hola

L'Aula del Parc torna aquest diumenge a l'activitat amb un taller diferent als programats fins ara Pintura japonesa i natura. En aquest taller Mercè Pi, del projecte @sumielab, ajudarà als participants a endinsar-se en un món de pintura i lliure creació.

Es farà una recol·lecta de materials a la natura que serviran per participat en la creació de pintures naturals i tot combinat amb la imaginació. Aquest taller està adreçat a infants a partir dels sis anys, tot i que si veniu amb germans petits, les dinamitzadores els prepararan un racó especial.

El taller es desenvoluparà aquest diumenge d'11 a 13h a l'Aula del Parc. Les inscripcions, que són gratuïtes, estan obertes a auladelparc@staperpetua.cat. Només cal indicar els noms de les persones que faran el taller, tan adults com infants, i les edats dels infants.

Una de les dinamitzadores de l'Aula del Parc, Alba Sanuy, ha avançat que aquest taller intentarà relacionar l'energia de la primavera amb la pintura japonesa. Sanuy ha avançat que es tracta d'una tècnica dels monjos budistes per meditar i que la Mercè Pi ensenyarà com vincular la respiració amb el traç de línies improvisades. La relació d'aquesta tècnica amb la natura ve marcada per l'ús de diferents materials per pintar i també per altres aspectes que s'explicaran al taller. Alba Sanuy ha avançat que aquesta primavera es programaran dues sessions mes, una al maig i l'altra el juny. La del maig podria estar vinculada a la neteja de la riera de Caldes i al juny es podria fer al Bosc Soldevila.


Foto: L'Aula del parc comença la programació d'aquest any el dia 24 d'abril / L'Informatiu

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

El Fènix desplega les seves ales amb l'èxit de la primera activitat del projecte, la fira urbana Block
22 Abr 2024 12:21 - RedaccióEl Fènix desplega les seves ales amb l'èxit de la primera activitat del projecte, la fira urbana Block

La primera activitat del projecte Fènix va tenir lloc aquest dissabte 20 d’abril al parc dels Ametller. [ ... ]

L'Ajuntament reactivarà el Consell Municipal de Medi Ambient
22 Abr 2024 11:18 - RedaccióL'Ajuntament reactivarà el Consell Municipal de Medi Ambient

L'Ajuntament de Santa Perpètua podrà reactivar el Consell Municipal de Medi Ambient després que en [ ... ]

L'AFA de l'Escola Bernat de Mogoda recull llibres i joguines per a un mercat solidari
19 Abr 2024 12:49 - RedaccióL'AFA de l'Escola Bernat de Mogoda recull llibres i joguines per a un mercat solidari

L’AFA de l’Escola Bernat de Mogoda recull fins al 26 d’abril llibres i joguines per celebrar el [ ... ]