hola

Demà dissabte, 2 d'abril és el Dia Mundial de la Conscienciació sobre l'Autisme. L'Ajuntament de Santa Perpètua se suma a aquesta commemoració i el balcó del consistori lluirà un llaç de color blau i la rotonda de la Font també s'il·luminarà d'aquest color per sensibilitzar a la societat amb motiu del Dia Mundial de la Conscienciació sobre l'Autisme.

Sota el lema «Un viatge feliç per la vida», la campanya del Dia Mundial de Conscienciació sobre l'Autisme 2022 posa l'ull en el dret de les persones amb trastorn de l'espectre de l'autisme (TEA) i les seves famílies a gaudir d'una vida feliç, segons ha informat Espiral Catalunya que afegeix que per garantir la seva qualitat de vida, les persones amb TEA, especialment les que tenen més necessitats de suport, necessiten accedir a una sèrie de serveis individualitzats, específics i especialitzats que s'han d'adaptar en funció de l'etapa del desenvolupament en què es troben, així com de les experiències que hagin anat adquirint al llarg de la vida. 

També Espiral Catalunya celebrarà la jornada diumenge assistint a una sessió de cinema inclusiu en el marc de l'Hora blava al Cinema Catalunya de Terrassa. Es tracta d'unes sessions especials on la sala manté sempre els llums d'ambient, el so és més fluix que en les sessions comercials, si es necessita es poden aixecar, caminar, si es fa soroll ningú s'enfada i si es necessita sortir una estona hi ha un espai amb activitats a l'exterior de la sala.


Foto: La font de la rotonda de la Font s'il·luminarà de color blau / L'Informatiu

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

Salut anuncia en un comunicat que el CUAP s'inaugurarà “a l’estiu”
22 Mar 2024 14:41 - RedaccióSalut anuncia en un comunicat que el CUAP s'inaugurarà “a l’estiu”

El Centre d’Urgències d’Atenció Primària (CUAP) de Santa Perpètua s’inaugurarà aquest estiu, [ ... ]

L'OMIC ajuda a recuperar 70.000 euros a través de 160 reclamacions
22 Mar 2024 14:26 - RedaccióL'OMIC ajuda a recuperar 70.000 euros a través de 160 reclamacions

  L’Oficina Municipal d’Informació al Consumidor (OMIC) va atendre l’any 2023 un total de [ ... ]

S’inicia la instal·lació d'una planta fotovoltaica a la nau municipal de la Creueta
22 Mar 2024 14:22 - RedaccióS’inicia la instal·lació d'una planta fotovoltaica a la nau municipal de la Creueta

L'Ajuntament de Santa Perpetua de Mogoda ha iniciat els treballs d’instal·lació d’una planta fotovoltaica [ ... ]