hola

Demà 20 d’abril finalitza el termini per tal que les persones contribuents del municipi en atur o en situacions econòmiques desfavorides sol·licitin la subvenció del rebut de l’Impost sobre Béns Immobles (IBI). Aquesta convocatòria té per objectiu minorar la repercussió econòmica que pugui suposar el pagament d’aquest impost, segons ha explicat el Consistori.

Per accedir a la subvenció, les persones sol·licitants han d’acreditar els ingressos nets mensuals sense superar el que estableixen les bases de la convocatòria (1,2 vegades el Salari Mínim Interprofessional (SMI) en el cas d’un sol membre de la família, fins a 2,4 vegades el SMI en el cas de cinc o més membres). També no s’han de tenir deutes pendents de pagament en període executiu amb la Hisenda Municipal, només disposar d’un immoble i que sigui la residència habitual, i que el valor cadastral de l’habitatge no superi els 150.000 euros.

La tramitació de la sol·licitud es pot fer de forma telemàtica a la Seu Electrònica de l’Ajuntament i també es pot realitzar presencialment mitjançant el servei de Cita Prèvia de l’Oficina d’Atenció Ciutadana (OAC), trucant al telèfon 93 574 32 34.


Foto: Vista aèria de Santa Perpètua / Ajuntament

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

Els delictes a Santa Perpètua han baixat gairebé un 11% en els dos darrers anys
23 Maig 2024 09:30 - RedaccióEls delictes a Santa Perpètua han baixat gairebé un 11% en els dos darrers anys

Els delictes coneguts a Santa Perpètua van baixar l’any passat gairebé un 11% respecte les dades [ ... ]

Crida a la ciutadania per fer aportacions d’ajut a Cuba
22 Maig 2024 11:38 - RedaccióCrida a la ciutadania per fer aportacions d’ajut a Cuba

El Fons Català de Cooperació al Desenvolupament ha llençat una campanya d’emergència de suport [ ... ]

Els primers sis mesos de funcionament de l'App de zona vermella registra més de 88.400 aparcaments
22 Maig 2024 11:12 - RedaccióEls primers sis mesos de funcionament de l'App de zona vermella registra més de 88.400 aparcaments

Durant els primers sis mesos de funcionament de l’app de la zona vermella i de la zona DUM (Distribució [ ... ]