hola

Avui 9 de maig han començat les obres del carrer de Martí Costa que formen part del projecte de transformació dels eixos cívics i comercials que inclou també els carrers de Pau Claris i un tram de Marià Fortuny. L’Ajuntament de Santa Perpètua ha adjudicat aquesta actuació per un import de 563.482,09 euros i un període d’execució de set mesos. El projecte està subvencionat pels fons Next Generation en el marc d’accions de mobilitat sostenible.
L’actuació recull la transformació com a plataforma única dels carrers de Martí Costa (entre l’avinguda de Santiga i la Rambla), de Pau Claris (entre Rafael Casanova i l’avinguda de Barcelona) i de Marià Fortuny (entre la Rambla i la plaça Nova).

Les obres s’'han iniciat aquest 9 de maig en el carrer de Martí Costa en el tram comprès entre l’avinguda de Santiga i el carrer de Mossèn Camil Rossell. La finalització d’aquest tram està prevista per al 28 d’agost.
Els treballs al carrer de Marià Fortuny començaran a principis de juny i finalitzaran a mitjans de juliol, mentre que el 6 de setembre s’iniciaran les obres del carrer de Pau Claris i del tram entre Camil Rossell i la Rambla del carrer de Martí Costa. La previsió és que els treballs estiguin enllestits el 9 de desembre.

“Amb aquesta actuació volem eliminar barreres arquitectòniques i prioritzar el pas de vianants i l’estada cívica als carrers”, ha explicat el tinent d’Alcaldia de l’Àrea del Territori i Desenvolupament Local, Jordi Navarro que ha recordat que la pacificació del trànsit a l’eixample i al nucli central del municipi es preveu en el Pla de Mobilitat.

L’Ajuntament ha informat que es renovarà el col·lector en aquells trams on per estat de conservació o bé per dimensions és necessari i es preveuran les canalitzacions necessàries per al soterrament dels encreuaments aeris existents. Es conservarà l’enllumenat existent excepte al carrer de Pau Claris i es plantarà arbrat viari en aquest carrer i en el de Marià Fortuny, amb la cor­responent xarxa de reg. També es farà l’obra civil necessària per a renovar la xarxa d’aigua potable en aquells trams on és obsoleta


Foto: El tram entre l'avinguda de Santiga i el carrer de  mossèn Camil Rosell està tallada al trànsit / L'Informatiu

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

L’OMIC augmenta en un 60% les resolucions favorables durant el 2021
29 Jul 2022 08:04 - NataliaL’OMIC augmenta en un 60% les resolucions favorables durant el 2021

  L’Oficina Municipal d’Informació al Consumidor (OMIC) ha augmentat en un 60% les resolucions [ ... ]

El Mercat tancarà del 8 al 21 d’agost per realitzar manteniments
29 Jul 2022 08:02 - NataliaEl Mercat tancarà del 8 al 21 d’agost per realitzar manteniments

El Mercat Municipal de Santa Perpètua romandrà tancat al públic entre el 8 i el 21 d’agost amb [ ... ]

Aquest divendres finalitzen els Casals d’estiu de Santa Perpètua
28 Jul 2022 09:39 - NataliaAquest divendres finalitzen els Casals d’estiu de Santa Perpètua

El divendres 29 de juliol finalitzen les activitats infantils i juvenils de les diferents propostes [ ... ]