hola

Les brigades municipals de jardineria estan portant a terme la plantació de 55 unitats d'arbres a diversos espais del municipi, ja sigui en espais verds com en el parc Central i sobretot en carrers. L'objectiu d'aquesta plantació és la reposició d'unitats mortes ja sigui per causes naturals o per episodis meteorològics.

D'aquestes 55 unitats, set estan destinades a la plantació de sensibilització educativa que es fa conjuntament amb els centres educatius. Aquests plantades estan previstes entre demà i dijous a diferents espais.

L'Ajuntament de Santa Perpètua subratlla que el municipi disposa d'espais periurbans i urbans amb molt d'arbrat, però també als carrers. Els de les vises públiques estan comptabilitzats i són uns 5.500 que ajuden a millorar la qualitat de l'aire de la ciutat. Els dels espais verds i periurbans no estan comptabilitzats.

La regidora d'Obres i Manteniment, Neus Garcia, ha afirmat que amb l'arribada de la primavera arriba el moment de fer plantades d'arbres per substituir els exemplars morts i per anar ampliant la quantitat d'arbres en el nucli urbà. Neus Garcia ha detallat que dels 55 exemplars que es plantaran, set es farà en el programa del Dia de l'Arbre que fa conjuntament la Regidoria de Medi Ambient, amb el suport de les brigades de jardineria, i en col·laboració amb els centres educatius que ho han demanat.

La regidora de Obres i Manteniment ha destacat la bona quantitat d'arbres que tenim a Santa Perpètua, que cada any es van augmentant, i ha afirmat que en les noves plantacions es tenen en comptes les possibles afectacions per al·lèrgies i per això s'han escollit acers platanoides , liquidambar estaricifua, entre altres.


Foto: Alumnat de Primària ha plantat aquesta setmana arbres al parc Central / L'Informatiu

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

Proves sense passatgers aquest diumenge a la R-3
14 Jun 2024 11:19 - RedaccióProves sense passatgers aquest diumenge a la R-3

Aquest diumenge Renfe farà proves sense passatgers a les línies de rodalies R3, R4, R7 i R12 un cop [ ... ]

El parc d'Aigua s'obre aquest dissabte 15 de juny
14 Jun 2024 09:53 - RedaccióEl parc d'Aigua s'obre aquest dissabte 15 de juny

L’Ajuntament de Santa Perpètua obrirà el parc d’Aigua el dissabte 15 de juny. L’horari d’aquesta [ ... ]

L'Ajuntament treballa per donar plaça a totes les sol·licituds d'escoles bressol municipals
13 Jun 2024 13:26 - RedaccióL'Ajuntament treballa per donar plaça a totes les sol·licituds d'escoles bressol municipals

L'Ajuntament de Santa Perpètua està treballant perquè totes les famílies que han sol·licitat plaça [ ... ]