hola

El Casal Popular Pit Roig té programades per avui dues activitats que es desenvoluparan a la seva seu del carrer d'Enric Granados, 21. La primera és un tats de cerveses artesanes amb les explicacions del mestre cerveser de la Companyia Cervesera del Montseny. Aquesta és una empresa catalana que elabora cervesa artesana des del 2007. Està situada als peus del Montseny a la localitat de Sant Miquel de Balenyà, al municipi de Seva. L'empresa està constituïda com a societat limitada laboral i hi treballen sis persones. Per assistir al tast que començarà a les 18 h cal apuntar-se prèviament a través del correu casalpopularspm@gmail.com. Encara hi ha alguna plaça lliure.

El president del Casal Popular Pit Roig, Guillermo Almansa, ha animat a escoltar les explicacions que farà el mestre cerveser del Montseny sobre cinc cerveses diferents.

La segona activitat prevista per avui a partir de les 22 h serà la primera escolta del primer treball dels perpetuencs Godot's Eye, que sota el nom d'Astrala inclouen deu cançons que ells defineixen com Tralla de la terra. Almansa ha explicat que els components del grup que són habituals del Casal volen copsar què li sembla al públic i poder entrar en com han creat aquests temes.

Per acabar la setmana, el Casal Popular Pit Roig cedirà el seu espai diumenge per dues activitats no mixtes que organitzen Arran, Cup i Endavant del Vallès. Es tracta d'una taller d'autodefensa feminista a càrrec d'Hora Bruixa, col·lectiu feminista i revolucionari de Sant Cugat del Vallés i un vermut. Per al taller també cal fer inscripció prèvia a eisantaperpetua@gmail.com.


Foto: Concert durant el cinquè aniversari / L'Informatiu

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

Un incendi afecta a l'establiment Griñán, de la Rambla
25 Abr 2024 13:31 - RedaccióUn incendi afecta a l'establiment Griñán, de la Rambla

L'establiment Griñan de la Rambla va patir ahir dimecres un incendi que va afectar a la zona de les [ ... ]

L’Oficina Local d’Habitatge i Rehabilitació amplia serveis
24 Abr 2024 11:25 - RedaccióL’Oficina Local d’Habitatge i Rehabilitació amplia serveis

L’Agència de l’Habitatge de Catalunya (AHC) finançarà amb un màxim de 200.000 euros durant el [ ... ]

El Fènix desplega les seves ales amb l'èxit de la primera activitat del projecte, la fira urbana Block
22 Abr 2024 12:21 - RedaccióEl Fènix desplega les seves ales amb l'èxit de la primera activitat del projecte, la fira urbana Block

La primera activitat del projecte Fènix va tenir lloc aquest dissabte 20 d’abril al parc dels Ametller. [ ... ]