hola

Avui 9 de maig han començat les obres del carrer de Martí Costa que formen part del projecte de transformació dels eixos cívics i comercials que inclou també els carrers de Pau Claris i un tram de Marià Fortuny. L’Ajuntament de Santa Perpètua ha adjudicat aquesta actuació per un import de 563.482,09 euros i un període d’execució de set mesos. El projecte està subvencionat pels fons Next Generation en el marc d’accions de mobilitat sostenible.
L’actuació recull la transformació com a plataforma única dels carrers de Martí Costa (entre l’avinguda de Santiga i la Rambla), de Pau Claris (entre Rafael Casanova i l’avinguda de Barcelona) i de Marià Fortuny (entre la Rambla i la plaça Nova).

Les obres s’'han iniciat aquest 9 de maig en el carrer de Martí Costa en el tram comprès entre l’avinguda de Santiga i el carrer de Mossèn Camil Rossell. La finalització d’aquest tram està prevista per al 28 d’agost.
Els treballs al carrer de Marià Fortuny començaran a principis de juny i finalitzaran a mitjans de juliol, mentre que el 6 de setembre s’iniciaran les obres del carrer de Pau Claris i del tram entre Camil Rossell i la Rambla del carrer de Martí Costa. La previsió és que els treballs estiguin enllestits el 9 de desembre.

“Amb aquesta actuació volem eliminar barreres arquitectòniques i prioritzar el pas de vianants i l’estada cívica als carrers”, ha explicat el tinent d’Alcaldia de l’Àrea del Territori i Desenvolupament Local, Jordi Navarro que ha recordat que la pacificació del trànsit a l’eixample i al nucli central del municipi es preveu en el Pla de Mobilitat.

L’Ajuntament ha informat que es renovarà el col·lector en aquells trams on per estat de conservació o bé per dimensions és necessari i es preveuran les canalitzacions necessàries per al soterrament dels encreuaments aeris existents. Es conservarà l’enllumenat existent excepte al carrer de Pau Claris i es plantarà arbrat viari en aquest carrer i en el de Marià Fortuny, amb la cor­responent xarxa de reg. També es farà l’obra civil necessària per a renovar la xarxa d’aigua potable en aquells trams on és obsoleta


Foto: El tram entre l'avinguda de Santiga i el carrer de  mossèn Camil Rosell està tallada al trànsit / L'Informatiu

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

 S’inicia el període de pagament voluntari del nou rebut comarcal de tractament de residus
17 Maig 2024 12:48 - Redacció S’inicia el període de pagament voluntari del nou rebut comarcal de tractament de residus

Aquest divendres, 17 de maig, s’inicia el període de pagament voluntari del nou rebut comarcal de [ ... ]

L'AFA de l'Institut Escola Santiga celebra diumenge la Festa de la Natura
17 Maig 2024 10:06 - RedaccióL'AFA de l'Institut Escola Santiga celebra diumenge la Festa de la Natura

L’Associació de Famílies d’Alumnes (AFA) de l’Institut Escola Santiga celebrarà el 19 de maig [ ... ]

L'AMPTA de l'Escola La Florida celebra dissabte la seva festa i la 8ª edició del cros
17 Maig 2024 09:59 - RedaccióL'AMPTA de l'Escola La Florida celebra dissabte la seva festa i la 8ª edició del cros

El dissabte 18 de maig l’AMPTA de l’Escola La Florida celebra la seva activitat anual. Ha programat [ ... ]