hola

Avui 9 de maig han començat les obres del carrer de Martí Costa que formen part del projecte de transformació dels eixos cívics i comercials que inclou també els carrers de Pau Claris i un tram de Marià Fortuny. L’Ajuntament de Santa Perpètua ha adjudicat aquesta actuació per un import de 563.482,09 euros i un període d’execució de set mesos. El projecte està subvencionat pels fons Next Generation en el marc d’accions de mobilitat sostenible.
L’actuació recull la transformació com a plataforma única dels carrers de Martí Costa (entre l’avinguda de Santiga i la Rambla), de Pau Claris (entre Rafael Casanova i l’avinguda de Barcelona) i de Marià Fortuny (entre la Rambla i la plaça Nova).

Les obres s’'han iniciat aquest 9 de maig en el carrer de Martí Costa en el tram comprès entre l’avinguda de Santiga i el carrer de Mossèn Camil Rossell. La finalització d’aquest tram està prevista per al 28 d’agost.
Els treballs al carrer de Marià Fortuny començaran a principis de juny i finalitzaran a mitjans de juliol, mentre que el 6 de setembre s’iniciaran les obres del carrer de Pau Claris i del tram entre Camil Rossell i la Rambla del carrer de Martí Costa. La previsió és que els treballs estiguin enllestits el 9 de desembre.

“Amb aquesta actuació volem eliminar barreres arquitectòniques i prioritzar el pas de vianants i l’estada cívica als carrers”, ha explicat el tinent d’Alcaldia de l’Àrea del Territori i Desenvolupament Local, Jordi Navarro que ha recordat que la pacificació del trànsit a l’eixample i al nucli central del municipi es preveu en el Pla de Mobilitat.

L’Ajuntament ha informat que es renovarà el col·lector en aquells trams on per estat de conservació o bé per dimensions és necessari i es preveuran les canalitzacions necessàries per al soterrament dels encreuaments aeris existents. Es conservarà l’enllumenat existent excepte al carrer de Pau Claris i es plantarà arbrat viari en aquest carrer i en el de Marià Fortuny, amb la cor­responent xarxa de reg. També es farà l’obra civil necessària per a renovar la xarxa d’aigua potable en aquells trams on és obsoleta


Foto: El tram entre l'avinguda de Santiga i el carrer de  mossèn Camil Rosell està tallada al trànsit / L'Informatiu

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

Santa Perpètua commemora el Dia Internacional de les Persones amb Diversitat Funcional
01 Des 2023 09:22 - RedaccióSanta Perpètua commemora el Dia Internacional de les Persones amb Diversitat Funcional

L’Ajuntament de Santa Perpètua de Mogoda en col·laboració amb l’Escola Municipal de les Arts [ ... ]

Unes quaranta parades ompliran aquest dissabte la Fira de Nadal
01 Des 2023 09:20 - RedaccióUnes quaranta parades ompliran aquest dissabte la Fira de Nadal

Gairebé una quarantena de paradetes participaran aquest dissabte 2 de desembre a la Fira de Nadal de [ ... ]

L’Assemblea Fènix debat aquest divendres quines de les onze propostes volen dur a terme
01 Des 2023 09:31 - RedaccióL’Assemblea Fènix debat aquest divendres quines de les onze propostes volen dur a terme

Ja ha arribat el dia de l’assemblea Fènix. Aquest divendres 1 de desembre a les 18 hores a La Promo [ ... ]