hola

L’Ajuntament de Santa Perpètua ha aprovat inicialment el Projecte Bàsic i Executiu per la construcció i renovació dels parcs infantils de Rosa Sensat i del Centre Cívic La Florida amb un pressupost de 241.432,76 euros.Actualment ambdós parcs tenen moltes mancances a nivell de paviment degut a l’acció dels arrels dels arbres propers que han acabat per aixecar grans zones del paviment de cautxú.

La zona exterior del Centre Cívic La Florida comptarà amb un nou equipament de jocs infantils i es retiraran els actuals, que estan obsolets. El material dels jocs serà de fusta per donar continuïtat al parc. L’actuació també contempla la reconstrucció del paviment i la millora de la zona de la bassa d’aquest centre. El període dels treballs a la zona de jocs és de tres mesos i a la zona de la bassa de dues setmanes.

El parc de Rosa Sensat, que està ubicat a la cantonada entre el carrer de Puig i Cadafalch i l’avinguda de Barcelona, es reconstruirà el paviment de cautxú , en mal estat a causa dels arrels dels arbres adjacents .El parc agafa el nom d’aquesta mestre que va contribuir al desenvolupament de l’escola pública catalana durant el primer terç del segle XX. El període d’execució dels treballs està fixat en un mes. Tots dos projectes es troben en fase de licitació fins l’11 d’abril.

D’altra banda, l’Ajuntament de Santa Perpètua està renovant el terra tou de quatre parcs infantils de la localitat. Els treballas han començat pels parcs de Vinton Gray Cerf i de Louis Pasteur, i continuaran els propers dies pels de la plaça Nova i de Miquel Segura. D’aquest últim, es renovarà aproximadament la meitat del cautxú, ja que la resta es troba en bon estat.

La regidora d’Obres i Manteniment, Neus Garcia, ha explicat que l’Ajuntament té una empresa contractada per fer el manteniment dels jocs i parcs que a vegades es poden solucionar amb la substitució d’un petit tram, però que ara a causa del seu desgast cal fer una renovació.


Foto: Obres de millora al parc de Louis Pasteur / L'Informatiu

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

Un total de 241 alumnes de 3er de Primària participen al Visquem l'Ajuntament l’Ajuntament
28 Maig 2024 12:24 - RedaccióUn total de 241 alumnes de 3er de Primària participen al Visquem l'Ajuntament l’Ajuntament

L’activitat Visquem l’Ajuntament, que cada any ofereix el Consistori als centres educatius de Primària [ ... ]

Parada informativa al mercat setmanal amb motiu del Dia Mundial sense fum
28 Maig 2024 12:19 - RedaccióParada informativa al mercat setmanal amb motiu del Dia Mundial sense fum

Santa Perpètua commemorarà el 30 de maig el Dia sense fum amb una parada informativa al mercat ambulant [ ... ]

La riera Seca recupera el seu estat un any després del vessament d’oli
28 Maig 2024 11:54 - RedaccióLa riera Seca recupera el seu estat un any després del vessament d’oli

Aquest mes de maig s’ha complert un any del vessament de 1.000 m3 d’oli vegetal a la riera Seca [ ... ]