hola

L'Ajuntament de Santa Perpètua ha aprovat la convocatòria de subvencions a projectes de cooperació internacional de 2022. Les entitats i ONG locals que vulguin rebre ajut municipal han de presentar els seus projectes abans del 26 d'abril. El Consistori ha augmentat la partida en deu mil euros respecte l'exercici anterior i hi destina 90.000 euros.

L'Ajuntament de Santa Perpètua obre de l'11 al 26 d'abril el període perquè les entitats es presentin a la convocatòria per a la concessió de subvencions a projectes de cooperació al desenvolupament. Organitzacions no governamentals i entitats i associacions sense afany de lucre poden optar als 90.000 euros que destinarà el Consistori aquest exercici 2022. Les sol·licituds s'han de presentar telemàticament a través de la seu electrònica. La subvenció màxima per projecte no podrà ser superior al 80% del cost total de la intervenció amb un màxim de 40.000 euros. En cas de projectes plurianuals, no podrà superar els 30.000 euros per exercici.

La Regidoria de Solidaritat i Cooperació Internacional ha informat que la justificació de la subvenció atorgada en la convocatòria de 2022 es realitzarà com a data màxima el 31 de maig de 2023. Els projectes seran valorats segons el Pla director de Cooperació que fixa com a principis bàsics la solidaritat, l'apropiació, els processos transformadors, l'impacte i l'eficiència, la sensibilització i l'educació per al desenvolupament, la qualitat, l'eficàcia i la transparència. El mateix Pla estableix unes zones geogràfiques preferents que són els països i zones principals d'origen de la immigració al municipi, el compromís amb els col·lectius d'origen, els països amb un IDH més baix i avançar en les relacions en cooperació i desenvolupament amb països, pobles i zones geogràfiques amb les quals Santa Perpètua ha desenvolupat una llarga trajectòria de cooperació. Els projectes han d'estar en línia amb els Objectius de Desenvolupament Sostenible (ODS) i l'Agenda 2030.

 

Foto: Un dels projectes d'Asperpol subvencionats per l'Ajuntament / Asperpol

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

Santa Perpètua commemorarà el 30N el Dia Internacional de la Ciutat Educadora
29 Nov 2023 11:22 - RedaccióSanta Perpètua commemorarà el 30N el Dia Internacional de la Ciutat Educadora

Santa Perpètua de Mogoda commemorarà el 30N el Dia Internacional de la Ciutat Educadora. L’acte [ ... ]

L'APP de la zona vermella registra més de 3.500 estacionaments durant les tres primeres setmanes
29 Nov 2023 09:38 - RedaccióL'APP de la zona vermella registra més de 3.500 estacionaments durant les tres primeres setmanes

Durant les tres primeres setmanes de funcionament de l'app de la zona vermella i de la zona de càrrega [ ... ]

Santa Perpètua rep una subvenció per iniciar el Pla Educatiu d'Entorn
29 Nov 2023 11:08 - RedaccióSanta Perpètua rep una subvenció per iniciar el Pla Educatiu d'Entorn

Santa Perpètua està en disposició d'iniciar al Pla Educatiu d'Entorn després de rebre la subvenció [ ... ]