hola

L'Ajuntament de Santa Perpètua ha aprovat la convocatòria de subvencions a projectes de cooperació internacional de 2022. Les entitats i ONG locals que vulguin rebre ajut municipal han de presentar els seus projectes abans del 26 d'abril. El Consistori ha augmentat la partida en deu mil euros respecte l'exercici anterior i hi destina 90.000 euros.

L'Ajuntament de Santa Perpètua obre de l'11 al 26 d'abril el període perquè les entitats es presentin a la convocatòria per a la concessió de subvencions a projectes de cooperació al desenvolupament. Organitzacions no governamentals i entitats i associacions sense afany de lucre poden optar als 90.000 euros que destinarà el Consistori aquest exercici 2022. Les sol·licituds s'han de presentar telemàticament a través de la seu electrònica. La subvenció màxima per projecte no podrà ser superior al 80% del cost total de la intervenció amb un màxim de 40.000 euros. En cas de projectes plurianuals, no podrà superar els 30.000 euros per exercici.

La Regidoria de Solidaritat i Cooperació Internacional ha informat que la justificació de la subvenció atorgada en la convocatòria de 2022 es realitzarà com a data màxima el 31 de maig de 2023. Els projectes seran valorats segons el Pla director de Cooperació que fixa com a principis bàsics la solidaritat, l'apropiació, els processos transformadors, l'impacte i l'eficiència, la sensibilització i l'educació per al desenvolupament, la qualitat, l'eficàcia i la transparència. El mateix Pla estableix unes zones geogràfiques preferents que són els països i zones principals d'origen de la immigració al municipi, el compromís amb els col·lectius d'origen, els països amb un IDH més baix i avançar en les relacions en cooperació i desenvolupament amb països, pobles i zones geogràfiques amb les quals Santa Perpètua ha desenvolupat una llarga trajectòria de cooperació. Els projectes han d'estar en línia amb els Objectius de Desenvolupament Sostenible (ODS) i l'Agenda 2030.

 

Foto: Un dels projectes d'Asperpol subvencionats per l'Ajuntament / Asperpol

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

La situació per sequera canvia aquesta setmana a la fase d'Alerta
25 Jun 2024 11:15 - RedaccióLa situació per sequera canvia aquesta setmana a la fase d'Alerta

Santa Perpètua i altres 200 municipis del sistema Ter-Llobregat entraran en situació d’Alerta per [ ... ]

Comença Estiu SPM amb gairebé 600 inscripcions
25 Jun 2024 10:48 - RedaccióComença Estiu SPM amb gairebé 600 inscripcions

Aquest dimarts 25 de juny comença la temporada d’Estiu SPM. El calendari escolar finalitza aquest [ ... ]

L'Aula del parc proposa fer joguines amb residus per tancar la temporada
25 Jun 2024 09:33 - RedaccióL'Aula del parc proposa fer joguines amb residus per tancar la temporada

Juguem amb els residus és el títol del taller que tanca el proper diumenge 30 de juny la temporada [ ... ]