hola

Les obres d’asfaltat de l’avinguda de Jacint Verdaguer i dels carrers del Mar Adriàtic, d’Ausiàs March i de Tierno Galván començaran durant el mes de maig. L’Ajuntament ha adjudicat a l’empresa Agustí y Masoliver SA els treballs per un import de 538.202,68 euros. La millora del ferm es portarà a terme a l’avinguda de Jacint Verdaguer, entre la rotonda dels Arbres Blancs i la línia de rodalies R8; al carrer del Mar Adriàtic, entre els carrers del Mar del Nord i del Vallès; al carrer d’Ausiàs March, entre l’avinguda de Girona i el carrer de Josep Carner; i al carrer de Tierno Galván, en el tram entre l’avinguda de Girona i el carrer de Pau Vila. L’ àmbit d’actuació és de 11.347,67m2.

Aquesta és la primera fase del pla d’asfaltat aprovat per l’Ajuntament on es preveu una inversió d’un milió d’euros. El projecte d’asfaltat pretén refer els paviments bituminosos de les calçades existents de forma que tornin a oferir les seves prestacions inicials, recuperant la seva capacitat portant i oferint una rodada còmoda i segura per als usuaris, ara perdudes per l’esgotament del paquet de ferm i, fins i tot, amb presència de flonjalls, segons detalla el projecte de l’Àrea de Territori. A part de millorar el paviment es procedirà a repintar la senyalització viària.

Per a una segona fase, quedaran pendents les actuacions a l’avinguda de Santiga entre el carrer d’Amadeu Vives i de Mossèn Camil Rosell; l’avinguda de Girona, entre el carrer de Salvador Espriu i la Rotonda de l’Empedrat; i el carrer de Corders en un tram de 3.505,81 metres quadrats.


Foto: Tram de l'avinguda de Jacint Verdaguer que s'asfaltarà en aquesta fase / L'Informatiu

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

Aquest divendres finalitza el període d'inscripció al programa Estiu SPM
18 Abr 2024 11:33 - RedaccióAquest divendres finalitza el període d'inscripció al programa Estiu SPM

  L’Ajuntament de Santa Perpètua ofereix la programació Estiu SPM que consta dels Casals d’estiu, [ ... ]

Obertes les inscripcions per al bus a demanda que funcionarà gratuïtament el 12M
18 Abr 2024 11:07 - RedaccióObertes les inscripcions per al bus a demanda que funcionarà gratuïtament el 12M

L’Ajuntament de Santa Perpètua de Mogoda oferirà el servei de bus urbà gratuït durant la propera [ ... ]

El consum domèstic d'aigua baixa durant el primer trimestre fins al 153 litres per habitant i dia
18 Abr 2024 09:20 - RedaccióEl consum domèstic d'aigua baixa durant el primer trimestre fins al 153 litres per habitant i dia

Els consums domèstics d’aigua de Santa Perpètua van baixar durant el primer trimestre de l’any [ ... ]