hola

L’Ajuntament, a través de la Regidoria de Convivència i Mediació, endega la campanya Mesura el teu volum dins de les accions del projecte Viu i conviu amb motiu del Dia Internacional de la Conscienciació sobre el soroll, que es commemora avui 27 d’abril. L’objectiu de la campanya és conscienciar a la ciutadania de la importància de mesurar el volum als espais exteriors i comunitaris i sensibilitzar sobre els valors del respecte, la convivència i la solidaritat.

En el marc d’aquesta campanya, queva començar el 21 d’abril, s’han distribuït a bars, cafeteries i terrasses del municipi sotagots amb un codi QR que enllaça al web municipal on es pot accedir a informació sobre soroll i salut, gràfics sobre els llindars de decibels i recuperar l’ordenança municipal de qualitat del medi urbà. També s’han realitzat adhesius amb el mateix contingut per col·locar en llocs concrets de l’espai públic on es reuneixen grups de persones que no respecten els horaris, ni el volum, segons ha explicat la Regidoria de Convivència i Mediació. La regidora Olga Valenzuela ha expressat que “en general a Santa Perpètua la convivència és bona però no podem oblidar-nos dels conflictes puntuals, moltes vegades ocasionats pels soroll”. La campanya, ha manifestat “vol fer ressò en la necessitat de respectar el descans del veïnat a les nits”.

Amb aquest dia, que se celebra l’últim dimecres d’abril de cada any, es pretén conscienciar sobre la necessitat de promoure la preservació de l’ambient acústic a nivell internacional, la bona salut auditiva i sobre les molèsties i efectes perjudicials que el soroll genera i té per a la salut.


Foto: Es distribueixen a bars i cafeteries un QR amb informació sobre la campanya / Josep Cano

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

El 4t d'ESO del Sagrada Família ha viatjat a Berlín
29 Maig 2023 12:32 - RedaccióEl 4t d'ESO del Sagrada Família ha viatjat a Berlín

Els alumnes de 4t d’ESO del Sagrada Família de Santa Perpètua han estat de viatge d’estudis a [ ... ]

Llibres i revistes per llet en el Mercat solidari de la Biblioteca, que comença avui
29 Maig 2023 11:25 - RedaccióLlibres i revistes per llet en el Mercat solidari de la Biblioteca, que comença avui

La Biblioteca Municipal Josep Jardí en col·laboració amb la Regidoria de Serveis Socials organitzarà [ ... ]

L’AFA de l'Escola Santa Perpètua celebra la 25 Festa Primavera
26 Maig 2023 10:13 - RedaccióL’AFA de l'Escola Santa Perpètua celebra la 25 Festa Primavera

L’AFA de l’Escola Santa Perpètua prepara per aquest dissabte 27 de maig l’edició 25 de la seva [ ... ]