 de març i l'arranjament del Camí de la Granja. La regidora d'Obres i Manteniment, Neus Garcia, ha puntualitzat que aquest jurat no es limita a valorar la quantitat de jardins o flors sinó quin tipus de plantes són i les bones pràctiques per al sistema de reg i control de plagues, entre d'altres.

Neus Garcia ha comentat que des de 2017 Santa Perpètua ha anat revalidant les tres flors d'honor cada any que és una molt bona qualificació per la nostra ciutat, segons diu la regidora, que comenta que encara no se sap el veredicte del jurat d'enguany. Garcia assegura que mantenir un any més les tres flors d'honor ja seria un èxit perquè demostraria que s'està treballant bé.


Foto: Imatge del passeig de la Florida a l'alçada del parc dels Països Catalans / L'Informatiu

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

Unes quaranta parades ompliran aquest dissabte la Fira de Nadal
01 Des 2023 09:20 - RedaccióUnes quaranta parades ompliran aquest dissabte la Fira de Nadal

Gairebé una quarantena de paradetes participaran aquest dissabte 2 de desembre a la Fira de Nadal de [ ... ]

L’Assemblea Fènix debat aquest divendres quines de les onze propostes volen dur a terme
01 Des 2023 09:31 - RedaccióL’Assemblea Fènix debat aquest divendres quines de les onze propostes volen dur a terme

Ja ha arribat el dia de l’assemblea Fènix. Aquest divendres 1 de desembre a les 18 hores a La Promo [ ... ]

La cultura centra l'acte del Dia Internacional de la Ciutat Educadora
01 Des 2023 09:47 - RedaccióLa cultura centra l'acte del Dia Internacional de la Ciutat Educadora

Santa Perpètua ha celebrat el Dia Internacional de la Ciutat Educadora amb la defensa de la cultura [ ... ]