hola

Més de 200 persones prenen part al cros organitzat per l’AMPTA de l’Escola La Florida en el marc de la seva Festa de la Primavera. L'AMPTA La Florida ha estat la primera de les entitats escolars a celebrar la seva festa anual.

Les curses del cros, amb la col·laboració de la Regidoria d'Esports, van presentar una molt bona participació entre alumnat i famílies del centre, del barri i també d'entitats d'atletisme locals com el Club Esportiu Fondistes Fem Força i Mogoda Trail. L'AMPTA va tancar inscripcions en arribar als 240 inscrits. Els atletes van córrer distàncies diferents, segons les edats, per al parc d'Europa.

Després la Festa de la Primavera, organitzada per una comissió de famílies de sisè sota l'aixopluc de l'AMPTA La Florida, es va desenvolupar al pati de l'escola on es van fer quatre tipus de tallers de manualitats i un de Boston idiomes per als infants. També es van poder presenciar les actuacions del hip hop de la Regidoria d'Esports i del Centro Cultural Andaluz i Arts Humanes Bollywood.

Tothom que va voler va poder dinar a l'escola gràcies al menú preparat per les famílies de sisè i la festa va finalitzar a la tarda amb una festa d'aigua.

La presidenta de l'AMPTA La Florida, Magalí Parra, va destacar dissabte la gran participació i bon comportament de tots els inscrits al cros. També va agrair la tasca de les famílies de sisè que han estat les organitzadores d'una festa que esperaven molt alumnes i famílies.Magalí Parra va explicar que per a l'actual junta de l'AMPTA La Florida aquesta era la seva primera Festa de la Primavera i avançava que no serà la darrera.


Foto: El cros va registrar més de 200 participants / L'Informatiu

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

El Fènix desplega les seves ales amb l'èxit de la primera activitat del projecte, la fira urbana Block
22 Abr 2024 12:21 - RedaccióEl Fènix desplega les seves ales amb l'èxit de la primera activitat del projecte, la fira urbana Block

La primera activitat del projecte Fènix va tenir lloc aquest dissabte 20 d’abril al parc dels Ametller. [ ... ]

L'Ajuntament reactivarà el Consell Municipal de Medi Ambient
22 Abr 2024 11:18 - RedaccióL'Ajuntament reactivarà el Consell Municipal de Medi Ambient

L'Ajuntament de Santa Perpètua podrà reactivar el Consell Municipal de Medi Ambient després que en [ ... ]

L'AFA de l'Escola Bernat de Mogoda recull llibres i joguines per a un mercat solidari
19 Abr 2024 12:49 - RedaccióL'AFA de l'Escola Bernat de Mogoda recull llibres i joguines per a un mercat solidari

L’AFA de l’Escola Bernat de Mogoda recull fins al 26 d’abril llibres i joguines per celebrar el [ ... ]