hola

L'Ajuntament de Santa Perpètua ha aprovat la convocatòria de subvencions a projectes de cooperació internacional de 2022. Les entitats i ONG locals que vulguin rebre ajut municipal han de presentar els seus projectes abans del 26 d'abril. El Consistori ha augmentat la partida en deu mil euros respecte l'exercici anterior i hi destina 90.000 euros.

L'Ajuntament de Santa Perpètua obre de l'11 al 26 d'abril el període perquè les entitats es presentin a la convocatòria per a la concessió de subvencions a projectes de cooperació al desenvolupament. Organitzacions no governamentals i entitats i associacions sense afany de lucre poden optar als 90.000 euros que destinarà el Consistori aquest exercici 2022. Les sol·licituds s'han de presentar telemàticament a través de la seu electrònica. La subvenció màxima per projecte no podrà ser superior al 80% del cost total de la intervenció amb un màxim de 40.000 euros. En cas de projectes plurianuals, no podrà superar els 30.000 euros per exercici.

La Regidoria de Solidaritat i Cooperació Internacional ha informat que la justificació de la subvenció atorgada en la convocatòria de 2022 es realitzarà com a data màxima el 31 de maig de 2023. Els projectes seran valorats segons el Pla director de Cooperació que fixa com a principis bàsics la solidaritat, l'apropiació, els processos transformadors, l'impacte i l'eficiència, la sensibilització i l'educació per al desenvolupament, la qualitat, l'eficàcia i la transparència. El mateix Pla estableix unes zones geogràfiques preferents que són els països i zones principals d'origen de la immigració al municipi, el compromís amb els col·lectius d'origen, els països amb un IDH més baix i avançar en les relacions en cooperació i desenvolupament amb països, pobles i zones geogràfiques amb les quals Santa Perpètua ha desenvolupat una llarga trajectòria de cooperació. Els projectes han d'estar en línia amb els Objectius de Desenvolupament Sostenible (ODS) i l'Agenda 2030.

 

Foto: Un dels projectes d'Asperpol subvencionats per l'Ajuntament / Asperpol

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

L’OMIC augmenta en un 60% les resolucions favorables durant el 2021
29 Jul 2022 08:04 - NataliaL’OMIC augmenta en un 60% les resolucions favorables durant el 2021

  L’Oficina Municipal d’Informació al Consumidor (OMIC) ha augmentat en un 60% les resolucions [ ... ]

El Mercat tancarà del 8 al 21 d’agost per realitzar manteniments
29 Jul 2022 08:02 - NataliaEl Mercat tancarà del 8 al 21 d’agost per realitzar manteniments

El Mercat Municipal de Santa Perpètua romandrà tancat al públic entre el 8 i el 21 d’agost amb [ ... ]

Aquest divendres finalitzen els Casals d’estiu de Santa Perpètua
28 Jul 2022 09:39 - NataliaAquest divendres finalitzen els Casals d’estiu de Santa Perpètua

El divendres 29 de juliol finalitzen les activitats infantils i juvenils de les diferents propostes [ ... ]