hola

El Ple del mes de març ha aprovat amb els vots favorables de l'equip de govern (SPEC i PSC) i l'abstenció dels grups de l'oposició (Republicà i Cs) una modificació de crèdit per un import total de 487.000 euros. La proposta aprovada suposa l'increment de la partida per a la reurbanització de dos carrers del barri de la Florida en 150.000 euros i la inversió total prevista suma més de 960.000 euros. El tinent d'alcaldia de Presidència i Serveis Generals, Adelino Macías, va explicar que es reurbanitzaran dos nous carrers a la Florida amb el sistema de plataforma única amb la intenció també de soterrar serveis. Macías va afirmar que s'ha incrementat la partida a causa del augment dels materials i costos de l'obra.

El tinent d'alcaldia també va explicar que amb la modificació de crèdit es destinen 100.000 euros a l'adquisició per sistema de tanteig d'un habitatge per incorporar-lo al parc d'habitatge públic de Santa Perpètua per cobrir les necessitats d'urgència habitacional de famílies vulnerables i que també s'augmentaven altres partides de l'Àrea de Ciutadania. La majoria de l'import de la modificació de crèdit procedeix de romanent de tresoreria. En aquest punt es va realitzar una rectificació "in voce" per destinar 5.000 euros a mobiliari i altres actuacions a un habitatge que gestiona l'Ajuntament, destinat a situacions d’emergència social

D'altra banda, també es va aprovar una modificació de crèdit del pressupost del Consorci Urbanístic de Can Filuà, organisme que formen l'Ajuntament i l'INCASOL, per un import de gairebé 62.000 euros. D'aquesta manera es creen noves partides pels projectes de la finalització de la Plaça de la República (14.300 euros) i del Parc de les Aigües (18.100) i per la recepció de vials de l'obra urbanitzada (18.000). Així mateix es dota de major pressupost l'arranjament de contenidors soterrats, que disposarà ara d'una partida de 29.400 euros. L'equip de govern (SPEC i PSC) va votar a favor d'aquesta modificació, i els grups Republicà i Cs es van abstenir.


Foto: Imatge del barri de La Florida on continurà el projecte de soterrament de serveis / Ajuntament de Santa Perpètua

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

L’OMIC augmenta en un 60% les resolucions favorables durant el 2021
29 Jul 2022 08:04 - NataliaL’OMIC augmenta en un 60% les resolucions favorables durant el 2021

  L’Oficina Municipal d’Informació al Consumidor (OMIC) ha augmentat en un 60% les resolucions [ ... ]

El Mercat tancarà del 8 al 21 d’agost per realitzar manteniments
29 Jul 2022 08:02 - NataliaEl Mercat tancarà del 8 al 21 d’agost per realitzar manteniments

El Mercat Municipal de Santa Perpètua romandrà tancat al públic entre el 8 i el 21 d’agost amb [ ... ]

Aquest divendres finalitzen els Casals d’estiu de Santa Perpètua
28 Jul 2022 09:39 - NataliaAquest divendres finalitzen els Casals d’estiu de Santa Perpètua

El divendres 29 de juliol finalitzen les activitats infantils i juvenils de les diferents propostes [ ... ]