hola

La Policia Local de Santa Perpètua ha denunciat deu persones que han comés infraccions de l’Ordenança de Tinença d’Animals com ara no recollir les deposicions dels animals o passejar-los sense lligar.

Les multes s'han posat entre els dies 28 de març i 14 d'abril en el marc d'una campanya de control del compliment de l’Ordenança de Tinença d’Animals als espais públics del municipi que ha realitzat la Policia Local. En diverses jornades, agents de paisà han fet vigilància dels espais urbans on els propietaris de gossos surten a passejar amb els animals i on es registren actituds incíviques detectades pels serveis municipals de neteja, i han vetllat per la correcta utilització dels espais públics i el compliment de la normativa vigent en la matèria. El cap de la Policia Local, Xavi López, ha explicat que s'ha fet una tasca informativa i també sancionadora.

Els policies han prestat especial atenció al fet que els propietaris recollissin els excrements dels seus gossos, que els portessin lligats, que tinguessin cartilla sanitària, que es trobessin identificats per mitjà d’un microxip i que els seus propietaris els haguessin censat al registre de l’Ajuntament. Pel que fa a gossos potencialment perillosos, els agents han denunciat infraccions com ara no portar-los amb el morrió posat o no disposar de l'assegurança obligatòria o la llicència per treure a passejar a l'animal, com ha especificat López.

El cap de la Policia Local fa un balanç molt positiu d’aquesta campanya ja que s’ha pogut observar que, en general, els propietaris compleixen la normativa vigent.Durant els propers mesos es continuarà incidint en aquesta matèria.


Foto: Senyal informativa de l'ordenança de tinença d'animals situada al paseig de la Florida / L'Informatiu

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

El Restaurant Can Perico participa en la campanya 'Aprofitem els aliments' que impulsa Acció Climàtica
29 Set 2023 09:33 - RedaccióEl Restaurant Can Perico participa en la campanya 'Aprofitem els aliments' que impulsa Acció Climàtica

El Restaurant Can Perico de Santa Perpètua és un dels disset de tot Catalunya que participa a la campanya [ ... ]

Aquest divendres clou la Setmana de la Gen Gran
29 Set 2023 11:05 - RedaccióAquest divendres clou la Setmana de la Gen Gran

Avui clou la programació de la Setmana de la Gent Gran amb l'Homenatge que tindrà lloc a la Porxada [ ... ]

La Setmana de la Mobilitat recupera l'espai públic per a la ciutadania
28 Set 2023 13:43 - RedaccióLa Setmana de la Mobilitat recupera l'espai públic per a la ciutadania

La Regidoria de Mobilitat buscarà mes col·laboració i programarà més activitats durant la Setmana [ ... ]