hola

L’Ajuntament de Santa Perpètua organitzarà aquest any el Casal d’estiu i els Campus esportiu i de Hip-Hop 2022. Avui 19 d'abril s'ha obert el període d'inscripcions a les tres activitats lúdiques que s'ofereixen entre els dies 27 de juny i 29 de juliol.

Els Casals d'estiu se celebraran a les instal·lacions de les escoles la Florida, Santa Perpètua, Bernat de Mogoda. L’horari serà de matí i de matí i tarda amb servei d’acollida i menjador per a les famílies que ho necessitin. Aquest casal s’adreça a infants des de P3 a sisè de Primària. Les inscripcions es podran fer telemàtiques i presencials entre el 19 i el 29 d’abril. Si s'opta per la presencialitat caldrà fer-les a l'edifici de La Promotora de dilluns a divendres de 10 a 14 h i els dimarts de 16 a 19 h. Si es vol fer online es pot fer a través del web municipal que enllaça amb www.quiralia.cat/casals.

Les inscripcions es poden fer per tot el casal amb horari matí i tarda amb un preu de 255 euros, només en horari de matí i per setmanes. L’Ajuntament ha previst reunions informatives presencials per a les famílies al mes de maig a cada escola que acollirà casal.

La Cap del servei d'acció socioeducativa, Xus López, ha destacat que la inscripció online està disponible ja a través d'una web molt senzilla i intuïtiva i ha recordat que també es podrà fer de manera presencial a La Promotora.Pel que fa al Campus esportiu i el Campus de Hip-hop l’horari serà només de matí de 9 a 13 h amb opció de menjador. En aquest cas, les activitats estan adreçades si s'escull l'esportiu a infants des de tercer de Primària fins a Batxillerat i el de hip hop de 3r de Primària a 3r d'ESO i tindran lloc al Complex esportiu municipal. López ha recordat que les inscripcions per als Campus esportius es podran fer també online a través del web municipal staperpetua,cat i presencial del 19 d’abril al 13 de maig al Pavelló d'Esports en horari de dilluns a divendres de 9 a 18 h.

La Cap del servei d'acció socioeducativa, Xus López, ha destacat que el servei d'acollida s'oferirà si hi ha un mínim de deu infants per escola. López ha subratllat que les úniques opcions que no es permeten és la inscripció només de tarda o de menjador i tarda. Xus López ha avançat que el casal d'estiu municipal inclou una sortida de tot el dia amb autocar, sortides dins del municipi setmanals, anar a la Piscina Municipal a partir de 1r de Primària, tallers, jocs d'aigua, una nit de bivac i alguna sorpresa que es desvetllarà a les reunions per a les famílies.

En el cas d'optar pel Campus esportiu o el Campus de Hip hop i voler servei de menjador, la cap del servei d'acció socioeducativa ha especificat que per apuntar-se al menjador caldrà inscriure's a la pàgina de l'empresa que el gestionarà i, per tant, caldrà fer la inscripció al Campus i al menjador.

Les famílies que es vulguin acollir a la reducció de quota del Casal o Campus o de beques menjador han de fer la sol·licitud telemàticament a través de la seu electrònica de l'Ajuntament o de manera presencial demanant cita prèvia a l'OAC. Si es demana de les dues el termini anirà del 25 d'abril al 5 de maig i si només és per al Casal, s'haurà de presentar entre el 25 d'abril i el 13 de maig. López ha remarcat que la possibilitat de beca menjador o de reducció de quota només es podrà estudiar si es presenta la sol·licitud dins els terminis fixats.

Avui ha començat el període d'inscripcions als tres casals d'estiu, el campus esportiu i el campus de hip hop que organitza l'Ajuntament de Santa Perpètua aquest estiu. Seran unes activitats lúdiques on, si no hi ha canvis en les directrius, els infants i els joves podran fer sense mascaretes.


Foto: Els jocs d'aigua seran algunes de les activitats del Casal d'estiu / L'Informatiu

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

Nova edició del Línia Directa amb l'alcaldessa aquest divendres
11 Abr 2024 10:09 - RedaccióNova edició del Línia Directa amb l'alcaldessa aquest divendres

Aquest divendres 12 d'abril Ràdio Santa Perpètua oferirà una altra edició del programa radiofònic [ ... ]

El jurat de Viles Florides visita Santa Perpètua
10 Abr 2024 12:13 - RedaccióEl jurat de Viles Florides visita Santa Perpètua

El jurat de Viles Florides ha visitat Santa Perpètua per comprovar la situació de les zones verdes [ ... ]

El CUAP de Santa Perpètua podrà atendre unes 30.000 visites a l'any
10 Abr 2024 11:52 - RedaccióEl CUAP de Santa Perpètua podrà atendre unes 30.000 visites a l'any

El Centre d’Urgències d’Atenció Primària (CUAP) de Santa Perpètua està preparat per atendre [ ... ]