hola

L’AMPTA de l’Escola La Florida és la primera de les entitats escolars a celebrar la seva festa i el cros ja que tindran lloc aquest dissabte 14 de maig. Després de dos anys sense poder celebrar aquest tipus d'activitats i amb una junta renovada, l'AMPTA de La Florida organitza de nou la Festa de la Primavera.

El cros començarà a les 10h al passeig de Can Taió amb les inscripcions tancades amb 240 corredors. La Festa de la Primavera tindrà lloc al centre educatiu al mateix temps que es duran a terme les curses i inclou un programa amb tallers per als més petits i actuacions diverses. Prendran part de la festa el Centro Cultural Andaluz, els grups de hip hop de la Regidoria d'Esports, Boston Idiomes i Arts Humanes Bollywood. Les famílies de 6è ofereixen servei de dinar de botifarra més beguda per cinc euros i de frankfurt més beguda per 4,5 euros i, segons ha explicat l’AMPTA, estan mirant d’acabar la festa a la tarda amb algun joc d’aigua.

La presidenta de l'AMPTA de l'Escola La Florida, Magalí Parra, s'ha mostrat molt il·lusionada davant el fet de poder tornar a celebrar festes d'escola amb tota la comunitat i obertes a la ciutadania.El cros de l'AMPTA de l'Escola La Florida inclou categories des de P3, que farà 50 m, fins a la categoria Open d'adults que correran tres quilòmetres. Magalí Parra ha explicat que, per motius logístics, l'entitat va haver de tancar inscripcions del cros, que estava obert a tota la ciutadania, en arribar als 240 corredors.

Magalí Parra ha subratllat que la Festa de la Primavera és una trobada de les famílies, un comiat per l'alumnat de sisè i obrir l'escola i l'entitat a la ciutadania en un ambient festiu. Parra ha recordat que la rifa i el dinar serveixen per ajudar els més grans en el viatge de fi de curs.


Foto:Imatge d'arxiu del cros de La Florida / L'Informatiu

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

Salut anuncia en un comunicat que el CUAP s'inaugurarà “a l’estiu”
22 Mar 2024 14:41 - RedaccióSalut anuncia en un comunicat que el CUAP s'inaugurarà “a l’estiu”

El Centre d’Urgències d’Atenció Primària (CUAP) de Santa Perpètua s’inaugurarà aquest estiu, [ ... ]

L'OMIC ajuda a recuperar 70.000 euros a través de 160 reclamacions
22 Mar 2024 14:26 - RedaccióL'OMIC ajuda a recuperar 70.000 euros a través de 160 reclamacions

  L’Oficina Municipal d’Informació al Consumidor (OMIC) va atendre l’any 2023 un total de [ ... ]

S’inicia la instal·lació d'una planta fotovoltaica a la nau municipal de la Creueta
22 Mar 2024 14:22 - RedaccióS’inicia la instal·lació d'una planta fotovoltaica a la nau municipal de la Creueta

L'Ajuntament de Santa Perpetua de Mogoda ha iniciat els treballs d’instal·lació d’una planta fotovoltaica [ ... ]