hola

La Biblioteca Municipal Josep Jardí comença un procés de remodelació de l'interior de la primera planta que inclou una nova porta totalment accessible. Del 12 al 27 de maig l’equipament romandrà tancat provisionalment al públic per preparar l’espai per a les obres. Durant aquests dies caldrà reubicar tot el material i mobiliari de la primera planta i encabir-lo en la segona planta.

Està previst que les obres comencin el 30 de maig i es perllonguin fins a mitjans de setembre. Durant aquest període la Biblioteca habilitarà un punt a l'Espai 3 on oferirà atenció al públic de dilluns a divendres de 16 a 19 hores i els dimarts i dijous també de 9.30 a 13.30 hores.

Les persones usuàries podran agafar els documents en préstec que hagin reservat per telèfon, el correu electrònic de la Biblioteca o el catàleg Aladí. També podran emportar-se en el moment exemplars que estaran exposats en aquest espai.

L’equipament municipal ha confirmat que les activitats de la Biblioteca com les Hores del Conte, els BiblioLabs i els Clubs de Lectura es continuaran fent i que s’informarà als participants de l’espai on es desenvoluparan les activitats mentre es realitzen les obres.

L’equipament mantindrà les activitats de la Programació Estable que es fan en els centres educatius del municipi i seguirà oferint novetats mensuals.

La directora de la Biblioteca Municipal, Míriam Gásquez, ha explicat que entre els dies 12 i 27 de maig l'equipament tancarà provisionalment per preparar-se per les obres que s'han de fer a tota la primera planta.A partir del 30 de maig i mentre durin les obres, la Biblioteca oferirà un punt de servei de préstec a l'Espai 3, amb accés des del Museu, de dilluns a divendres de 16 a 19 hores i els dimarts i dijous també de 9.30 a 13.30 hores. Míriam Gásquez ha explicat que també hi haurà disponible una petita exposició de documents que es podran emportar en préstec.Gásquez ha subratllat que es mantindran les activitats habituals de Clubs de lectura, hores del conte i que ja s'avisarà en cada moment de l'espai on es duran a terme.La directora de la Biblioteca ha apuntat que aquest obres arriben després d'un estudi de necessitats i d'usos i de comprovar com la Sala Infantil té un 50% de tots els usos a Santa Perpètua i que és necessària redimensionar-la.

Amb motiu de les obres, el personal de la Biblioteca fa una crida a tota la ciutadania perquè s’emporti el màxim de documents, es poden treure 30 per carnet. Míriam Gásquez comenta que per això es proposa l'exposició Buidem la Biblio.


Foto: Biblioteca Municipal / L'Informatiu

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

Nova edició del Línia Directa amb l'alcaldessa aquest divendres
11 Abr 2024 10:09 - RedaccióNova edició del Línia Directa amb l'alcaldessa aquest divendres

Aquest divendres 12 d'abril Ràdio Santa Perpètua oferirà una altra edició del programa radiofònic [ ... ]

El jurat de Viles Florides visita Santa Perpètua
10 Abr 2024 12:13 - RedaccióEl jurat de Viles Florides visita Santa Perpètua

El jurat de Viles Florides ha visitat Santa Perpètua per comprovar la situació de les zones verdes [ ... ]

El CUAP de Santa Perpètua podrà atendre unes 30.000 visites a l'any
10 Abr 2024 11:52 - RedaccióEl CUAP de Santa Perpètua podrà atendre unes 30.000 visites a l'any

El Centre d’Urgències d’Atenció Primària (CUAP) de Santa Perpètua està preparat per atendre [ ... ]