hola

Un total de vuit alumnes de 3r d’ESO de l’Institut Rovira-Forns han realitzat el projecte Sumem amb el PAE (Programa d’Acompanyament Educatiu) del Servei Comunitari. L’alumnat s’ha implicat en el PAE de quatre escoles de Primària (Els Aigüerols, Bernat de Mogoda, Santa Perpètua i Institut Escola Santiga) i ha col·laborat amb els equips d’educadors/es alhora de programar i intervenir amb els infants amb l’objectiu de millorar el seu aprenentatge educatiu i acadèmic.

El Servei Comunitari és una proposta educativa que combina processos d’aprenentatge i de servei a la comunitat en un sol projecte on l’alumne posa el seu coneixement i competències al servei dels altres. “Aprèn a ser un ciutadà des de la pràctica”, segons destaca la Regidoria d’Educació. Durant l’acte de cloenda d’aquest Servei Comunitari, al qual van assistir representants de la Regidoria d’Educació i del PAE, les alumnes participants (Manjot Kaur, Marina Gómez, Naiala Calvillo, Aina Bejarano, Diana Sáez, Tania Rovira, Irene Ribas i Majdouline Benbamdouch) van coincidir en manifestar que l’experiència havia estat “enriquidora”, “gratificant” i “satisfactòria” i consideren que el Servei Comunitari “és molt útil tant per a nosaltres com per als infants perquè els ajuda a reforçar els seus coneixements i t’emportes molt bons records”. Totes elles recomanen l’experiència.


Foto: Alumnat de l'INS Rovira_Forns que ha participat al Servei Comunitari del PAE / L'Informatiu

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

El Fènix desplega les seves ales amb l'èxit de la primera activitat del projecte, la fira urbana Block
22 Abr 2024 12:21 - RedaccióEl Fènix desplega les seves ales amb l'èxit de la primera activitat del projecte, la fira urbana Block

La primera activitat del projecte Fènix va tenir lloc aquest dissabte 20 d’abril al parc dels Ametller. [ ... ]

L'Ajuntament reactivarà el Consell Municipal de Medi Ambient
22 Abr 2024 11:18 - RedaccióL'Ajuntament reactivarà el Consell Municipal de Medi Ambient

L'Ajuntament de Santa Perpètua podrà reactivar el Consell Municipal de Medi Ambient després que en [ ... ]

L'AFA de l'Escola Bernat de Mogoda recull llibres i joguines per a un mercat solidari
19 Abr 2024 12:49 - RedaccióL'AFA de l'Escola Bernat de Mogoda recull llibres i joguines per a un mercat solidari

L’AFA de l’Escola Bernat de Mogoda recull fins al 26 d’abril llibres i joguines per celebrar el [ ... ]