hola

Les brigades municipals de jardineria estan portant a terme la plantació de 55 unitats d'arbres a diversos espais del municipi, ja sigui en espais verds com en el parc Central i sobretot en carrers. L'objectiu d'aquesta plantació és la reposició d'unitats mortes ja sigui per causes naturals o per episodis meteorològics.

D'aquestes 55 unitats, set estan destinades a la plantació de sensibilització educativa que es fa conjuntament amb els centres educatius. Aquests plantades estan previstes entre demà i dijous a diferents espais.

L'Ajuntament de Santa Perpètua subratlla que el municipi disposa d'espais periurbans i urbans amb molt d'arbrat, però també als carrers. Els de les vises públiques estan comptabilitzats i són uns 5.500 que ajuden a millorar la qualitat de l'aire de la ciutat. Els dels espais verds i periurbans no estan comptabilitzats.

La regidora d'Obres i Manteniment, Neus Garcia, ha afirmat que amb l'arribada de la primavera arriba el moment de fer plantades d'arbres per substituir els exemplars morts i per anar ampliant la quantitat d'arbres en el nucli urbà. Neus Garcia ha detallat que dels 55 exemplars que es plantaran, set es farà en el programa del Dia de l'Arbre que fa conjuntament la Regidoria de Medi Ambient, amb el suport de les brigades de jardineria, i en col·laboració amb els centres educatius que ho han demanat.

La regidora de Obres i Manteniment ha destacat la bona quantitat d'arbres que tenim a Santa Perpètua, que cada any es van augmentant, i ha afirmat que en les noves plantacions es tenen en comptes les possibles afectacions per al·lèrgies i per això s'han escollit acers platanoides , liquidambar estaricifua, entre altres.


Foto: Alumnat de Primària ha plantat aquesta setmana arbres al parc Central / L'Informatiu

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

L’OMIC augmenta en un 60% les resolucions favorables durant el 2021
29 Jul 2022 08:04 - NataliaL’OMIC augmenta en un 60% les resolucions favorables durant el 2021

  L’Oficina Municipal d’Informació al Consumidor (OMIC) ha augmentat en un 60% les resolucions [ ... ]

El Mercat tancarà del 8 al 21 d’agost per realitzar manteniments
29 Jul 2022 08:02 - NataliaEl Mercat tancarà del 8 al 21 d’agost per realitzar manteniments

El Mercat Municipal de Santa Perpètua romandrà tancat al públic entre el 8 i el 21 d’agost amb [ ... ]

Aquest divendres finalitzen els Casals d’estiu de Santa Perpètua
28 Jul 2022 09:39 - NataliaAquest divendres finalitzen els Casals d’estiu de Santa Perpètua

El divendres 29 de juliol finalitzen les activitats infantils i juvenils de les diferents propostes [ ... ]