hola

Uns 1.400 alumnes de Primària, Secundària Obligatòria, Batxillerat i Cicles Formatius participaran en algunes de les activitats que sobre educació viària proposa la Policia Local en el marc de la programació estable a les escoles.

Pel Parc Infantil del Trànsit ubicat al parc Central passaran uns 750 alumnes de 3r, 4t, 5è i 6è de Primària que durant els mesos de març i abril rebran la formació de la Policia Local al voltant de bones conductes i habilitats pràctiques en conducció de bicicletes i per al coneixement de la senyalització i elements de la via. Uns 190 de 2n de Primària participen a l'activitat Ho tens clar? sobre seguretat passiva en circulació i es fomenten el respecte, la prudència i l'observació.

Per a l'alumnat més gran, la programació estable inclou xerrades sobre el consum d'alcohol i drogues i les seves afectacions quan es porta un vehicle sta el nom Alcohol drogues i conducció, ets únic no ho dubtis. Aquest curs també es compta amb l'Institut Guttman per a les xerrades Game Over sobre les conseqüències que poden comportar els accidents.

El cap de la Policia local, Xavi López, explica que aquest any aquesta formació també inclou coneixements sobre l'ús dels patinets i recorda que s'ofereix a tots els centres i són ells els qui decideixen en quines activitats volen participar.
López s'ha mostrat molt content per haver pogut recuperar les diverses activitats de l'educació viària.

El Parc del Trànsit és una de les activitats més visibles de l'educació viària que ja ha començat a fer la Policia Local.Xavi López argumenta que tots els coneixements que els nois i les noies adquireixen des d'una vessant lúdica com és conduir les bicicletes al Parc del Trànsit són molt efectives.El cap de la Policia Local ha avançat que el darrer divendres del mes de maig se celebrarà la festa cloenda de l'educació viària i que això és una mostra del retorn a la normalitat després de la pandèmia.


Foto: El Parc del Trànsit és una de les activitats d'educació viària / L'Informatiu

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

L'Escola Bernat de Mogoda se suma a la commemoració del 25N
28 Nov 2023 09:55 - RedaccióL'Escola Bernat de Mogoda se suma a la commemoració del 25N

La comunitat educativa i les famílies de l'Escola Bernat de Mogoda s'han sumat a la commemoració del [ ... ]

La Policia Nacional intervé 80 quilos de cocaïna a Santa Perpètua i deté tres membres per tràfic de drogues
27 Nov 2023 14:16 - RedaccióLa Policia Nacional intervé 80 quilos de cocaïna a Santa Perpètua i deté tres membres per tràfic de drogues

La Policia Nacional ha detingut a Santa Perpètua de Mogoda tres membres d'un grup dedicat al tràfic [ ... ]

L'INS Estela Ibèrica ret homenatge a les víctimes de les violències masclistes
27 Nov 2023 11:21 - RedaccióL'INS Estela Ibèrica ret homenatge a les víctimes de les violències masclistes

L'alumnat i professorat de l'Institut Estela Ibèrica va retre homenatge a totes les víctimes de les [ ... ]