hola

La Policia Local de Santa Perpètua ha denunciat deu persones que han comés infraccions de l’Ordenança de Tinença d’Animals com ara no recollir les deposicions dels animals o passejar-los sense lligar.

Les multes s'han posat entre els dies 28 de març i 14 d'abril en el marc d'una campanya de control del compliment de l’Ordenança de Tinença d’Animals als espais públics del municipi que ha realitzat la Policia Local. En diverses jornades, agents de paisà han fet vigilància dels espais urbans on els propietaris de gossos surten a passejar amb els animals i on es registren actituds incíviques detectades pels serveis municipals de neteja, i han vetllat per la correcta utilització dels espais públics i el compliment de la normativa vigent en la matèria. El cap de la Policia Local, Xavi López, ha explicat que s'ha fet una tasca informativa i també sancionadora.

Els policies han prestat especial atenció al fet que els propietaris recollissin els excrements dels seus gossos, que els portessin lligats, que tinguessin cartilla sanitària, que es trobessin identificats per mitjà d’un microxip i que els seus propietaris els haguessin censat al registre de l’Ajuntament. Pel que fa a gossos potencialment perillosos, els agents han denunciat infraccions com ara no portar-los amb el morrió posat o no disposar de l'assegurança obligatòria o la llicència per treure a passejar a l'animal, com ha especificat López.

El cap de la Policia Local fa un balanç molt positiu d’aquesta campanya ja que s’ha pogut observar que, en general, els propietaris compleixen la normativa vigent.Durant els propers mesos es continuarà incidint en aquesta matèria.


Foto: Senyal informativa de l'ordenança de tinença d'animals situada al paseig de la Florida / L'Informatiu

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

Els robatoris en habitatges baixen un 46,6%
19 Abr 2024 09:52 - RedaccióEls robatoris en habitatges baixen un 46,6%

Els robatoris en habitatges van baixar un 46,6% durant el 2023. Aquesta és una de les dades destacades [ ... ]

Joves del municipi organitzen aquest dissabte la primera fira urbana Block
19 Abr 2024 09:48 - RedaccióJoves del municipi organitzen aquest dissabte la primera fira urbana Block

Aquest dissabte 20 d’abril veu la llum la primera de les propostes sorgides de l’assemblea Fènix. [ ... ]

Més de 250 alumnes del municipi participen a la I Jornada esportiva escolar
19 Abr 2024 09:30 - RedaccióMés de 250 alumnes del municipi participen a la I Jornada esportiva escolar

Més de 250 infants de cinquè de Primària de les escoles de Santa Perpètua van prendre part aquest [ ... ]