hola

Uns 1.400 alumnes de Primària, Secundària Obligatòria, Batxillerat i Cicles Formatius participaran en algunes de les activitats que sobre educació viària proposa la Policia Local en el marc de la programació estable a les escoles.

Pel Parc Infantil del Trànsit ubicat al parc Central passaran uns 750 alumnes de 3r, 4t, 5è i 6è de Primària que durant els mesos de març i abril rebran la formació de la Policia Local al voltant de bones conductes i habilitats pràctiques en conducció de bicicletes i per al coneixement de la senyalització i elements de la via. Uns 190 de 2n de Primària participen a l'activitat Ho tens clar? sobre seguretat passiva en circulació i es fomenten el respecte, la prudència i l'observació.

Per a l'alumnat més gran, la programació estable inclou xerrades sobre el consum d'alcohol i drogues i les seves afectacions quan es porta un vehicle sta el nom Alcohol drogues i conducció, ets únic no ho dubtis. Aquest curs també es compta amb l'Institut Guttman per a les xerrades Game Over sobre les conseqüències que poden comportar els accidents.

El cap de la Policia local, Xavi López, explica que aquest any aquesta formació també inclou coneixements sobre l'ús dels patinets i recorda que s'ofereix a tots els centres i són ells els qui decideixen en quines activitats volen participar.
López s'ha mostrat molt content per haver pogut recuperar les diverses activitats de l'educació viària.

El Parc del Trànsit és una de les activitats més visibles de l'educació viària que ja ha començat a fer la Policia Local.Xavi López argumenta que tots els coneixements que els nois i les noies adquireixen des d'una vessant lúdica com és conduir les bicicletes al Parc del Trànsit són molt efectives.El cap de la Policia Local ha avançat que el darrer divendres del mes de maig se celebrarà la festa cloenda de l'educació viària i que això és una mostra del retorn a la normalitat després de la pandèmia.


Foto: El Parc del Trànsit és una de les activitats d'educació viària / L'Informatiu

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

Nova edició del Línia Directa amb l'alcaldessa aquest divendres
11 Abr 2024 10:09 - RedaccióNova edició del Línia Directa amb l'alcaldessa aquest divendres

Aquest divendres 12 d'abril Ràdio Santa Perpètua oferirà una altra edició del programa radiofònic [ ... ]

El jurat de Viles Florides visita Santa Perpètua
10 Abr 2024 12:13 - RedaccióEl jurat de Viles Florides visita Santa Perpètua

El jurat de Viles Florides ha visitat Santa Perpètua per comprovar la situació de les zones verdes [ ... ]

El CUAP de Santa Perpètua podrà atendre unes 30.000 visites a l'any
10 Abr 2024 11:52 - RedaccióEl CUAP de Santa Perpètua podrà atendre unes 30.000 visites a l'any

El Centre d’Urgències d’Atenció Primària (CUAP) de Santa Perpètua està preparat per atendre [ ... ]