hola

El portal municipal de participació ciutadana de l’Ajuntament de Santa Perpètua ha recollit un total de 27 respostes a la consulta telemàtica sobre la modificació puntual del Pla General Municipal d’Ordenació (PGMO) al sector de Can Sirera. L’espai comprèn els terrenys delimitats per un triangle format per la carretera de Sabadell B-140, l’autopista AP-7 i la prolongació en direcció nord del carrer de la Mestra.

Les persones que han pres part a la consulta, que es va dur a terme entre el 14 de març i el 20 d’abril, han coincidit majoritàriament que els embussos i els gran fluxos de trànsit són la principal problemàtica per resoldre en l’espai entre les rotondes dels Carreters i de la B-140. La reordenació del trànsit i la creació de carrils addicionals, la millora de la seguretat dels vianants i de la il·luminació i donar més valor al medi natural han estat algunes de les propostes aportades. La consulta també demanava la priorització dels usos privats de l’espai entre els proposats. L’ús de taller de reparació de vehicles i aparcament el més votat en primera opció, seguit del d’oficines i serveis i del de comerç i comerç de gran superfície. Com a altres usos, la ciutadania també ha apuntat destinar-lo a zona verda, a la creació d’un espai d’oci nocturn juvenil, d’una pista d’atletisme o d’un centre de salut i lúdic termal, entre d’altres. L’equip redactor està valorant les propostes per poder incorporar aquelles que siguin possibles en la determinació d’usos viables en aquests terrenys que són de titularitat privada. El Consistori ha recordat que la normativa establirà les possibilitats però que finalment serà la propietat qui decideixi els usos finals d’aquest espai dins dels permesos.

El Ple va aprovar el 27 de gener l’avanç de la modificació del PGMO per canviar l’actual ús residencial plurifamiliar dels terrenys per la seva proximitat a l’autopista i la nova normativa a usos del sector terciari i incorpora l’ampliació a tres carrils la sortida de vehicles del municipi.


Foto: Terrenys de Can Sirera / Josep Cano

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

L’OMIC augmenta en un 60% les resolucions favorables durant el 2021
29 Jul 2022 08:04 - NataliaL’OMIC augmenta en un 60% les resolucions favorables durant el 2021

  L’Oficina Municipal d’Informació al Consumidor (OMIC) ha augmentat en un 60% les resolucions [ ... ]

El Mercat tancarà del 8 al 21 d’agost per realitzar manteniments
29 Jul 2022 08:02 - NataliaEl Mercat tancarà del 8 al 21 d’agost per realitzar manteniments

El Mercat Municipal de Santa Perpètua romandrà tancat al públic entre el 8 i el 21 d’agost amb [ ... ]

Aquest divendres finalitzen els Casals d’estiu de Santa Perpètua
28 Jul 2022 09:39 - NataliaAquest divendres finalitzen els Casals d’estiu de Santa Perpètua

El divendres 29 de juliol finalitzen les activitats infantils i juvenils de les diferents propostes [ ... ]