hola

Les brigades municipals de jardineria estan portant a terme la plantació de 55 unitats d'arbres a diversos espais del municipi, ja sigui en espais verds com en el parc Central i sobretot en carrers. L'objectiu d'aquesta plantació és la reposició d'unitats mortes ja sigui per causes naturals o per episodis meteorològics.

D'aquestes 55 unitats, set estan destinades a la plantació de sensibilització educativa que es fa conjuntament amb els centres educatius. Aquests plantades estan previstes entre demà i dijous a diferents espais.

L'Ajuntament de Santa Perpètua subratlla que el municipi disposa d'espais periurbans i urbans amb molt d'arbrat, però també als carrers. Els de les vises públiques estan comptabilitzats i són uns 5.500 que ajuden a millorar la qualitat de l'aire de la ciutat. Els dels espais verds i periurbans no estan comptabilitzats.

La regidora d'Obres i Manteniment, Neus Garcia, ha afirmat que amb l'arribada de la primavera arriba el moment de fer plantades d'arbres per substituir els exemplars morts i per anar ampliant la quantitat d'arbres en el nucli urbà. Neus Garcia ha detallat que dels 55 exemplars que es plantaran, set es farà en el programa del Dia de l'Arbre que fa conjuntament la Regidoria de Medi Ambient, amb el suport de les brigades de jardineria, i en col·laboració amb els centres educatius que ho han demanat.

La regidora de Obres i Manteniment ha destacat la bona quantitat d'arbres que tenim a Santa Perpètua, que cada any es van augmentant, i ha afirmat que en les noves plantacions es tenen en comptes les possibles afectacions per al·lèrgies i per això s'han escollit acers platanoides , liquidambar estaricifua, entre altres.


Foto: Alumnat de Primària ha plantat aquesta setmana arbres al parc Central / L'Informatiu

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

Els robatoris en habitatges baixen un 46,6%
19 Abr 2024 09:52 - RedaccióEls robatoris en habitatges baixen un 46,6%

Els robatoris en habitatges van baixar un 46,6% durant el 2023. Aquesta és una de les dades destacades [ ... ]

Joves del municipi organitzen aquest dissabte la primera fira urbana Block
19 Abr 2024 09:48 - RedaccióJoves del municipi organitzen aquest dissabte la primera fira urbana Block

Aquest dissabte 20 d’abril veu la llum la primera de les propostes sorgides de l’assemblea Fènix. [ ... ]

Més de 250 alumnes del municipi participen a la I Jornada esportiva escolar
19 Abr 2024 09:30 - RedaccióMés de 250 alumnes del municipi participen a la I Jornada esportiva escolar

Més de 250 infants de cinquè de Primària de les escoles de Santa Perpètua van prendre part aquest [ ... ]