hola

La Demarcació de Carreteres de l’Estat a Catalunya millorarà la senyalització de la sortida 18 de l’autopista AP-7, segons ha informat la delegada del Govern, Maria Eugènia Gay, a la presidenta de l’Associació de Municipis de l’Eix de la Riera de Caldes (AMERC) i alcaldessa de Santa Perpètua, Isabel Garcia. Aquesta era una de les peticions de millora de la senyalització de les infraestructures viàries interurbanes als Polígons d’Activitat Econòmica (PAE) de la Riera de Caldes, que va presentar l’AMERC a l’Estat. La delegada del Govern ha contestat la carta, que va enviar l’alcaldessa, on informa que Carreteres, un cop estudiada la proposta presentada, modificarà la senyalització sol·licitada a l’AP-7 “canviant el pictograma amb el text Sud-Est per un equivalent amb el text Polígons en els senyals i cartells ja existents, que són competència de la Demarcació”. A l’escrit també manifesta que la previsió estimada és que en un parell o 3 de mesos estigui canviada.

La millora a l’entorn a la sortida 18 de l’AP-7 contempla un total de deu actuacions, dues són a senyals de titularitat de la Generalitat de Catalunya i les altres vuit a senyals de titularitat estatal.

L’alcaldessa ha agraït la resposta de la delegació del Govern, que ha estat la primera administració en contestar a la petició de l’AMERC de millora de la senyalització dels polígons industrials. L’organisme també va enviar cartes al director general d’Infraestructures de la Generalitat de Catalunya, David Prat; i al diputat delegat de Mobilitat, Espais Naturals i Prevenció d’Incendis de la Diputació de Barcelona, Valentí Junyent. Isabel Garcia ha recordat que un estudi de mobilitat sostenible, en el marc del projecte Living Lab, posa de manifest la necessitat de millorar aquesta senyalització amb l’objectiu de promoure la mobilitat sostenible i segura.

El Pla de senyalització interurbana als Polígons de l’Eix de la Riera de Caldes contempla 126 actuacions amb un pressupost de 136.000 euros, si bé l’import es redueix si s’utilitzen adhesius en els cartells ja existents com és el cas de la senyalització de l’autopista.

 

Foto: Es millorarà la senyalització als polígons des de l'autopista AP-7 / Ajuntament de Santa Perpètua

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

Un total de 241 alumnes de 3er de Primària participen al Visquem l'Ajuntament l’Ajuntament
28 Maig 2024 12:24 - RedaccióUn total de 241 alumnes de 3er de Primària participen al Visquem l'Ajuntament l’Ajuntament

L’activitat Visquem l’Ajuntament, que cada any ofereix el Consistori als centres educatius de Primària [ ... ]

Parada informativa al mercat setmanal amb motiu del Dia Mundial sense fum
28 Maig 2024 12:19 - RedaccióParada informativa al mercat setmanal amb motiu del Dia Mundial sense fum

Santa Perpètua commemorarà el 30 de maig el Dia sense fum amb una parada informativa al mercat ambulant [ ... ]

La riera Seca recupera el seu estat un any després del vessament d’oli
28 Maig 2024 11:54 - RedaccióLa riera Seca recupera el seu estat un any després del vessament d’oli

Aquest mes de maig s’ha complert un any del vessament de 1.000 m3 d’oli vegetal a la riera Seca [ ... ]