hola

El Ple del mes de març ha aprovat amb els vots favorables de l'equip de govern (SPEC i PSC) i l'abstenció dels grups de l'oposició (Republicà i Cs) una modificació de crèdit per un import total de 487.000 euros. La proposta aprovada suposa l'increment de la partida per a la reurbanització de dos carrers del barri de la Florida en 150.000 euros i la inversió total prevista suma més de 960.000 euros. El tinent d'alcaldia de Presidència i Serveis Generals, Adelino Macías, va explicar que es reurbanitzaran dos nous carrers a la Florida amb el sistema de plataforma única amb la intenció també de soterrar serveis. Macías va afirmar que s'ha incrementat la partida a causa del augment dels materials i costos de l'obra.

El tinent d'alcaldia també va explicar que amb la modificació de crèdit es destinen 100.000 euros a l'adquisició per sistema de tanteig d'un habitatge per incorporar-lo al parc d'habitatge públic de Santa Perpètua per cobrir les necessitats d'urgència habitacional de famílies vulnerables i que també s'augmentaven altres partides de l'Àrea de Ciutadania. La majoria de l'import de la modificació de crèdit procedeix de romanent de tresoreria. En aquest punt es va realitzar una rectificació "in voce" per destinar 5.000 euros a mobiliari i altres actuacions a un habitatge que gestiona l'Ajuntament, destinat a situacions d’emergència social

D'altra banda, també es va aprovar una modificació de crèdit del pressupost del Consorci Urbanístic de Can Filuà, organisme que formen l'Ajuntament i l'INCASOL, per un import de gairebé 62.000 euros. D'aquesta manera es creen noves partides pels projectes de la finalització de la Plaça de la República (14.300 euros) i del Parc de les Aigües (18.100) i per la recepció de vials de l'obra urbanitzada (18.000). Així mateix es dota de major pressupost l'arranjament de contenidors soterrats, que disposarà ara d'una partida de 29.400 euros. L'equip de govern (SPEC i PSC) va votar a favor d'aquesta modificació, i els grups Republicà i Cs es van abstenir.


Foto: Imatge del barri de La Florida on continurà el projecte de soterrament de serveis / Ajuntament de Santa Perpètua

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

El podcast SPM és Voluntariat compleix un any
05 Des 2023 13:53 - RedaccióEl podcast SPM és Voluntariat compleix un any

El Punt de Voluntariat i la Regidoria de Comunicació de l’Ajuntament de Santa Perpètua continuen [ ... ]

Taller d’embolcall amb teles per tancar la temporada del’Aula del Parc
05 Des 2023 13:40 - RedaccióTaller d’embolcall amb teles per tancar la temporada del’Aula del Parc

L’Aula del parc clou la temporada el diumenge 10 de desembre amb el taller familiar Embolcalla amb [ ... ]

Entra en funcionament el nou dipòsit d'aigües de La Florida
04 Des 2023 12:36 - RedaccióEntra en funcionament el nou dipòsit d'aigües de La Florida

Els treballs per posar en marxa el nou dipòsit d’aigües de la Florida han finalitzat i després [ ... ]