hola

El Ple del mes de març ha aprovat amb els vots favorables de l'equip de govern (SPEC i PSC) i l'abstenció dels grups de l'oposició (Republicà i Cs) una modificació de crèdit per un import total de 487.000 euros. La proposta aprovada suposa l'increment de la partida per a la reurbanització de dos carrers del barri de la Florida en 150.000 euros i la inversió total prevista suma més de 960.000 euros. El tinent d'alcaldia de Presidència i Serveis Generals, Adelino Macías, va explicar que es reurbanitzaran dos nous carrers a la Florida amb el sistema de plataforma única amb la intenció també de soterrar serveis. Macías va afirmar que s'ha incrementat la partida a causa del augment dels materials i costos de l'obra.

El tinent d'alcaldia també va explicar que amb la modificació de crèdit es destinen 100.000 euros a l'adquisició per sistema de tanteig d'un habitatge per incorporar-lo al parc d'habitatge públic de Santa Perpètua per cobrir les necessitats d'urgència habitacional de famílies vulnerables i que també s'augmentaven altres partides de l'Àrea de Ciutadania. La majoria de l'import de la modificació de crèdit procedeix de romanent de tresoreria. En aquest punt es va realitzar una rectificació "in voce" per destinar 5.000 euros a mobiliari i altres actuacions a un habitatge que gestiona l'Ajuntament, destinat a situacions d’emergència social

D'altra banda, també es va aprovar una modificació de crèdit del pressupost del Consorci Urbanístic de Can Filuà, organisme que formen l'Ajuntament i l'INCASOL, per un import de gairebé 62.000 euros. D'aquesta manera es creen noves partides pels projectes de la finalització de la Plaça de la República (14.300 euros) i del Parc de les Aigües (18.100) i per la recepció de vials de l'obra urbanitzada (18.000). Així mateix es dota de major pressupost l'arranjament de contenidors soterrats, que disposarà ara d'una partida de 29.400 euros. L'equip de govern (SPEC i PSC) va votar a favor d'aquesta modificació, i els grups Republicà i Cs es van abstenir.


Foto: Imatge del barri de La Florida on continurà el projecte de soterrament de serveis / Ajuntament de Santa Perpètua

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

Proves sense passatgers aquest diumenge a la R-3
14 Jun 2024 11:19 - RedaccióProves sense passatgers aquest diumenge a la R-3

Aquest diumenge Renfe farà proves sense passatgers a les línies de rodalies R3, R4, R7 i R12 un cop [ ... ]

El parc d'Aigua s'obre aquest dissabte 15 de juny
14 Jun 2024 09:53 - RedaccióEl parc d'Aigua s'obre aquest dissabte 15 de juny

L’Ajuntament de Santa Perpètua obrirà el parc d’Aigua el dissabte 15 de juny. L’horari d’aquesta [ ... ]

L'Ajuntament treballa per donar plaça a totes les sol·licituds d'escoles bressol municipals
13 Jun 2024 13:26 - RedaccióL'Ajuntament treballa per donar plaça a totes les sol·licituds d'escoles bressol municipals

L'Ajuntament de Santa Perpètua està treballant perquè totes les famílies que han sol·licitat plaça [ ... ]